Beauty: Opgemaakte producten oktober 2014

5 november 2014 | Geplaatst in Beauty

Het is weer tijd voor het opgemaakte producten artikel, zoals iedere maand. Had ik vorige maand echt heel veel lege verpakkingen verzameld, valt het deze maand juist wel weer mee. Wel heb ik een heleboel producten die nog niet op waren weggegooid, omdat ik ze niet fijn meer vond, of ze waren uitgedroogd. Ik maakte afgelopen maand in totaal 11 producten op. Een aantal verzorgingsproducten, wattenstaafjes, tandpasta en wattenschijfjes. Kijk je mee?

Opgemaakte producten oktober 2014

Ik ben genomineerd op de website van Stylefruits.nl voor Insiders Tip van de Maand. Stem jij op mij? Klik hier om te stemmen.

Follow on Bloglovin

Opgemaakte producten oktober 2014

Aan het begin van het artikel gaf ik al aan dat het me deze maand best meevalt hoeveel ik heb opgemaakt. Ik maakte in totaal dus 11 producten op, waarvan vier mini’s. Over de meeste producten ben ik wel tevreden, maar er zitten er ook een paar bij die ik niet zo snel weer opnieuw zal kopen. Dit keer geen krullenmousse van Balea opgemaakt, omdat ik nog andere mousse had staan. Verder twee andere producten van Balea, een aantal A-merk producten, Lidl wattenstaafjes en Ebelin wattenschijfjes.

Lichaamsverzorging

Als eerste maakte ik een doucheschuim van Balea op, deze had ik al ontzettend lang. In het begin vond ik hem lekker ruiken, maar na een tijdje te hebben gebruikt niet meer. Hij moest toch op, dus dat heb ik uiteindelijk in de maand oktober gedaan. Die zou ik niet opnieuw kopen, maar het was een limited edition, dus hij is ook niet meer te koop.

Een product die ik wel weer opnieuw zou kopen, ook al gedaan heb, is de Dove Purely Pampering Pistache – Magnolia body lotion! Die ruikt zo lekker! Ik heb hem ook in douchegel en die is alleen in de Duitsland te koop. Veel goedkoper ook. De bodylotion ruikt zo lekker warm en zoet!

opgemaakte producten

Gezichtsverzorging

Ik maakte drie verschillende producten op die mijn gezicht reinigen en verzorgen. Allereerst een face wash van Balance Me, deze tube zat een keer in de Beautybox. Een hele fijne face wash, met een lekkere geur. Helaas moeilijk te krijgen hier. Dan maakte ik twee producten op van Garnier. Het micellair water en de Hydra Match gezichtscrème voor de gevoelige huid. Ik vind beide producten erg fijn en zou ze zeker opnieuw kopen.

IMG_7509

Haarverzorging

Ook voor de verzorging van mijn haar maakte ik drie producten op. Het waren twee mini’s die al heel lang in mijn la lagen. Ik vond dat ik ze nu toch echt eens moest opmaken. Het is een shampoo van Rituals en Balea. Die van Rituals was erg fijn, rook lekker en verzorgde mijn haren goed. De Volume shampoo van Balea ruikt heerlijk, maar schuimt niet zo heel extreem. Prima product, maar niet om opnieuw te kopen.

De krullenmousse van L’Oreal Paris kan absoluut niet op tegen de krullenmousse van Balea. Hij ruikt wel lekker, maar de substantie is niet fijn. Hij zakt na het aanbrengen in mijn hand heel snel weer in elkaar, waardoor ik het gevoel heb alsof ik een halve fles nodig heb, om mijn haren te modelleren.

IMG_7510

Overig

Als laatste maakte ik nog wat random producten op. De wattenschijfjes van Ebelin zijn eigenlijk mijn favoriete. Ze pluizen niet en zijn ook niet gemakkelijk van elkaar te trekken. Soms heb je namelijk met wattenschijfjes die je uit de verpakking haalt, dat je ze al van elkaar haalt. Heel vervelend. De wattenstaafjes van Iseree komen van de Lidl, ik vind ze heel fijn, pluizen niet en verder doen ze hun werk prima.

Dan maakte ik ook nog een tandpasta van Sensodyne op, een mini versie die ik kreeg bij de tandarts. Moet snel werken bij gevoelige tanden. Ik denk dat ik er maar eens een grote tube van ga kopen, om het echt goed te kunnen testen.

IMG_7512

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Svenja 5 november 2014

  Lekker veel producten heb je weer opgemaakt <3

 • Reageer Beautyjuf 5 november 2014

  Ik heb eens een shampoo van Rituals geprobeerd, maar die maakte mijn hoofdhuid té goed schoon. Ik kreeg er ontzettend veel jeuk van, helaas. Fijn dat jij er wel tevreden over bent! Je hebt leuke producten opgemaakt. Ruimt weer heerlijk op 🙂

 • Reageer Melissa Charlotte 5 november 2014

  Ik vind echt alles van de Purely Pampering lijn zo lekker. En de micellair water is ook heel fijn! Heb er nu eentje van Nivea op voorraad. Ik ga dan kijken welke ik fijner vind en die koop ik dan opnieuw. Ik denk niet dat ik ooit nog zonder micellair water kan leven, haha.

  • Reageer GLAMOURMOES 5 november 2014

   Ja ik heb het micellair water van Nivea nu ook in gebruik! 😀

 • Reageer Mandy 5 november 2014

  Weer een mooie verzameling! En super gaaf dat je genomineerd bent, ik ga op je stemmen!

  • Reageer GLAMOURMOES 5 november 2014

   Dank je! 😀

 • Reageer Nicole 5 november 2014

  Wat heb je veel producten opgemaakt zeg! Heel leuk om te lezen.

 • Reageer Manon 5 november 2014

  Wat heb je veel opgemaakt zeg! woww!!! Die cleanser van Garnier wil ik ook nog proberen

 • Reageer Michaela 5 november 2014

  Die micellair water van Garnier lijkt me heel fijn! Ik gebruik er nu een van Bioderma!

 • Reageer Birgit 7 november 2014

  Leuke producten heb je opgemaakt! (:

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Personal: GLAMOURMOES’ WEEKLY #31

  GLAMOURMOES' WEEKLY #31 - Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close