Review: Astor Big & Beautiful Boom! Volume mascara

6 november 2014 | Geplaatst in Beauty

Ja een hele mond vol, de Astor Big & Beautiful Boom! Volume mascara! Deze mascara had ik al een tijdje in mijn stash, maar hij lag eigenlijk een beetje te verstoffen en uit te drogen. Toen besloot ik laatst om een heleboel mascara’s die wel uitgedroogd waren weg te doen. Deze lag er eigenlijk ook bij, maar ik heb hem toch nog een keer getest. En wat blijkt, ik vind hem eigenlijk toch wel heel fijn en daarom vandaag een review ervan.

Astor Big & Beautiful Bold Volume Mascara

Ik ben genomineerd op de website van Stylefruits.nl voor Insiders Tip van de Maand. Stem jij op mij? Klik hier om te stemmen.

Follow on Bloglovin

Astor Big & Beautiful Boom! Volume mascara

Big & Beautiful Boom! mascara delivers up to 10 times more explosive volume in a snap thanks to its exclusive over-sized “One-Coat Brush” and unique creamy amplifying and beautifying formula infused with plumping collagen. Lashes look lusciously large and flirtatiously full from the very first coat. If looks could kill, these excessive lashes would be deadly…

Create an outrageous volumized lash look in the blink of eye. It’s your new secret weapon for killer eyes in an instant. [Astor Cosmetics]

Astor cosmetics mascara

Verpakking

De naam is lang, de verpakking is bold en de letters zijn Boom! Zo kan je de verpakking van de mascara wel een beetje omschrijven. Een lekkere flashy goude, dikke huls. Ik vind de combinatie van zwart met goud eigenlijk altijd wel mooi. De huls is glanzend, zorgt wel voor lekker vette vingerafdrukken, maar oké. Er zijn verschillende lettertypes gebruikt. Het woord ‘Big’ is in een groot lettertype gedrukt, ‘Beautiful’ in een slanker lettertype. ‘BOOM’ is lekker groot en de letters worden steeds groter. Ook de handtekening van Heidi staat op de huls. Leuk detail. Mij maak je wel blij met deze mascaraverpakking. Het goud met zwart is prachtig!

Astor Cosmetics mascara

Borsteltje

Zoals de naam al een beetje doet vermoeden is het natuurlijk een BIG BOOM borsteltje, echt huge dus. Normaal gesproken ben ik hier absoluut geen fan van en daarom wilde ik de mascara dus ook weg doen. Het borsteltje is heel dik en groot, waardoor het risico op knoeien bij mij altijd groter is, maar dat ligt misschien ook wel gewoon aan mezelf. Het is geen siliconenborsteltje maar eentje met haartjes, die vrij dicht op elkaar staan, maar tussen de rijen zit dan wel weer wat ruimte. Een voordeel is dat je geen enorme hoeveelheid mascara eraan hebt zitten, dat zie je ook goed op onderstaande foto. Ik ben benieuwd wat hij doet voor mijn wimpers.

Astor Cosmetics mascara

Resultaat

Ik was zo stom om niet even een foto te maken van de mascara, voordat ik mijn wimpers fotografeerde, waardoor ik moest gokken welke foto ook alweer van de Astor mascara was. Maar als het goed is heb ik de juiste foto’s. Mijn wenkbrauwhaartjes moesten nodig bijgwerkt worden, dus die heb ik zoveel mogelijk weggelaten. Bij deze mascara maak ik gebruik van de Essence Lash Base mascara (review) als basis, omdat dit een mooier resultaat geeft.

Opvallend is dat deze mascara een hele lichte textuur heeft, zonder klontjes. Het volume is ook duidelijk terug te zien, maar dit is ook mede mogelijk gemaakt door de basis die ik al heb aangebracht. Wel vind ik dat de mascara een mooi resultaat geeft. Misschien komt het op de foto’s niet zo goed over, maar van een afstand lijken mijn wimpers wel voller en langer en hebben ze meer volume. Dus die belofte maakte de mascara op mijn wimpers wel echt waar!

Ik ben tevreden over de mascara en gebruik hem nu regelmatig om mijn wimpers een lekkere boost volume te geven. De mascara is te koop bij o.a. de DM Drogerie in Duitsland. Qua prijzen valt deze in de budgetcategorie zoals Catrice en P2. Iets duurder dan Essence, dat wel.

 Astor Cosmetics mascara

 

Vorige post Volgende post

18 reacties

 • Reageer Denise 6 november 2014

  Mooi resultaat!

 • Reageer Svenja 6 november 2014

  Mooie lange wimpers krijg je van de mascara, super!

 • Reageer Jorien 6 november 2014

  Wauw! Die mascara geeft echt wel een mooi effect! Zal hem zeker onthouden voor als ik binnenkort naar Duitsland ga 🙂

 • Reageer Maaike 6 november 2014

  Ziet er goed uit!

 • Reageer Daphne 6 november 2014

  Echt een supermooi effect!

 • Reageer Rosa 6 november 2014

  Dat ziet er wel goed uit! Al heb jij zonder mascara ook al lange wimpers 🙂

 • Reageer BO 6 november 2014

  Wat een mooie mascara!

 • Reageer femketje 6 november 2014

  ik geloof dat deze ook bij de op is op voordeelshops te koop is 😀

 • Reageer Mariëlle 6 november 2014

  Ik vind het resultaat erg goed!

 • Reageer Manon 6 november 2014

  wow jij hebt van jezelf al prachtige wimpers, maar je ziet dat de mascara ze nog meer volume geeft! Prachtig product.

 • Reageer Petra 6 november 2014

  Tjonge het resultaat is indrukwekkend!

 • Reageer Mandy 6 november 2014

  Wat een top resultaat! Hij klinkt echt goed. Ik moet ook de lash base mascara eens uitproberen.

 • Reageer Nicole 6 november 2014

  Ziet er erg goed uit!

 • Reageer Northflix 6 november 2014

  Wat een mooi resultaat! En fijn dat hij niet klontert!

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 6 november 2014

  Dat ziet er goed uit!

 • Reageer Laura 6 november 2014

  Ziet er zeker mooi uit! X Laura http://www.mixtfashion.com

 • Reageer Anniek 8 november 2014

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt zeg! De verpakking vind ik er alleen al heel tof uit zien, en het resultaat ziet er ook goed uit. Misschien wel de moeite waard om eens uit te proberen!

 • Reageer Anna 9 november 2014

  Wat een mooi resultaat! Super mooie foto’s heb je ook gemaakt <3

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Nieuws: Kneipp douche scrub mint-eucalyptus

  Een extra artikel vandaag op mijn blog. Dit is een persbericht dat ik ontvangen heb van Kneipp en deel ik...

  Sluiten