Blogverjaardag + Winactie Primark giftcard, bikini Hunkemöller, voucher The Body Shop en meer [GESLOTEN]

16 september 2014 | Geplaatst in Beauty, Personal, Winactie

De GLAMOURMOES’ WEEKLY die normaal online komt op dinsdag is een dag uitgesteld, want: “Wow, mijn blog bestaat vandaag vier jaar! Ongelooflijk. Omdat ik mijn blogverjaardag niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan heb ik uiteraard een leuke winactie met een Primark giftcard voor jullie. Ik heb een pakket samengesteld met een aantal leuke items. Klik op ‘Read more’ voor de inhoud en lees wat je ervoor moet doen.

blogverjaardag GLAMOURMOES

Follow on Bloglovin

Blog vier jaar

Ik kan het me nog als de dag van gisteren herinneren dat ik een profiel aanmaakte op Blogger, een template koos en mijn eerste artikel online kwam. Ik begon met bloggen, omdat ik afleiding nodig had toen ik met mijn afstudeeropdracht startte. Ok, het was meer studie ontwijkend gedrag, maar ik heb niet geweten dat het zo’n grote hobby zou worden.

De kwaliteit van de eerste artikelen was dramatisch en ik schreef ze nog in het Engels. In 2011 heb ik een pauze van vier maanden gehad op mijn blog, maar daarna ben ik er weer met volle kracht tegen aan gegaan. Inmiddels ben ik dus vier jaar verder en heb ik sinds maart mijn eigen domein, waar ik heel trots op ben. Mijn eigen plekje op het internet, waar ik al mijn belevenissen, liefde voor beauty en fashion met jullie deel. Mijn fotografie is enorm verbeterd en dat ben ik nog steeds weer iedere keer aan het verbeteren. Ik ben trots op wat ik bereikt heb en hoop er nog heel wat jaar mee door te gaan.

Primark giftcard

Winactie met Primark giftcard en meer

Uiteraard wil ik met jullie samen vieren dat mijn blog vier jaar bestaat vandaag. Daarom heb ik een leuk pakketje samengesteld voor jullie. Het is een pakket dat ik grotendeels zelf heb samengesteld. Het is een gevarieerd pakket met een waarde van meer dan € 70. Ik heb mijn best gedaan om leuke items te verzamelen. In samenwerking met Hunkemöller mag ik een prachtige bikini in maat S weggeven. Daarnaast zit er een giftcard van de Primark ter waarde van € 25 in. Een waardebon voor The Body Shop ter waarde van € 35 en nog een aantal beauty en make-up producten.

Inhoud

 • Primark giftcard (€ 25)
 • The Body Shop voucher (€ 35)
 • Dove Go Fresh zoete pruim en Japanse kersenbloesem
 • Dove Go Fresh blauwe vijg en oranjebloesem
 • Essence Lash Princess mascara
 • Essie nagellak
 • P2 Pure Color Lipstick
 • Inglot Berry Collection Lipstick
 • Bikini Hunkemöller maat S
 • Hema nagellak

IMG_6092 copy

Wat moet je doen?

 • Volg mij via Bloglovin‘ en like dit bericht;
 • Like mijn Facebookpagina;
 • Laat een reactie achter onder dit artikel. Geef aan dat je meedoet en welke punten je hebt gedaan. Vergeet ook niet een geldig e-mailadres achter te laten, in het daarvoor bestemde vakje.

IMG_6087 copy

Wat mag je doen?

 • Volg mij via Instagram;
 • Abonneer je op mijn Youtube kanaal;
 • Like het bericht over de winactie op mijn Facebookpagina.

IMG_6090 copy

Deadline

Je kunt meedoen met deze winactie tot 15 oktober 2014, 23:59 uur. Alleen deelnemers met een Nederlands adres.

Vorige post Volgende post

84 reacties

 • Reageer Beautyjuf 16 september 2014

  Gefeliciteerd!! Dat is zeker een reden voor een feestje! Wat een toffe winactie! Helaas kan ik er niet aan meedoen, want ik heb geen Facebook?! (Tsja, wel een blog, geen Facebook ;-)) Degenen die wel meedoen: veel succes!

 • Reageer Nynke 16 september 2014

  Happy birthday blog! Ik volg je via bloglovin, FB en youtube en heb het bericht op FB geliked.

 • Reageer Denise 16 september 2014

  Waaaauw birthday girl, al weer een jaar?! Ik volgde je natuurlijk overal al op en maak graag een kansje op dit fantastische pakket. Ik zal het bericht op Facebook nog even liken! Mijn mail adres is dvankalmthout@hotmail.com. Fijne dag vandaag! Liefs, Denise

 • Reageer susanne 16 september 2014

  Wauw! Time flies when you are having fun they say 😉 En ik heb gelachen om die Bossche bol haha! Ik volg je alweer een tijdje op Bloglovin,via je site en natuurlijk ook facebook. Leuk dat je zo n prachtpakttet mag weggeven,ik was al blij met je blog maar nu stiekem nog meer 😉
  Geniet van je dag en op naar de volgende Bday!
  Love Susanne

 • Reageer wendy van uem 16 september 2014

  happy birthday!! van harte!! Nog vele blogjaren toegewenst! Superleuk om altijd te lezen, ga zo door !! 🙂 Ik volgde je al op bloglovin en fb, en ook je artikel geliked..dus bij deze!! 😉

  geniet van deze speciale dag! 😀

 • Reageer Madeleine 16 september 2014

  Gefeliciteerd met je 4e blog verjaardag 🙂 Welke studie heb je eigenlijk gedaan? 🙂 wat geef je een mooi pakket weg! Ik doe graag mee met je winactie. Ik volg je op bloglovin en heb t bericht geliked, je fb + status geliked, volg je op instagram en als laatst heb ik geabonneerd op je youtube kanaal ;).

  • Reageer GLAMOURMOES 16 september 2014

   Thanks! Ik heb Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs gestudeerd.

 • Reageer linda 16 september 2014

  Wat een leuke actie. Ik doe heel graag mee. En gedeliciteerd met je blogg

  • Reageer GLAMOURMOES 16 september 2014

   Welke stappen heb je gedaan?

 • Reageer Ellis 16 september 2014

  Wauw, wat een verwennerij! Ik heb alle stappen gedaan 🙂 Alleen die bikini ga ik niet passen ^^ En Gefeliciteerd, wat een mijlpaal1

 • Reageer Tanja 16 september 2014

  Gefeliciteerd! Je hebt echt een super leuke blog!

  Super leuke winactie! Ik heb:
  – Je op bloglovin gevolgd en het bericht geliked
  – Je facebookpagina geliked
  – Ik volgde je al op instagram 😀 (@tanjahealthy)
  – Me geabonneerd op ge Youtube kanaal
  – En je bericht op facebook geliked

  Alle stappen dus!

 • Reageer Svenja 16 september 2014

  Wauw, van harte gefeliciteeeerd met deze prachtige mijlpaal. Vier jaar is echt al best lang. Super knap dat je nog elke dag de inspiratie hebt om zulke mooie artikelen met ons te delen. Hopelijk kunnen wij er nog lang van genieten <3 Ik doe mee met de winactie en heb alle, ook alle extra stappen, gedaan! Fijne blog verjaardag vandaag 🙂

 • Reageer Sabrina 16 september 2014

  Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag! Wat een gaaf pakket voor de winactie heb je samengesteld, daar wil ik graag kans op maken.

  Ik volgede je al via Bloglovin’ en heb daar je bericht geliked (10e liker). Ik was al geabonneerd op je Youtube kanaal en volgde je ook al via Facebook (Sabrina Cat) en heb daar je winactie geliked en gedeeld.

  Groetjes,
  Sabrina

 • Reageer melissa 16 september 2014

  Hiep hiep hoera; van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag. Wat een geweldig cadeau geef je weg; ik doe graag mee.

  Ik volg je op Bloglovin en heb het bericht geliked (melissavanstipdonkmaas), tevens volg ik je op FB en heb het bericht daar ook geliked (melissa.vanstipdonkmaas), verder volg ik je via Instagram (melissamaas1984) en youtube (melissa van stipdonk).

  gr. melissa

 • Reageer Anita 16 september 2014

  Van harte gefeliciteerd! En wat een toffe winactie.

 • Reageer Mariëlle 16 september 2014

  Nogmaals gefeliciteerd! Helaas pas ik echt geen maatje S haha, dus ik laat het over aan andere meiden!

 • Reageer Malou 16 september 2014

  Gefeliciteerd!

  En wow, wat een ontzettend gave winactie!
  Ik volgde je natuurlijk al, ik heb het bericht geliked, ik like je op Facebook (en het bericht), ik volg je via Instagram en YouTube, dus ik heb alles gedaan 🙂

  Echt leuk dat je dit doet 🙂

 • Reageer Ilse prins 16 september 2014

  4 jaar alweer! Van harte gefeliciteerd!! Op naar de 5jarige verjaardag, maar dat gaat vast en zeker goed komen! Ik lees je artikels altijd met plezier, je doet het echt superleuk… lees ook dat je het zelf ook altijd leuk vind om te doen, en dat breng je weer over op je lezers…
  En dan nu ook weer zo’n leuke actie, wat een geweldig pakket geef je weg zeg! Echt leuk leuk… Ik maak dan ook graag een kansje…
  Ik volg je op bloglovin en op facebook, toch gaat mn voorkeur uit naar bloglovin, omdat het daar allemaal net iets overzichtelijker is als op facebook!
  Geniet van je 4 jarig bestaan..Feestje!!!!
  Groetjes

 • Reageer Manon 16 september 2014

  WOW 4 jaar alweer, echt geweldig! gefeliciteerd met je blog en op naar de andere 4 jaar! Ik volgde je al op bloglovin en facebook en heb net nog even het bericht geliked op bloglovin. Ik doe dus graag mee met dit geweldige pakket. Mijn e-mail is Manonboerakker@hotmail.com

 • Reageer Charlotte 16 september 2014

  Wow, 4 jaar al! Het gaat zo snel hè? Ik blog nu ook alweer bijna 3,5 jaar en het lijkt echt niet zo lang.
  Wat een supergave giveaway, ik doe zeker mee. Ik volgde je al op Bloglvin’ en heb het bericht geliked, en verder heb ik je facebookpagina en het facebookbericht geliked. Ook volg ik je nu op insta!
  mijn e-mail is myjourneythroughstyle@live.nl
  En nu duimen hahaa:)

 • Reageer jacqueline 16 september 2014

  Wauw echt schitterend voor mijn lieve dochter!

  • Reageer GLAMOURMOES 16 september 2014

   Als je wilt deelnemen, graag vermelden welke stappeb je hebt gedaan. 😉

 • Reageer Nathalie 16 september 2014

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag!
  Ik doe graag mee met je winactie! (volg je via bloglovin, facebook, instagram en youtube!)

 • Reageer Idwerd 16 september 2014

  Wat een gave actie!! Ik heb alle mogelijke dingen gedaan (bloglovin volgde ik al, heb het geliked op bloglovin en fb, heb je ook op facebook gevolgd, geabonneerd op youtube, gevolgd op instagram).

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag, 4 jaar is echt al heel lang! Maar je hebt al heel wat bereikt met je blog volgens mij! Ik vind hem in ieder geval erg leuk en ook erg mooi.

  Liefs

  Ps. Op de een of andere manier werkt commentluv niet?

 • Reageer sanne 16 september 2014

  Gefeliciteerd! Ik heb je op facebook gefollowed & het bericht geliked.
  Dit heb ik ook gedaan op bloglovin en ik volg je ook op instagram!
  Liefs,
  Sanne

 • Reageer Elke 16 september 2014

  Suuuuper leuke winactie! Ik doe graag mee:) heb alles gedaan wat ik moest doen en ik volg je op instagram! Succes iedereen

 • Reageer Fleur 16 september 2014

  Wauw, vier jaar alweer! Gefeliciteerd! Ik doe heel graag mee met deze te gekke winactie en ik volg je op Bloglovin, Instagram, Facebook en Youtube. Natuurlijk heb ik ook het bericht op Bloglovin geliked ;-)! Liefs!

 • Reageer femketje 16 september 2014

  awesome ik doe graag mee 😀 heb alle stappen gedaan, ook alle extra’s!

 • Reageer Kim / Vintage & Beauty 16 september 2014

  Wauw 4 jaar wat onwijs goed! Ik hoop dat je nog met veel plezier nog jaren door blijft bloggen 🙂

  Super lief dat je dit mega pakket weggeeft! De bikini is precies in mijn maat en al die fijne dingen, ik durf bijna niet te wensen dat ik zou kunnen winnen. Geweldig gewoon! Doe dan ook graag mee en heb alles gedaan.

  Nu maar heel hard duimen 🙂

 • Reageer Mandy 16 september 2014

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag!! Echt super gaaf dat je dit al zo lang doet. Wist ik helemaal niet. Je hebt echt een leuke blog om te lezen! Op naar de volgende 4 jaar. Je winactie is trouwens te gaaf om niet aan mee te doen…..Ik heb alles gedaan.

 • Reageer Fay 16 september 2014

  Wat een leuk pakket, er zitten echt hele mooie dingetjes tussen!
  Ik volg je op BL, heb het artikel geliked, ik like je facebookpagina en volg je op instagram en youtube! 🙂

 • Reageer Beautydagboek 16 september 2014

  Oh wauw, vier jaar alweer! Dat vier je dan ontzettend goed, want deze winactie is echt te gek! De lipstick van Inglot is volgens mij helemaal mijn kleur en ook de giftcards kan ik heel goed gebruiken. Ook de Dove douchegel vind ik altijd heerlijk! Ik doe dan ook graag mee :). Ik heb alles gedaan + de extra kansen:
  – Ik volg je op Bloglovin + bericht geliked
  – Ik heb je Facebook geliked + bericht geliked
  – Ik volg je op Instagram
  – Ik ben geabonneerd op je YouTube-kanaal

  Liefs Liset

 • Reageer Rachel Kromdijk 16 september 2014

  wat een gaaf pakket heb je samen gesteld! ik volgde je al op bloglovin en facebook! Dit is echt een hele grote win-actie echt super dat je dit doet! De gifcards kan ik altijd heel erg goed gebruiken voor producten voor mijn blog en visagie bijbaan die ik heb! Liefs, x

 • Reageer Jolijn 16 september 2014

  Gefeliciteeeeerd! En wat een gave actie zeg!
  Ik doe graag mee, naast alle verplichte dingen heb ik ook alle (op instagram na) extra kansen gedaan. xx Jolijn.

 • Reageer Dionne 16 september 2014

  Wat super leuk! Ik doe graag mee.
  Ik like je FB en volg je op BL
  Diolifestyle@gmail.com

 • Reageer Anke Boonen 16 september 2014

  Proficiat!! Ik volg je al via youtube en bloglovin en nu ook via Facebook:-)

 • Reageer floortje 16 september 2014

  Hallo,

  gefeliciteerd en wat een geweldige actie.

  Ik heb je geliked op fb en ik vind je leuk.
  en ik volg je op instagram
  En ik volg je op bloglovin en ik vind je bericht leuk.

  op naar de 5 jaar!!

 • Reageer diana van os 17 september 2014

  hartelijk gefeliciteerd!

  ik volg je op bloglovin dientjuh1979 en heb geliked
  facebook pagina heb ik ook geliked dien janus Wesley joey
  ik volg je op instagram dientjuh1979 ik heb ook geliked en natuurlijk een berichtje achter gelaten
  ik ben ook geaboneerd op je youtube kanaal maar met mijn man zijn youtube janus dumpie

  ik heb alles gedaan !

 • Reageer Personal: GLAMOURMOES' WEEKLY #24 - GLAMOURMOES.nl 17 september 2014

  […] week vol foto’s. Een dag later dan normaal online, in verband met mijn blogverjaardag en de winactie die daar aan gekoppeld was. De week duurde van 9  tot en met 16 september 2014. Kijk je mee naar […]

 • Reageer Susan Christiaanse 17 september 2014

  van harte gefeliciteerd en wauw, wat een super winactie!

  ik heb je facebook pagina geliked, je gevolgd op instagram en op bloglovin’ en je bericht geliked op bloglovin, en ik volg je op je youtubekanaal. Heel veel succes nog verder!
  Liefs, Susan

 • Reageer Bettie 17 september 2014

  Wat een super actie en wat een mooie bikini. Ik heb niet eens meer een bikini dus dit zou tof zijn! Die andere dingetjes zijn ook echt geweldig.

  Ik heb overigens alle stappen gedaan. Op Instagram heet ik overigens @backdownsouth13.

  Nog Gefeliciteerd met je blog trouwens! 🙂

 • Reageer Karin 17 september 2014

  Van harte gefeliciteerd. Ik doe graag mee.
  FB & BL

 • Reageer Lisette Kleiweg 17 september 2014

  Supermooi ,je jubileum en deze winactie !
  Ik doe mee, volg en like op Bloglovin en op Facebook !

 • Reageer Sanne Becks 17 september 2014

  Gefeliciteerd vanuit het mooie Brabant.
  Ik doe graag mee voor dit te gekke pakket.
  Volg en heb je geliked

 • Reageer Anita 17 september 2014

  Gefeliciteerd! Ik doe natuurlijk ook graag mee via facebook, bloglovin en ik volg je op het youtube kanaal. Maar nu ga ik eerst even duimen 😉 Fijne dag!

 • Reageer irene niec 17 september 2014

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  Heel graag doe ik mee met deze fijne winactie.
  Ik volg je op Facebook, Bloglovin en YouTube en heb ook geliked.
  Groetjes Irene

 • Reageer wendy 17 september 2014

  Ik doe graag mee! Heb natuurlijk alles gedaan dat moest. Van harte gefeliciteerd!

 • Reageer Mirne 17 september 2014

  Gefeliciteerd! 4 jaar is ook al lang!

  Ik doe graag mee en volg je ook op youtube en instagram. 🙂

 • Reageer Sara 17 september 2014

  Wow! Ik doe heel graag mee met deze knaller van een winactie.
  Ik volg je nu op instagram (snaracurl), op facebook (Sara Naus), op youtube (Sara Naus) en ik volgde je al een tijdje op Bloglovin’. Ik heb het bericht ook geliked. Let’s hope the best. 🙂

 • Reageer Just Esmée 17 september 2014

  Super leuke actie! doe zeker mee! ik heb alles gedaan ook de dingen die niet echt hoefde insta (itsesmee__) facebook (Esmée Quint) youtube (Esmée Quint) & bloglovin’ (justesmee)

 • Reageer Jorine 17 september 2014

  Ik volg je op fb om de hoogte te blijven! Leuke artikelen en hele leuke winactie!

  • Reageer GLAMOURMOES 17 september 2014

   Als je mee wil doen aan de winactie, dan moet je me ook volgen via Bloglovin’ 🙂

 • Reageer Dominique 17 september 2014

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! 🙂
  Ik doe zeker mee met deze winactie want er zitten super leuke dingen bij! Ik volg je op bloglovin, like de post en ik like je op facebook.

 • Reageer Nina 17 september 2014

  Gefeliciteerd en wat een leuke prijs! Ik doe graag mee 🙂
  Ik heb je geliked op BL, FB en YT. Heb het item ook geliked. Good Luck!!

 • Reageer CJM de Kok 17 september 2014

  Van harte gefeliciteerd! Wat een super coole actie, ik doe heel graag mee.
  Ik volg je op Bloglovin, Facebook, Instagram en Youtube en artikels geliked

 • Reageer Aniek 17 september 2014

  Gefeliciteerd, ik doe natuurlijk graag mee.

  • Reageer GLAMOURMOES 17 september 2014

   Wil je aangeven welke stappen je hebt gedaan?

 • Reageer Anita te Gussinklo 17 september 2014

  Van harte Gefeliciteerd met je 4 jarig bestaan van je blog.
  Ik volg je via Bloglovin,Facebook en ben nu ook geabonneerd op je You Tube kanaal.

 • Reageer Merel 17 september 2014

  Wauw, gefeliciteerd ! 4 jaar is een lange tijd, hopelijk worden het er nog meer haha. Ik heb álle stappen gedaan want bij een win actie als deze moet ik natuurlijk wel alle kansen grijpen haha. Geweldige win actie (: (Die bikini is leu-heuk !)

 • Reageer Bertine 17 september 2014

  gefeliciteeeerd met je blogverjaardag! wat een super gaaf pakket heb je voor ons! Ik doe heel graag mee. Ik volgde je al op bloglovin en heb dit artikel een hartje gegeven. Ook volg ik je nu op facebook. Ik volgde je al op instagram en sinds nu ook op youtube.

 • Reageer Merly 17 september 2014

  Wat een leuke winactie met heerlijke producten!!! Ik heb alle stappen gedaan inclusief de extra stappen.

  • Reageer Merly 17 september 2014

   En natuurlijk van harte gefeliciteerd!!

 • Reageer Nancy van Heck 17 september 2014

  Gefeliciteerd met het 4 jarig bestaan.
  Ik volg je via bloglovin, facebook en youtube.
  En ik heb het bericht op youtube geliked en gedeeld.

 • Reageer Linda 17 september 2014

  Gefeliciteerd met je blog verjaardag, jeetje, 4 jaar, dat is al een hele tijd! 🙂
  Ik kan mijzelf alleen niet in een maatje S proppen en wil de ander dames succes wensen, het pakketje is super leuk en goed gevuld!

 • Reageer Naomi 18 september 2014

  Gefeliciteerd! Ik doe zeker mee en heb alle verplichte stappen gedaan.

 • Reageer Ramona Bruijgom 18 september 2014

  Happy 4th B-day to youuu, blog :)!! Nu op naar de 5 jaar!! Super gezellig dat je de verjaardag van je blog op zo’n super leuke manier met ons wilt vieren! Ik volg je al een tijd op Facebook en Bloglovin’! Álles in dit pakket zou mij HELEmaal blij kunnen maken! De nieuwe najaarscollectie van Primark ziet er super gaaf uit, met die giftcard zou ik alvast een leuk nieuw vest kunnen shoppen voor het najaar! De eyecatching bikini is precies mijn maat en aangezien ik regelmatig ga zwemmen komt ook die héél erg van pas! Ook ben ik helemaal dol op mooie make-upjes en vind ik de verzorging van mijn huid erg belangrijk… Met die bon van The Body Shop en al die mooie make-upjes zou ik dus zeker wel raad weten en er heel veel plezier van kunnen hebben! Met dit pakketje zou ik die laatste zomerdagen en aankomend najaar wel goed verzorgd en stijlvol door kunnen komen… Ik maak onwijs graag een kans <3!

 • Reageer Claudia 18 september 2014

  Gefeliciteerd! En man, natuurlijk doe ik mee met die geweldige pakket! Ik heb alles gedaan meid 😉

 • Reageer Brooke 18 september 2014

  Wat een gave winactie! Ik ben echt verliefd geworden op die bikini, hihi :).
  Oh, Ja tuurlijk begin maar weer daar over.
  Gefeliciteerd! Het is je heel erg gegund!
  Ik volg je pas sinds net, maar ik heb gekeken, en wat een prachtige blog!
  Ik ga je zeker elke dag checken 🙂
  Wie er ook wint het is gegund, veel succes ladies!
  En jij ook, veel succes en op naar het 5de jaar!

  Gegevens :
  – Instagram (Brooke.Fii )
  – Google: Brooke Mendes.
  – Facebook: Brooke Mendes
  ( Ik heb alle stappen gedaan + de extra! Nog een fijne dag 🙂 )

 • Reageer Astrid V 18 september 2014

  Wow! Wat een tof pakket!

  Ik heb hiervoor je gevolgd op bloglovin’, youtube en facebook, plus je bericht geliked.

  Nu kan het duimen beginnen 🙂

 • Reageer Petra 18 september 2014

  Gefeliciteerd, tjonge ..4 jaar dat is een behoorlijke tijd, vind ik!….Ik doe graag mee aan deze actie mee…..ik heb alle verplichte stapjes gedaan en ook was ik al geabonneerd op je you tube kanaaltje en heb je artikel op FB een like gegeven en gedeeld….Nu nog hopen en hard duimen….voor geluk..

  groetjes Petra

 • Reageer Suzanne Blom 19 september 2014

  Gefeliciteerd! Wat leuk dat je blog al zo’n lange tijd bestaat! Ik ben al eventjes een trouwe volger.
  Ik heb alle stappen + extra stappen gedaan. Super winactie, echt gaaf! Leuke spulletjes.

 • Reageer Clau-dya 20 september 2014

  Super leuke blog en super gave actie en doe heel graag mee!
  Ik vol je op bloglovin en facebook en artikel geliked

 • Reageer Arianne 20 september 2014

  Van harte gefeliciteerd met je blog!
  Ik doe graag mee aan deze supergave winactie! Er zitten echt veel producten in die ik ontzettend graag zou willen uitproberen. Het hele pakket is TOP

  – Ik volg je op Bloglovin en ben de 53ste liker
  – Ik volg je op Facebook onder naam Arianne van Lierop en heb het bericht geliked en openbaar gedeeld
  – Ik volg je op Instagram onder naam arianne731
  – Ik volg je op YouTube onder naam Arianne van Lierop

 • Reageer Noroo 21 september 2014

  oeh la la dat is wel een hele leuke winactie!! en je bestaat al weer 4 jaar :)) knap!! degene die wint is echt lucky (hoop dat ik de lucky one ben 😉 )
  ik heb je geliked op FB en gevolgd op Bloglovin (je hebt echt een mooi blog) enne ik volg je op YT, maar dat deed ik al haha
  x veel succes verder met je blog!

  • Reageer Noroo 21 september 2014

   OMG ik zie nu pas die bikini :O I love it!!

 • Reageer Annick 21 september 2014

  Gefeliciteerd! En wat gaat de tijd alweer snel 🙂 Het is echt een geweldig pakket, ik heb alle stappen gedaan 🙂 En die primark giftcard zou ook wel van pas komen 😛

 • Reageer zoe 22 september 2014

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  youtube; thisisjustzoe
  instagram; zowiezo_

 • Reageer sanne 23 september 2014

  Superleuk & gefeliciteeerd ! Ik doe zeker mee aan deze winactie Ik word spontaan verliefd op die bikinii <3 Ik heb alle punten gedaan behalve youtubee want daar heb ik geen account op !

 • Reageer vanessa 25 september 2014

  Done , alles gedaan!

  Gefeliciteerd nog !

 • Reageer Denise 25 september 2014

  Happy birthday Glamourmoes! Ik doe graag mee met de winactie 🙂
  Ik heb alle verplichte dingen gedaan!

 • Reageer Loes 27 september 2014

  Gefeliciteerd met je blog 🙂 ik doe mee en heb alle zes de stappen gedaan, alle moetjes en magjes 😀 x

 • Reageer Iris Meijer 5 oktober 2014

  Ik doe mee! gevolgd op : instagram, gesubscibed op yt, volgen op blogvin en je facebookpagina/bericht geliked!

  hoop echt dat ik win! voor in de herfstvakantie al geplant om naar de primark te gaan, wat extra geld zal wel van pas komen! echt grappig trouwens, had vanmiddag je shopblog op youtube gezien en herkende je op de foto en toen zag ik deze leuke winactie! duimen maar dat ik win!

 • Reageer Marleen 8 oktober 2014

  Hoi, ik doe zeker mee met de winactie!!! Ik heb alles gedaan, kom wat je mag doen. Ik vind je blog en je youtube channel zo leuk! Ik volg het met plezier en ik word vrolijk van je posts. Ga zo door meid!!!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Swatches: NYC Perpetual Peony – Essence Glitz & Glam

  Ik vond het weer eens tijd voor een nagellakartikel op mijn blog. Zaterdagavond besloot ik namelijk mijn nagels weer eens...

  Close