OOTD: Houthakkersblouse Primark

9 oktober 2014 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Vorige week dinsdag ging ik naar de persopening van de Primark in Arnhem en daarna maakte ik een serie outfitfoto’s. De eerste foto’s met mijn nieuwe fluffy jas van Sans-online heb je al in de OOTD van afgelopen zaterdag kunnen zien. Ik kocht bij de Primark ook eindelijk een geruite blouse; de welbekende houthakkersblouse. Eerst dacht ik dat zo’n blouse me niet zou staan, maar toen ik hem gepast had stond het toch wel heel erg leuk.  Ook had  ik eigenlijk een perfecte outfit aan om de blouse mee te combineren, dus besloten we om gelijk ook van die blouse foto’s te schieten. Het resultaat zie je vandaag in dit artikel.

houthakkersblouse Primark

Follow on Bloglovin

OOTD: Houthakkersblouse Primark

Ja! Wat ben ik blij dat ik deze houthakkersblouse heb gekocht bij de Primark. Het is echt een heel fijn blousje, van een super lekker en zacht stofje. Wat dikker dan de stof waar een blouse normaal van gemaakt wordt. Hierdoor perfect voor de herfst en de winter. Je kan de blouse open dragen, dicht doen, de mouwen oprollen of afgerold laten. Op een broek dragen, maar ook op een simpel basic jurkje! Perfect dus. Ik ben helemaal fan, de kleurencombinatie is super, het warme rood en bordeaux in combinatie met het blauwe en wit. In deze outfit is de blouse gecombineerd met mijn favoriete donkergrijze jeans van de Bershka, mijn simpele bordeaux rode t-shirt van de Primark en mijn Primark boots (wannabe timberlands).

Blouse – Primark / Jeans – Bershka / Top – Primark / Boots – Primark / Horloge – Colloseum (DE) / Ring – Primark.

Houthakkers blouse Primark Houthakkers blouse Primark Houthakkers blouse Primark Houthakkers blouse Primark Houthakkers blouse Primark Houthakkers blouse Primark Houthakkers blouse Primark Houthakkers blouse Primark Houthakkers blouse Primark Houthakkers blouse Primark Houthakkers blouse Primark Houthakkers blouse Primark Houthakkers blouse Primark Houthakkers blouse Primark Houthakkers blouse Primark

Vorige post Volgende post

20 reacties

 • Reageer Esther 9 oktober 2014

  Hele leuk blouse, en zowel open als dicht is ‘ie leuk te dragen!

 • Reageer Jorien 9 oktober 2014

  Leuk blouseje! Vind die houthakkers-printjes echt wel leuk voor de herfst 🙂

 • Reageer Rowan - RebelliousyetRomantic 9 oktober 2014

  Wat staat die blouse je leuk! Ik wil ook nog zo’n geruit exemplaar, maar ik vind altijd één van de kleuren blokjes in het patroon niet mooi haha, erg lastig! Liefs

 • Reageer Denise 9 oktober 2014

  Staat je leuk Marloes!

 • Reageer Svenja 9 oktober 2014

  Super tof blousje, staat je erg leuk <3

 • Reageer Manon 9 oktober 2014

  Super leuke blouse, ik weet nooit zo goed hoe ik zo een blouse moet combineren

  • Reageer GLAMOURMOES 9 oktober 2014

   Ik zal nog outfitfoto’s maken met een andere combinatie 😀

 • Reageer Daphne 9 oktober 2014

  Wat een leuke blouse!

 • Reageer Malou 9 oktober 2014

  Meestal hou ik niet zo van dit soort blousjes, maar je hebt het erg leuk gecombineerd 🙂

 • Reageer Anouk 9 oktober 2014

  Wat een leuke blouse! Staat je erg goed!

 • Reageer Marloes 9 oktober 2014

  Super leuk blouseje! Staat je goed!

 • Reageer Daniëlle 9 oktober 2014

  You can never go wrong with the houthakkersblouse hihi 🙂

 • Reageer Mariëlle 9 oktober 2014

  Echt heel leuk gecombineerd! Het is ook weer helemaal in nu 🙂

 • Reageer Petra 9 oktober 2014

  Dit vind ik zo ontzettend leuk, deze houthakkersblouses zijn zo ontzettend tijdsloos…en staan altijd leuk!

 • Reageer priscilla 9 oktober 2014

  Hele leuke outfit! Ik hou van houthakkersblouses !

 • Reageer Bertine 9 oktober 2014

  hele leuke blouse! ik zou m dicht dragen, dat vind ik het mooist:)

 • Reageer bymarlayne 9 oktober 2014

  Mooie outfit!

 • Reageer Shanti 9 oktober 2014

  Leuke blouse, ik heb voor dit seizoen ook een houthakkersblouse op m’n wishlist staan 🙂

 • Reageer Estrella 9 oktober 2014

  Stoer! Staat je leuk.

 • Reageer Anniek 12 oktober 2014

  Toffe foto’s, wat heb je ook een prachtige bos met krullen! Het blouseje staat je erg goed, en je horloge vind ik ook gaaf. Een simpele, maar krachtige look!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog Kruidvat & Hema september 2014

  Mijn no-buymaand september is helaas niet helemaal gelukt. Ik had namelijk een wimperkruller nodig, de mijne was echt aan vervanging...

  Close