Lifestyle: Apenheul 25 oktober 2014

26 oktober 2014 | Geplaatst in Uncategorized

Ik ben gek op dierentuinen en fotograferen. Een perfecte combinatie als je het mij vraagt. Als we dan ook een dagje weg gaan naar een dierentuin, neem ik altijd standaard mijn spiegelreflexcamera mee om foto’s te maken. Gisteren zijn we een dagje naar de Apenheul geweest, omdat we vrij kaartjes hadden. Vandaag laat ik de gemaakte foto’s aan je zien. Kijk je mee?

Apenheul

Follow on Bloglovin

Apenheul 25 oktober 2014

Als ik in de Apenheul loop word ik altijd verliefd op de vele ‘Meneer Nilsons’, ook wel doodshoofdaapjes genoemd. Die kleine aapjes zijn zo super schattig en lopen uiteraard vrij rond. Je moet zorgen dat je niks in je hand hebt, want je bent het zo kwijt. Ook vinden ze kinderwagens erg leuk om op te zitten haha. Ik heb bij deze aapjes ook echt super veel foto’s gemaakt. Verder vind ik ook de ringstaartmaki’s super leuk met die grijze vacht en gestreepte staart. Het was qua weer vrij bewolkt en een heel klein miezerbuitje hebben we gehad. Door de herfstige kleuren van het park zijn de meeste foto’s heel mooi geworden. Hier komt een overload aan cuteness uit de Apenheul.

ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn IMG_7286 ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn ApenheulApeldoorn

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Wendy (B) 26 oktober 2014

  Daar ben ik ooit ook eens geweest.
  Verkopen ze daar nog van die knuffels die al een naam hebben?

 • Reageer Esther 26 oktober 2014

  Een dagje dierentuin is altijd leuk, mooie foto’s!

 • Reageer Beautyjuf 26 oktober 2014

  De afgelopen dagen heb ik ook doorgebracht in Apeldoorn De Veluwe. Ik ben alleen niet in De Apenheul geweest. Vroeger kwam ik er wel zo af en toe. Zo’n leuke dierentuin! Ik vind dat je prachtige foto’s hebt gemaakt. Leuk dat je deze met ons deelt.

 • Reageer Bo 26 oktober 2014

  Gaaf, wil ik ook eens naar toe!

 • Reageer Cindy 26 oktober 2014

  Mooie foto’s. Volgens mij ben ik als kind een keer in de Apenheul geweest, maar daar kan ik me weinig van herinneren.

 • Reageer Mariëlle 26 oktober 2014

  Super gave foto’s, ik vind die doodshoofdaapjes echt ZO lief!

 • Reageer Valerie 26 oktober 2014

  Wauw! Prachtige foto’s heb je gemaakt. Ik krijg ook meteen zin om daar weer een keertje heen te gaan!

 • Reageer femketje 26 oktober 2014

  ahh cuteness overload!

 • Reageer Bertine 26 oktober 2014

  ooh wat een prachtige foto’s weer!

 • Reageer Petra 26 oktober 2014

  Prachtige foto’s dat vind ik van de eerste tot de laatste foto heerlijk om te bekijken,,,,Genieten met een hoofdletter!

 • Reageer Manon 26 oktober 2014

  Die aapjes zijn zo lief! Ik ben nog nooit in de apenheul geweest, dus ik moet er maar snel een keertje langs 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Review: Dove Pure Care Dry Oil

  Pluizend haar is iets waar ik met mijn bos krullen natuurlijk heel snel last van heb. Er is nog geen...

  Close