Beauty: Parfumstash met o.a. Marc Jacobs, Dior en D&G

20 november 2014 | Geplaatst in Beauty

Parfum, ik ben er echt ontzettend gek op en als parfum lover heb ik dan ook een uitgebreide parfumstash. Toen ik inspiratie aan het zoeken was voor nieuwe artikelen, bedacht ik me dat het wel leuk zou zijn om jullie mijn parfums weer eens een keer te laten zien. In het verleden heb ik dat al wel eens gedaan, maar er zijn parfums leeg en ik heb nieuwe gekocht. Daarom in dit artikel al mijn geurtjes op een rijtje.

parfumstash

Follow on Bloglovin

Ik ben genomineerd op de website van Stylefruits.nl voor Insiders Tip van de Maand. Stem jij op mij? Klik hier om te stemmen, het kan vaker. Momenteel sta ik op de derde plaats.

Parfumstash met Dior, Lanvin en Dolce & Gabbana

Ik heb een behoorlijk uitgebreide parfumstash met best veel dure parfums, maar ook een aantal goedkopere geurtjes. Qua parfum houd ik van zoete, fruitige en warme geuren. Mijn stash is behoorlijk gevarieerd van Dior tot Marc Jacobs en van Katy Perry tot DKNY. Het zijn allemaal parfums die ik stuk voor stuk heel lekker vind. Mijn favoriete parfum is op dit moment Dior Addict. Deze kocht ik vorig jaar bij de Tax Free zone op schiphol en heb ik dus al anderhalf jaar in mijn stash. Het blijft een heerlijke warme, ietwat zware geur. Die draag ik graag in de winter en tijdens het uitgaan.

Marc Jacobs / Oh, Lola! & Daisy

Twee heerlijk zoete parfums van Marc Jacobs. Ik kocht Daisy vorig jaar nadat ik hem in Wenen een aantal keer had geroken. Kijk hoe leuk de flacon is. Oh, Lola heb ik begin dit jaar in Eindhoven gekocht. Deze is wat minder zoet dan Daisy, maar ook heel erg lekker. Ook Oh, Lola heeft een prachtige flacon. Die staat te pronken in mijn slaapkamer.

Marc Jacobs parfum

Dior / Addict – Dolce & Gabbana / The One

Ik denk dat dit wel mijn twee absolute toppers zijn. Beide beginnen ook langzaam aan wel op te raken nu helaas. Gelukkig heb je niet veel nodig van deze parfums om lekker te ruiken. Dior Addict heb ik nu sinds april vorig jaar. Dolce & Gabbana The One kocht mijn moeder een keer toen hij bij de Kruidvat in de aanbieding was. Ik had een tester gehad van deze geur en was er helemaal verliefd op. Bij de Kruidvat was hij van € 89 voor € 39 afgeprijsd.

Dior Addict & Dolce & Gabbana The One

Lanvin / Me – Repetto / Paris

Lanvin Me is een heerlijk zoet parfum met bosbessen, je moet er wel van houden, maar ik was gelijk verliefd op de geur. Ik denk dat ik nu de helft uit het flesje heb gebruikt. Ook deze kocht ik begin dit jaar. Repetto is het parfum van het gelijknamige merk Repetto. Dit merk staat vooral bekend om de balletschoenen. Repetto is een sierlijke en zacht zoete geur met rozen, peer, kersenbloem en vanille.

Lanvin Me & Repetto

DKNY / Golden Delicious & Sweet Delicious

DKNY Be Delicious geuren zijn ook heel erg lekker. De groene variant is natuurlijk het meest bekend, maar ik heb de Golden Delicious en Sweet Delicious variant in mijn stash. Golden Delicious is heerlijk zoet en ruikt echt naar appels. Sweet Delicious Pink Macaron is heel fris en zoet. Dit is een geur die ik de ene keer lekker vind en de andere keer laat ik hem liever staan. Heel gek.

DKNY Be Delicious

Guess / Seductive I’m Yours – Jil Sander / Sun Delight

Met Guess Seductive I’m Yours heb ik ook een haat liefde verhouding. Ik kocht hem vorig jaar op de Margriet Winter Fair voor een prikkie, maar vind hem niet altijd lekker. Daarom zit er ook nog behoorlijk veel in de flacon. Daarentegen vind ik Jil Sander’s  Sun Delight wel weer een ontzettend lekkere en warme geur. Die heb ik ook in een reisflacon zitten in mijn tas.

Guess Seductive & Jil Sander Sun Delight

Primark / Polka – Paco Rabanne / Lady Million

Bij de Primark kocht ik laatst Polka, omdat ik hem er leuk uit vond zien. Na wat te hebben gegoogled, kwam ik er achter dat het een dupe van Lady Million van Paco Rabanne is. Een geurtje waarvan ik een ieniemini versie heb. En toen ik ze beide rook kon ik wel beamen dat Polka een dupe is. Je zou eigenlijk aan de flacon te zien, niet denken dat het om een dupe van Lady Million gaat, maar dat is het dus wel. Erg leuk voor erbij en helemaal niet duur.

Paco Rabanne Lady Million & Primark Polka

Katy Perry / Killer Queen Royal Revolution – Naomi Campbell – Queen of Gold

Katy Perry’s nieuwste parfum Royal Revolution, lees de review hier, is momenteel mijn favoriete parfum. Ik vond haar eerste geur niet zo lekker, maar deze staat hoog bovenaan momenteel. Het is dat hij vrij snel vervlogen is, want anders was het misschien wel mijn all time favorite. Mijn nieuwste aanwinst is Queen of Gold van Naomi Campbell. Deze heb ik in het pakketje van Diolifestyle ontvangen en ik vind de geur erg lekker. Past perfect bij de rest van mijn stash.

Katy Perry Killer Queen Royal Revolution & Naomi Campbell Queen of Gold

Dior / J’adore

Onderstaand parfum is J’adore van Dior, maar dan in een goedkope flacon. Federico Mahora is een merk dat parfum verkoopt in simpele flacons. De geuren zijn wel origineel, omdat er geen patent op zit. Zo heb ik dus wel J’adore van Dior, maar niet in de dure variant. J’adore is een warme geur, die je meer in de avond opspuit dan overdag. Wel lekker en tijdloos!

Dior J'adore

Thierry Mugler / Angel

Als laatste een parfum dat ik kon laten vullen bij de Ici Paris XL. Ik ontving het sterretjes flacon al in de Beautybox met een bon om hem te laten vullen met Angel van Thierry Mugler. Ik heb er aan geroken en hem vervolgens op mijn schap neergelegd. Het is niet mijn geur helaas.

Thierry Mugler Angel

In totaal heb ik dus 16 verschillende parfums in mijn stash die behoorlijk variëren in flacon, hoeveelheid en qua geur. Ik heb al weer twee cadeaubonnen van Ici Paris XL liggen, dus er komt denk ik nog heel snel een nieuwe parfum bij. Maar welke? Ik vind BonBon van Viktor & Rolf heel lekker, maar ook Dolce & Gabbana Dolce is erg lekker. Keuzes keuzes haha.

Wat is jouw favoriete parfum?

Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer Denise 20 november 2014

  Wauw, wat een mooie stash heb je! Super veel geuren komen er overeen met die van mij!

 • Reageer Wendy (B) 20 november 2014

  Ange ou Démon van Givenchy.
  Pure van Mexx.

 • Reageer Svenja 20 november 2014

  Wat een heerlijke collectie heb je <3 Oh lola en Seductive heb ik ook, twee heerlijke geuren!

 • Reageer Amy 20 november 2014

  Prachtige collectie heb je, lijkt alsof we echt dezelfde smaak hebben qua geuren! 😀 Mijn favoriete geur op dit moment is Gucci Guilty Black, al gebruik ik Flowerparty By Night van Yves Rocher ook erg graag.

 • Reageer Manon 20 november 2014

  Ik baal dat ik Polka niet heb meegenomen, vond hem erg lekker, maar ik twijfelde een beetje

 • Reageer Jorien 20 november 2014

  Je stash is nog lekker uitgebreid! Vind het Polka flesje er ook keileuk uitzien! En mijn One Million is bijna op, dus misschien moet ik die maar eens kopen 🙂 De flesjes van Daisy en Oh, Lola! zijn ook zo mooi! Mijn favorieten zijn toch wel Dior Addict, Chloe en Hugo Boss Deep Red

 • Reageer Mandy 20 november 2014

  Wat een mooi collectie! Lekker al die geuren. One Million vind ik ook echt super lekker. J’adore is jarenlang mijn favoriet geweest.

 • Reageer Linda 20 november 2014

  Je hebt en prachtige (!) stash! Polka van de Primark doet mij altijd weer aan Dot van Marc Jacobs denken. Zijn geurtjes zijn dan ook mijn favorieten uit jou stash. Erg leuk om te zien 🙂

 • Reageer Tilana - tilanawrites 20 november 2014

  Wat een mooie stash zeg! Heb zelf niet veel parfum maar toch een paar lekkere geurtjes. Hier zitten echt mooie geuren bij! Ik zou ze allemaal willen ruiken, haha! En ik kom nu voor het eerst op je blog, wat een super leuke naam! X

 • Reageer Nicole 20 november 2014

  Wat een mooie collectie. Heerlijke geuren! Ik heb ook een geurtje van FM, hij ruikt echt heerlijk en blijft goed hangen ook. Super fijn dat dat soort dingen bestaan waardoor je dure parfums toch voor niet al te veel kunt krijgen.

 • Reageer Marleen 20 november 2014

  Waauw, wat een heerlijke stash! Ik ben vooral fan van de Marc Jacobs parfums! Ik heb zelf Daisy en Daisy Dream! xx

 • Reageer melissa 20 november 2014

  Wauw wat een leuke parfum stash heb je! Marc Jacobs is mijn favoriet 🙂

 • Reageer Laura - Dagelijkse hap 20 november 2014

  Wat lekkere geuren allemaal 😀 ik wil er wel een aantal van proberen :3

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  New in: Sneakers – SOHO Collection V&D

  Ik heb veel schoenen, heel veel schoenen, maar de meeste zijn niet echt waterdicht of geschikt voor de koudere dagen...

  Sluiten