OOTD: Peplum top Vero Moda

26 september 2014 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Ik gaf in mijn vorige OOTD al aan dat ik diezelfde dag nog andere outfitfoto’s had gemaakt. Ik hield dezelfde broek aan, maar een andere top, schoenen en accessoires. Dat een outfit met dezelfde broek er dan totaal anders uitziet zie je bij deze foto’s. Was de eerste outfit meer stoer en casual, is deze outfit met de peplum top veel klassieker en vrouwelijker. Ik vind beide outfits geslaagd en ook deze foto’s wederom top. Speciale dank weer aan mijn nicht, voor het nemen van de foto’s. Ik had eigenlijk nog een serie foto’s willen maken met deze spijkerbroek, maar doordat het keihard begon te regenen ging dat helaas niet. Maar voor nu de outfit met deze prachtige peplum top.

peplum top

 

Follow on Bloglovin

OOTD: Peplum top Vero Moda

Sinds ik tijdens mijn vakantie mijn eerste peplum top heb gekocht, ben ik fan. Voor het feest van mijn oom en tante eind augustus ging ik met mijn moeder de stad in om voor haar een outfit uit te zoeken. Toen we bij de Vero Moda waren, kon ik het niet laten om ook even tussen de kleding te kijken. Ik vond deze prachtige kersenroze peplum top zonder mouwen. Het is een nauwsluitende top van een synthetisch materiaal. Ik vind de kleur prachtig en ook het model erg mooi. De top heb ik gecombineerd met mijn lichte spijkerbroek en zwarte heels. De top accentueert de taille en niet de heupen of ‘love handles’ waardoor je slanker lijkt. Ideaal voor mijn figuur.

Top – Vero Moda / Jeans – Primark / Heels – Schoenenreus / Ketting – Primark / Horloge – Alberto Horloges / Ring – Primark.

Peplumtop Vero Moda Peplumtop Vero Moda Peplumtop Vero Moda Peplumtop Vero Moda Peplumtop Vero Moda Peplumtop Vero Moda Peplumtop Vero Moda Peplumtop Vero Moda Peplumtop Vero Moda Peplumtop Vero Moda Peplumtop Vero Moda Peplumtop Vero Moda

Vorige post Volgende post

25 reacties

 • Reageer Esther 26 september 2014

  Jaaaa, Peplum tops zijn zó pretty en vrouwelijk, love it!

 • Reageer Svenja 26 september 2014

  Ik ben altijd ontzettend dol op peplum tops. Deze variant die jij hebt vind ik ook onwijs mooi. Die rode kleur staat je super <3

 • Reageer Denise 26 september 2014

  Wauw, wat een prachtige peplum top. Deze staat je echt fantastisch leuk! <3

 • Reageer susanne 26 september 2014

  Staat je prachtig. Wat een mooie kleur en model. Just gorgeous!

 • Reageer femketje 26 september 2014

  oehh ik wil die top ook 😀

 • Reageer Mirjam 26 september 2014

  Erg mooie top, staat je goed ook zo’n knallende kleur!

 • Reageer Mirne 26 september 2014

  Heel erg mooi! Al had die van mij iets langer mogen zijn, maar dat hoort een beetje bij peplum natuurlijk.

 • Reageer Daphne 26 september 2014

  Die top staat je echt super! Ik heb volgens mij ook toevallig een rode van Vero Moda <3

  • Reageer GLAMOURMOES 26 september 2014

   Hehe dat is inderdaad toevallig. Vero Moda heeft mooie peplum tops hè!

 • Reageer Manon 26 september 2014

  Wat een geweldige outfit heb je aan en die peplum top is echt leuk. Ik heb zelf een peplum top in het wit, maar zo een rode is ook erg mooi, staat je classy!

  • Reageer GLAMOURMOES 26 september 2014

   Dank je wel! ☺

 • Reageer Malou 26 september 2014

  Dit vind ik ook weer een hele mooie outfit 🙂

 • Reageer Annelie 26 september 2014

  Leuke foto’s! De top is mooi rood, staat je goed!

 • Reageer Cindy 26 september 2014

  Wat een prachtige top is dat zeg, mooie kleur!

 • Reageer Mandy 26 september 2014

  Wat een andere look zo! Heel mooi. Gave locatie ook.

 • Reageer Michaela 26 september 2014

  Wat staat die outfit je goed!

 • Reageer Esra 26 september 2014

  Hele mooie outfit! ♥

 • Reageer Mariëlle 26 september 2014

  Dit staat je echt heel goed 🙂

 • Reageer Lien Steyaert 26 september 2014

  Oh, mooi, ik heb ook zo’n peplum, naast het toffe woord ook een heel leuk stuk!
  xo

 • Reageer Beautyjuf 26 september 2014

  Wat een gave top! De kleur staat heel erg mooi bij je haarkleur.

 • Reageer Bertine 26 september 2014

  leuk en een totaal andere outfit! ik vind je haar vast ook heel mooi!

 • Reageer Anouk 26 september 2014

  Wat een leuke outfit! De top staat je goed!

 • Reageer sistersandsisters 26 september 2014

  Wat een prachtige peplum x http://www.sistersandsisters.com

 • Reageer Claudia 28 september 2014

  Ooh wauw die top staat je echt helemaal geweldig!

 • Reageer Anna 7 oktober 2014

  Wat een mooie top, hij staat je heel erg mooi! En wat een leuke foto’s ook, je straalt helemaal 🙂 X

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Event: Persopening Primark Venlo

  Gisteren was het tijd voor de persopening van de Primark Venlo. Ik had vrij geregeld op mijn werk dus samen...

  Close