Beauty: Opgemaakte producten september 2014

13 oktober 2014 | Geplaatst in Beauty

Het is al weer even oktober, maar eerder had ik nog geen tijd gehad om foto’s te maken van mijn opgemaakte producten. Iedere maand maak ik altijd weer meer op dan verwacht. Ik probeer minder nieuwe producten te kopen om zo eerst mijn voorraad uit de beautykast op te maken. Van alle verzorgingsproducten heb ik alleen gezichtscrème vaak niet echt op voorraad. Verder heb ik van alles meestal wel twee flessen op voorraad. Benieuwd wat ik in september allemaal opgemaakt heb?

opgemaakte producten

Follow on Bloglovin

Opgemaakte producten september 2014

Sjonge, wat maak ik toch veel producten op in een maand haha. Ook deze maand september heb ik weer lekker veel producten leeggemaakt. Het is altijd wel een lekker gevoel als je het laatste beetje uit het potje haalt of uit een fles knijpt. De meeste producten uit dit artikel zijn opgemaakt, maar er gaan ook een aantal producten gewoon weg, omdat ik ze niet meer gebruik. Verder zijn er een aantal mini verpakkingen opgegaan, omdat die al zo lang lagen. Over het algemeen was ik ook echt wel te spreken over de meeste producten. Veel had ik al eens eerder gehad maar het Andrélon Zomerblond haarmasker en de L’Oreal shampoo waren nieuw.

Balea Krullenmousse

Uiteraard maakte ik weer krullenmousse op van Balea. Het blijft mijn favoriete stylingproduct. Dit keer maakte ik twee flessen leeg. In de maand oktober zullen het er niet zoveel zijn, omdat ik eerst andere krullenmousse aan het opmaken ben.

Balea krullenmousse

Haarverzorging

Ik maakte vier haarverzorgingsproducten op, waarvan ik er drie weer opnieuw zou kopen en eentje niet perse. In de Beautybox zat een aantal maanden geleden een shampoo van de nieuwe L’Oreal Professional lijn. Ruikt heel lekker een maakte mijn haar goed schoon. Daarnaast staat een haarverzorgingsspray van Dove, die ruikt zo lekker! En echt heel fijn voor mijn haar. Ook maakte ik een 1 minuutmasker op van Andrélon. Ik ben altijd erg te spreken over deze haarmaskers en wilde het zomerblondmasker eens proberen. Zeker fijn. Als laatste een mini shampoo van Nivea. Prima shampoo, maar niet bijzonder.

Haarverzorging

Gezichtsverzorging

Ook qua gezichtsverzorging maakte ik vier producten op. Twee van mijn favoriete merk Balea, één van L’Oreal en als laatste een van Cien. Cien is een merk dat ze bij de Lidl verkopen en deze fles gezichtstonic heb ik gekocht op Ibiza. Een beetje van Ibiza dus wat ik had opgemaakt. Het is best een fijne tonic en hij ruikt ook lekker. De wasgel van Balea was prima, ruikt lekker, maar hij schuimt niet zo heel erg. Ik vind het prettig als een wasgel lekker schuimt, zodat ik het makkelijk kan verdelen over mijn gezicht. De reinigingsmelk heb ik al vaker gehad en is heel fijn. Ook het micellaire water van L’Oreal Paris heb ik al regelmatig in huis gehad.

gezichtsverzorging

Huidverzorging

Ik maakte twee huidverzorgingsproducten leeg, een badschuim en een bodycrème. Ik ben gek op de Dove Purely Pampering douchegels en ook deze met amandelmelk en hibiscus is heerlijk. Momenteel heb ik weer een Pistache Magnolia variant in gebruik. Ze ruiken zo lekker! Ook de Zwitsal zachte crème is er één die regelmatig in mijn stash terugkeert. Wat ruikt het toch heerlijk en nostaligisch!

Huidverzorging

Tandpasta

Ik heb twee tandpasta’s opgemaakt, een grote tube en een mini. De grote tube is van Dontodent, een huismerk van de DM Drogerie. De smaak van deze tandpasta is heel lekker. Of hij echt werkt voor gevoelige tanden kan ik niet zeggen. De Colgate Max White One tandpasta was ook fijn, wel een nadeel dat de tandpasta echt blauw is.

Tandpasta

Niet opgemaakt

Ik heb nog een vijftal producten die ik niet helemaal opgemaakt heb, of niet fijn vond. Het Catrice Allround Concealer palette bijvoorbeeld, deze vond ik wel fijn, maar de kleuren die ik gebruikte zijn echt bijna op. De groene en roze vond ik niet fijn en de lichtste kleur was te licht. Dan nog twee andere producten van Catrice die ik ook een keer kocht omdat ik er nieuwsgierig naar was. De verpakking is wel versleten, maar ik heb ze bijna niet gebruikt. Daarom besloot ik ze maar weg te doen. Dan nog een lipgloss van de Etos die je gratis kreeg bij besteding van zoveel euro. En een product van So Me (te koop bij de Action). Ik dacht dat het wel een fijne en verkoelende roller was, maar het bolletje is van plastic, waardoor het helemaal niet verkoeld.

Niet opgemaakt

Wattenschijfjes

En dan maakte ik nog een rol wattenschijfjes van Aro (te koop bij de Makro) op. De laatste rol van de zeven die ik kocht in een multipack. Fijne wattenschijfjes, maar ik ben nu weer over op die van Ebelin. Ik kom namelijk niet zo vaak bij de Makro.

Wattenschijfjes

Vorige post Volgende post

23 reacties

 • Reageer Denise 13 oktober 2014

  Wat een leuk en handig artikel, super dat je ook de net-niet opgemaakte producten er bij zet!

 • Reageer Mariëlle 13 oktober 2014

  Jeetje wat een hoop producten, zoveel maak ik nooit op haha!

 • Reageer Beautyjuf 13 oktober 2014

  De eerste keer dat ik mijn tanden poetste met Colgate schrok ik van de kleur. Smurfenblauw 😉 Wat heb je veel opgemaakt! Erg leuk om te zien. Slim dat je ook wat make-up hebt weggegooid.

 • Reageer Sarah 13 oktober 2014

  Wat heb je veel opgemaakt zeg! Die tandpasta van Colgate heb ik ook. Die blauwe kleur is inderdaad wel een nadeel..

 • Reageer Manon 13 oktober 2014

  WOW jij hebt nog veel opgemaakt.

 • Reageer Kim / Vintage & Beauty 13 oktober 2014

  Fijne producten heb je opgemaakt! Het gezichtsproduct van Lóreal heb ik toevallig gister bij de ICI in de aanbieding gekocht voor maar 2 euro. Wellicht een tip? 😉

  • Reageer GLAMOURMOES 13 oktober 2014

   Oh dat is zeker niet duur. Bedankt voor de tip!

 • Reageer Svenja 13 oktober 2014

  Wat een hoop producten heb je weer opgemaakt. En wat jammer dat die make-upjes niet bevallen! Knap dat je het dan meteen weggegooid.. Ik ben zo iemand die nergens afscheid van kan nemen en dan stof het vervolgens onder in een lade haha.

 • Reageer Anna 13 oktober 2014

  Wat een hoop opgemaakte producten, leuk om te zien! Jammer dat een aantal make-up producten niet zo fijn waren.

 • Reageer Rebecca 13 oktober 2014

  Oeh het zomerblond masker wil ik ook eens gebruiken!
  Heb veel goeie dingen gehoord erover..
  Lekker veel opgemaakt 🙂

 • Reageer femketje 13 oktober 2014

  oh die kleine catrice concealer vond ik juist super fijn!

 • Reageer Northflix 13 oktober 2014

  Ik vind dit altijd super leuk om te zien.
  Balea producten koop ik trouwens ook altijd graag als ik in Duitsland ben.

 • Reageer Mandy 13 oktober 2014

  Wat maak je elke maand veel op, ik vind dat echt knap.

 • Reageer Marloes 13 oktober 2014

  Fijne producten heb je opgemaakt! Lekker veel ook!

 • Reageer bymarlayne 13 oktober 2014

  Leuk om te zien wat je allemaal hebt opgemaakt!

 • Reageer Petra 13 oktober 2014

  Fijne producten, zelf probeer ik ook altijd zo veel mogelijk iets op te maken voor ik wat nieuws open…de meeste dingen heb ik ook wel op vooraad maar heel soms heb ik toch zoiets van Nouhhhh een extra flesje kan geen kwaad!

 • Reageer Madeleine 13 oktober 2014

  Wat heb je weer lekker veel opgemaakt 🙂

 • Reageer Esther 13 oktober 2014

  Producten van Balea zijn inderdaad erg fijn, ga toevallig vanavond even langs de DM! Lekker veel producten opgemaakt zie ik, fijn!

 • Reageer Anouk 13 oktober 2014

  Wat heb je veel mooie producten op gemaakt!

 • Reageer jouvence 13 oktober 2014

  wat heb je een hoop opgemaakt, leuk om te zien xx

 • Reageer Desiree 13 oktober 2014

  wat een hoop producten! Voor mijn gevoel maak ik echt nooit iets écht op! Haha

  liefs

 • Reageer sistersandsisters 13 oktober 2014

  Wat een hoop spullen haha! Leuk artikel 😀

 • Reageer Evelien 14 oktober 2014

  Wat heb je veel opgemaakt! Leuk ook dat je erbij zet wat je net niet hebt opgemaakt. De Dove Purely Pampering douchegels vind ik ook heerlijk. Momenteel staat die met amandelmelk en hibiscus in mijn douche; love it <3

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Personal: Plog 11 oktober

  Ik had gisterochtend ineens zin om een keer wat anders te doen. Ik besloot om een dagje te gaan ploggen....

  Close