Personal: Plog #2 – 1 november 2014

2 november 2014 | Geplaatst in Personal, Plog

Mijn eerste plog van 11 oktober was wel een succes, dus ik besloot om gisteren ook weer een dagje te gaan ploggen. Mijn allereerste plog kun je hier nog bekijken, voor als je hem gemist hebt. Ik had aardig wat dingen gepland op mijn zaterdag en ik heb zoveel mogelijk foto’s gemaakt. Kijk je mee?

plog #2

Follow on Bloglovin

Plog #2 – 1 november 2014

Op zaterdag ben ik eigenlijk altijd druk met van alles en nog wat. Ook gisteren had ik weer meerdere dingen gepland. Ik maak op zaterdagochtend altijd schoon bij een loodgietersbedrijf en fiets vervolgens naar mijn oma om boodschappen te doen. Ik had ‘s middags met mijn zus afgesproken om naar Duitsland te rijden om inkopen te doen bij de Kaufland en de DM Drogerie, helaas was het blijkbaar een Christelijke feestdag (Allerheiligen) en waren alle winkels gesloten. Helaas geen Kaufland en DM Drogerie dus en voor niks naar Duitsland gereden. Toen ik weer thuis was besloot ik, omdat het zulk mooi weer was, om mijn auto eens te stofzuigen. Ik heb gelijk alle ramen van de auto ook schoongemaakt en van binnen alles stofvrij gemaakt. Ik maakte voor het eerst gehaktballen en ging mijn club weer aanmoedigen samen met een vriend en een collega. Uiteindelijk ging ik om 1 uur slapen. Zie de foto’s voor het uitgebreide verslag.

Plog 1 november

Vroeg opgestaan en mijn bed weer netjes opgemaakt.

Plog 1 november

Tijd om een likje make up aan te brengen. Op zaterdagochtend besteed ik daar niet zo veel aandacht aan. Ik heb tenslotte ook oude kleren aan voor het schoonmaken.

Plog 1 november

Ik maakte vast een To-do lijstje voor de dag. Deze bleek aan het einde van de dag niet helemaal afgestreept en er waren wat dingen veranderd in de planning.

Plog 1 november

Ik ontbijt met een broodje met stroop, een bak met Griekse yoghurt en iets te veel muesli en banaan. Wel lekker.

Plog 1 november

Op de fiets en de zon moet nog helemaal op komen, mooie lucht.

Plog 1 november

Lekker fietsen. Op zaterdag fiets ik meestal zo’n 11 kilometer in totaal.

Plog 1 november

Ik maak meestal 2 uurtjes schoon op het kantoor. Ik begin met stofzuigen en ga daarna door met het ‘natte werk’.

Plog 1 november

Voor mijn oma boodschappen doen, dit keer bij de Aldi.

Plog 1 november

Op de brug bij Emmerich maakte ik deze foto. Dat is ook de enige foto die ik maakte in Duitsland. Helaas waren uitgerekend op 1 november de winkels gesloten. Volgende week een nieuwe poging.

Plog 1 november

Thuis aangekomen maakte ik een tosti hamkaas! En at ik het toetje op dat ik van oma had gekregen.

Plog 1 november

Het hok van mijn konijn Cocu moest ook echt schoongemaakt worden, daar had ik nu wel tijd voor.

Plog 1 november

Vervolgens besloot ik om mijn auto schoon te maken, die was echt smerig, van binnen en buiten. Het enige wat ik niet gedaan heb ik de auto wassen. Wel de ramen gedaan, daar kon ik bijna niet meer door heen kijken.

Plog 1 november

Nog even snel wat foto’s maken van mijn opgemaakte producten en favoriete producten van de maand oktober.

Plog 1 november

Mijn moeder was laat thuis en ik moest om half 7 weg richting Eindhoven. Ik begon daarom vast met het eten. Ik maakte voor het eerst zelf gehaktballen HOERA!

Plog 1 november

Het resultaat, was stamppot groene kool. Smaakte goed.

Plog 1 november

En toen was ik alweer in Eindhoven, we waren lekker op tijd. Ik kocht deze zak Haribo Kindermix, blijft lekker. Verder liet ik mijn telefoon op mijn bekertje Spa Blauw vallen, dus lag de grond vol water, mijn tas helemaal nat en mijn telefoon ook. Gelukkig doet hij het nog.

PSV- ADO Den Haag

En ik maak altijd bij iedere thuiswedstrijd een foto van het veld. We wonnen met 1-0, ondanks een uur met 10 man tegen 11 te hebben gespeeld. Ik heb mijn stem kapot geschreeuwd, omdat de scheidsrechter z’n bril niet op had en de gele kaarten de tweede helft in de kleedkamer had laten liggen.

Plog 1 november

En als afsluiter nog even een foto van mezelf voordat ik mijn pyjama ging aan doen. Ik draag mijn geliefde PSV shirt met Van Bommel achterop.

Vorige post Volgende post

23 reacties

 • Reageer Maaike 2 november 2014

  Leuk om weer een plog te zien! 🙂

 • Reageer Rosa 2 november 2014

  Wauw, jij had een schoonmaak kik! Leuk om te zien 🙂

 • Reageer Manon 2 november 2014

  Leuke foto’s!

 • Reageer Kelly 2 november 2014

  Wat een leuke foto’s! 🙂

 • Reageer Esther 2 november 2014

  Leuk weer, zo’n plog (:

 • Reageer Madeleine 2 november 2014

  Leuke plog 🙂

 • Reageer Mandy 2 november 2014

  Ga je helemaal op de fiets naar Emmerich? Met alle boodschappen? Ik heb het ooit één keer gedaan, maar ik vond het niet echt handig. Leuke plog hoor! Was wel spannend de wedstrijd, ik heb het thuis gekeken.

  • Reageer GLAMOURMOES 2 november 2014

   Haha nee, ik doe in onze woonplaats boodschappen voor oma. Maar fiets in totaal 11 kilometer van t werk op zaterdag naar oma, weer terug naar de supermarkt, terug naar oma en dan terug naar huis ;). Ik fiets niet naar Emmerich haha 😛

 • Reageer Bertine 2 november 2014

  wat schattig dat jouw konijn knuffels in het hok heeft! mijn konijnen zouden een knuffel helemaal opeten ben ik bang:(

  • Reageer GLAMOURMOES 2 november 2014

   Mijn konijn likt er alleen aan haha, of gaat er bovenop zitten 😛

 • Reageer Beautyjuf 2 november 2014

  Wat een actieve dag heb jij achter de rug! Het to do notitieblokje van Hema heb ik ook, speciaal voor mijn blog. Ik vind ‘m fijn en handig werken!

 • Reageer Laura 2 november 2014

  Ach wat een lief konijntje zeg!

 • Reageer Cindy 2 november 2014

  Leuke foto’s. De Belgen hadden ook een Nationale Feestdag, want het was echt ontzettend druk bij de Intratuin waar ik gisteren was (vlakbij de Belgische grens)

 • Reageer Malou 2 november 2014

  Hele leuke foto’s!

 • Reageer Chahrazad 2 november 2014

  Wat een lief konijntje.

  x

 • Reageer Miss Paperfection 2 november 2014

  Leuke plog. Zo spijtig dat de winkels in Duitsland gesloten waren. Dat notitieboekje komt me bekend voor want heb juist hetzelfde.

 • Reageer Petra 2 november 2014

  wat heerlijk om te bekijken, erg leuk!

 • Reageer Linda 2 november 2014

  Wat leuk om zo een daagje met jou ‘mee te wandelen’. En jou konijn lijkt als twee druppels water op mijn nijn <3 liefde.. hahaha

 • Reageer Diana 3 november 2014

  Oh my! je bak met griekse yoghurt, muesli en banaan ziet er echt verrukkelijk uit!

 • Reageer Anouk 3 november 2014

  Leuk! En ahh dat konijntje. Wil altijd meteen weer naar de dierenwinkel sprinten als ik ze voorbij zie komen.

 • Reageer Nicetobeout 4 november 2014

  Leuk overzicht! Ben wel benieuwd naar die stamppot. Ben er dol op!

 • Reageer Claudia 4 november 2014

  Wat een geluk zeg dat je telefoon het nog doet. Laatst viel mijn telefoon opeens uit en kreeg ik hem niet meer aan. Mijn hart zat in mijn keel. Gelukkig doet ie het weer.

  • Reageer GLAMOURMOES 5 november 2014

   Oei dat is ook vervelend ja. Bij mij was mijn scherm al stuk, dus was bang dat het water achter het scherm was gelopen, maar dat was niet het geval.

  Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Wanted: Items webshop Loavies

  Regelmatig zie ik shoplogs op verschillende blogs met items van Loavies. Ik volg de webshop op Instagram en zie prachtige...

  Sluiten