Review: Golden Rose Velvet Matte Lipstick

30 oktober 2014 | Geplaatst in Beauty, Review

In de Beautybox van oktober zaten mooie items, waaronder een matte lipstick van het merk Golden Rose. Ik heb al meerdere keren een product van Golden Rose in de Beautybox ontvangen en was bijvoorbeeld erg enthousiast over de mascara. De lipstick die ik ontving is de Golden Rose Velvet Matte Lipstick in een bordeauxrode kleur #25.

Als er één product is waar we nooit genoeg van hebben, dan is het wel lipstick. Je hebt ze in alle soorten en formaten, maar over deze variant van Golden Rose zijn we zeker te spreken. De lipstick is makkelijk aan te brengen, levert een matte finish en blijft lang zitten. De lipstick bevat hoog kleurpigment en hydrateert de lippen door toegevoegde Vitamine E. Ook bevat de lipstick geen parabenen. De mooiste tinten zoals burgundy, nude, roodtinten of romantisch roze komen voorbij in de box, waarmee je het komende seizoen, overdag of ’s avonds, helemaal on trend bent! [Beautybox]

Golden Rose Velvet Matte Lipstick

Follow on Bloglovin

Golden Rose Velvet Matte Lipstick

Golden Rose Velvet Matte Lipstick creëert met zijn hoge kleurpigment en slijtvast formule een matte fluwelen uitstraling op de lippen. De Velvet Matte Lipstick lijn bestaat uit 27 verschillende kleuren. Ik ontving #25, een mooie dieprode/bordeauxrode kleur.

-Het voedt en beschermd de lippen dankzij zijn hydraterend bestanddeel en vitamine E in de formule.
-Het bevat geen parabenen en is zoals alle producten van Golden Rose dermatologisch getest.

Golden Rose lipstick

Verpakking

De Velvet Matte Lipstick van Golden Rose zit in een matte bordeauxrode huls. Deze huls is bij alle kleuren van deze lijn hetzelfde, hierdoor kan je niet zien welke kleur de lipstick daadwerkelijk is als je er meerdere in je bezit hebt. Dit is wel een nadeel. Verder vind ik de uitstraling wel passen bij de lipstick. De huls is mat van kleur, niet heel zwaar en heeft een mooie zwarte ring in het midden. Ook de rosé gouden opdruk past natuurlijk perfect bij het merk en de lipstick.

Golden Rose lipstick

Product

Op bovenstaande en onderstaande foto zie je de kleur en de vorm van de lipstick heel goed. Veel lipsticks zijn schuin afgesneden om het makkelijker te maken de kleur aan te brengen op je lippen. De Velvet Matte Lipstick is ook schuin afgesneden, maar daarnaast ook nog eens in een ronding (moeilijk te beschrijven). Hier moest ik wel heel erg aan wennen bij het aanbrengen. Sowieso moet je een matte lipstick heel precies aanbrengen, want iets buiten je lippen kleuren en het ziet er gelijk al heel gek uit.

Ik heb geen swatchfoto op mijn arm, maar er komt direct heel veel pigment af. De kleur is niet knalrood, maar iets donkerder en warmer van kleur. Ik had niet verwacht, toen ik de kleur van de lipstick zag, dat ik hem mooi zou vinden, maar daar kom ik op terug. Het is een prachtige kleur.

Golden Rose lipstick

Resultaat

Ik ben niet zo snel fan van matte lipstick, omdat deze heel vaak je velletjes accentueren en in de lijntjes van je lippen gaan zitten, maar dat is bij deze lipstick veel minder het geval. Ik had verwacht dat de lipstick heel stroef en lastig aan te brengen was, dit is vaak zo bij matte lipsticks, maar dat viel reuze mee. Wel had ik wat moeite met de vorm van de lipstick. Hier en daar kleurde ik wat buiten ‘de lijntjes’ zeg maar. Dit heb ik opgelost door met een wattenstaafje en een beetje mineraal water de geknoeide lipstick te verwijderen.

Ik ben wel echt enthousiast over deze mooie matte lipstick van Golden Rose. Ik vind de kleur prachtig en hij past goed bij mijn haar- en huidskleur. Ik vind niet dat de lipstick volledig mat is, maar het is een beetje semi mat. Brengt makkelijk aan en blijft goed zitten. Na een diner moet je het wel weer even bijwerken, want dan is het niet mooi meer. De kleur trekt wel in je lippen, dus hij blijft wel zichtbaar, maar ziet er niet netjes meer uit.

IMG_7490 copy

De Golden Rose Velvet Matte lipstick is verkrijgbaar via de webshop van Golden Rose voor € 7,95.

Vorige post Volgende post

20 reacties

 • Reageer Denise 30 oktober 2014

  Wauw Marloes, staat je mooi! <3

 • Reageer Eline 30 oktober 2014

  Hele mooie kleur, ziet er echt goed uit!

 • Reageer Daphne 30 oktober 2014

  Deze kleur staat je echt supermooi!

 • Reageer Mirne 30 oktober 2014

  Ik vind hem heel erg mooi, al mag die van mij wel wat matter.

 • Reageer Mandy 30 oktober 2014

  Wat een prachtige kleur! Matte lipstick zijn inderdaad altijd te droog, maar deze oogt echt fijn!

 • Reageer Beautyjuf 30 oktober 2014

  Wat een prachtige tint heb jij ontvangen! Ik vind ‘m je prachtig staan. Ik heb een nude kleur ontvangen, maar nog niet getest. Er liggen nog zoveel lipsticks op mij te wachten om getest te worden 😉

 • Reageer Manon 30 oktober 2014

  Wat een prachtige kleur heb je gekregen! Staat je heel erg mooi.

 • Reageer Malou 30 oktober 2014

  Mooi zeg, en staat je goed!

 • Reageer Madeleine 30 oktober 2014

  Oehlalala mooie kleur 🙂

 • Reageer Cindy 30 oktober 2014

  Wat een prachtige kleur! Die staat je heel mooi

 • Reageer Rosanne 30 oktober 2014

  De kleur vind ik je heel mooi staan <3

 • Reageer Desiree Wanders 30 oktober 2014

  Staat je goed!!

 • Reageer Maaike 30 oktober 2014

  Staat je heel erg goed! De kleur past goed bij je haar, vind ik 🙂

 • Reageer Anouk 30 oktober 2014

  Wat een prachtige kleur lipstick! Hij staat je heel erg goed!

 • Reageer Petra 30 oktober 2014

  Deze kleur is heel intens , wat mooi!

 • Reageer Bertine 30 oktober 2014

  ik ben gek op matte lipsticks, deze is mooi!

 • Reageer Linda 30 oktober 2014

  De vormgeving doet mij aan MAC VivaGlam met Rihanna denken. Wat een mooi kleurtje, hij staat je mooi!

 • Reageer Mariëlle 30 oktober 2014

  Hij staat je super, heel mooi! Ik zou dit merk ook graag eens willen proberen!

 • Reageer Nicole 30 oktober 2014

  Dat is echt oprecht een prachtige kleur. Hij staat je super!

 • Reageer Evy 31 oktober 2014

  Wat een mooie lippenstift, zeg! xxx

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Swatches: Maybelline Color Show Acid Wash Effect

  Al een tijdje geleden kocht ik in Duitsland bij de DM Drogerie twee lakjes van de Maybelline Color Show Acid...

  Close