Beauty: Top 5 favoriete producten #7

3 november 2014 | Geplaatst in Beauty

Het is vandaag alweer 3 november, over 8 dagen ben ik jarig, en vandaag is mijn broertje 24 geworden. Ik deel weer graag mijn top 5 favoriete producten met jullie. Iedere maand laat ik jullie mijn top 5 favoriete producten zien. Dit zijn beauty – en make up producten die ik het fijnste vind en het meest gebruikt heb. Vandaag die van oktober. Ik heb nu wel echt overduidelijke favorieten in de top 5 favoriete producten #7 zitten. Deze maand een haarmousse van Balea, een haarolie van Dove, bodybutter van Palmer’s, reinigingsgel van Garnier en een mascara van Astor.

Top 5 favoriete producten #7

Follow on Bloglovin

Top 5 favoriete producten #7

Zoals ik aan het begin van dit artikel al aangaf, had ik deze maand niet zo veel moeite met het kiezen van mijn top 5 favoriete producten #7. Er waren drie producten die ik weer herontdekt heb en twee nieuwe producten. De haarolie van Dove is echt mijn favoriet van deze maand, ik heb hem iedere keer gebruikt na het douchen. Op twee staat een herontdekte volume mousse van Balea, die ik echt al heel lang in mijn stash heb. De derde plek wordt ingenomen door de herontdekte mascara van Astor. Daar komt nog een review van online. Op de een na laatste plaats staat de bodylotion/milk/butter (hij is heel dik) van Palmer’s en ja deze ruikt heerlijk naar cacao/chocolade, ook herontdekt! En deze top 5 wordt afgesloten door de zuiverende reinigingsgel van Garnier.

Dove Pure Care Dry Oil

1. Dove Pure Care Dry Oil (review)

Ik heb al een lovende review geschreven over deze nieuwe haarolie van Dove en ik ben echt heel erg enthousiast. Het is een heerlijk verzorgend product met veel verschillende oliën zoals macadamia olie en kokosolie. Het ruikt echt zo lekker, een beetje warm en zoet tegelijk. Heerlijk om na het wassen van je haar aan te brengen in vochtig haar. De olie laat geen vettig laagje achter op je handen en is heel gemakkelijk te verdelen over je haar. Als je het in droog haar aanbrengt heb je direct glanzende lokken.

Balea Volume Effect mousse

2. Balea Volume Effect mousse

Deze mousse van Balea heb ik echt al heel lang in huis, een tijdje gebruikt maar toen in de vergetelheid geraakt. Omdat ik mijn stash een beetje wil opschonen en mijn andere krullenmousse op was, ben ik deze weer gaan gebruiken. En wat blijkt ik vind hem heel erg fijn. In het begin vond ik dat hij mijn haren te hard maakte, maar nu gebruik ik hem iedere keer als ik mijn haar heb gewassen. Ik was mijn haren ‘s avonds en gooi er dan gelijk weer mousse in, zodat ik ‘s ochtends niet met een vogelnest op mijn hoofd wakker wordt. Deze mousse is super stevig en dik en zakt niet na een paar seconde als een plumpudding in elkaar. Ik breng een keer een grote toef aan op mijn handen en verdeel dit over mijn haar. Mijn krullen vinden de mousse fijn, geeft niet echt veel volume, maar mijn krullen worden wel mooi in de krul gehouden.

Astor Big & Beautiful Boom Volume mascara

3. Astor Big & Beautiful Boom Volume mascara

Ook deze mascara had ik al een tijdje in mijn stash en ik vond hem eigenlijk niet zo fijn vanwege het enorme grote borsteltje. Toch heb ik hem laatst, vlak voor ik hem eigenlijk in de prullenbak wilde gooien, nog een keer getest over de Essence Lash base mascara (review). Het resultaat was verrassend goed en toen besloot ik om hem gewoon weer te gaan gebruiken. Mijn wimpers worden goed gesepareerd, zijn goed zwart en geven bovendien veel lengte en volume! Ik ben enthousiast.

Palmer's Cocoa Butter Formula

4. Palmer’s Cocoa Butter Formula (review)

Ik heb deze bodybutter in fles weer herontdekt. Het is namelijk een hele dikke substantie die dus niet te vergelijken is met een bodylotion of – milk die normaal gesproken uit een fles komt. En de geur is zo heerlijk, ideaal voor de koudere dagen. Ik merk dat ik toch wel de voorkeur geef aan warmere kleuren in de herfst en winter. Het allerbelangrijkste is natuurlijk ook dat hij mijn huid goed verzorgt en zacht maakt. En dat doet ie zeker. Mijn huid vindt deze butter heerlijk!

Garnier Pure Active zuiverende reinigingsgel

5. Garnier Pure Active zuiverende reinigingsgel

De top 5 favoriete producten #7 wordt afgesloten door een reinigingsgel die ik kocht tijdens de zaterdag zensaties bij de Kruidvat. Ik heb al een tijdje last van wat onzuiverheden op mijn kin en voorhoofd. Ik wilde daarom graag een reinigingsgel speciaal voor de onzuivere huid. Over de producten van Garnier ben ik altijd wel te spreken, dus daarom ging ik voor de Garnier Pure Active zuiverende reinigingsgel. Ideaal dat het een pompflacon is, goed te doseren en makkelijk te gebruiken onder de douche. Ik vind het een hele fijne gel die lekker schuimt en een mooie bijkomstigheid is dat hij ook super goed mijn mascara verwijderd! Twee vliegen in één klap. Ik heb namelijk ook het idee dat mijn onzuiverheden minder worden! Blijvertje dus voorlopig.

Vorige post Volgende post

19 reacties

 • Reageer Bo 3 november 2014

  Wat een leuke producten!

 • Reageer Beautyjuf 3 november 2014

  Wat leuk om te zien dat het merk Balea ook een mousse heeft voor de haren. Fijn dat deze je zo goed bevalt! Ik vind het leuk om te zien wat je favorieten waren afgelopen maand.

  • Reageer GLAMOURMOES 3 november 2014

   Ik ben een echte Balea fan haha ;). De krullenmousse van Balea is mijn Holy Grail.

 • Reageer Svenja 3 november 2014

  Fijne producten. Vooral de Palmers body butter lijkt mij fijn, in de winter is mijn huid een stuk droger dus dan is zo een dikke creme echt fijn <3

 • Reageer Fleur 3 november 2014

  Wat een fijne producten allemaal!

 • Reageer Maaike 3 november 2014

  Die olie van Dove lijkt me heel erg fijn!

 • Reageer Denise 3 november 2014

  Die mascara lijkt me erg fijn!

 • Reageer Manon 3 november 2014

  Mooie producten, ik ben zelf echt benieuwd naar het product van Dove.

 • Reageer beautybloglaura 3 november 2014

  super leuke producten !x x

 • Reageer Mandy 3 november 2014

  De Palmer’s Cocoa Butter lijkt me onwijs fijn voor de winter, mijn huid kan dan wel iets extra’s gebruiken.

 • Reageer Malou 3 november 2014

  Ik ben ook echt fan van die mousse van Balea 🙂

 • Reageer Marloes 3 november 2014

  Ik ben wel heel benieuwd naar de producten van Balea! Fijne favorieten!

 • Reageer Diana 3 november 2014

  Ik ben heel erg benieuwd naar de haarolie van Dove. Het klinkt namelijk als een erg fijn product.

 • Reageer Nicole 3 november 2014

  Wat een leuke producten. Die Dove flacon ziet er echt mooi uit.

 • Reageer Joyce 3 november 2014

  Ik kende geen van deze producten, maar die bodybutter van Palmer’s lijkt me heerlijk!

 • Reageer bymarlayne 3 november 2014

  Mooie favorieten!

 • Reageer Petra 3 november 2014

  gefeliciteerd met de verjaardag van je broertje…de dove dry oil lijkt mij heerlijk om eens te proberen…

 • Reageer Dascha 3 november 2014

  Klinkt goed! Ik vind producten van Dove altijd heel erg fijn 😀

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 • Reageer Linda 3 november 2014

  Mooi rijtje! Ik ben erg benieuwd geworden naar de olie voor je haar 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Personal: Plog #2 – 1 november 2014

  Mijn eerste plog van 11 oktober was wel een succes, dus ik besloot om gisteren ook weer een dagje te...

  Close