Swatches: NYC Perpetual Peony – Essence Glitz & Glam

15 september 2014 | Geplaatst in Beauty, Swatches

Ik vond het weer eens tijd voor een nagellakartikel op mijn blog. Zaterdagavond besloot ik namelijk mijn nagels weer eens te lakken met een leuk kleurtje. Bij het uitzoeken van de nagellak kwam ik ook een Effect nailpolish van Essecne tegen die ik nog niet had gebruikt. Volgens mij zat deze in de goodiebag van de Beautygloss Party. Tijd dus voor een lekker roze, girly nailart met glitters. Ik gebruikte een roze lakje van NYC en dus de glittertopcoat van Essence.

NYC Perpetual Peony & Essence Glitz & Glam

Follow on Bloglovin

NYC Perpetual Peony

NYC is een budget make-up merk dat je kan kopen bij o.a. de Kruidvat en Trekpleister. Ik vind de collectie er altijd erg leuk uit zien, maar ik heb niet heel veel nagellak van dit merk. Dit lakje kreeg ik gratis op de Margriet Winterfair vorig jaar bij aankoop van twee producten van NYC. Uiteraard ben ik gek op roze en dit lakje is daar een prachtig voorbeeld van. Het is een roze lakje uit de Expert Last Nail Polish lijn van NYC. De naam is Perpetual Peony. Ik vind de kleur roze erg mooi, het is geen neon roze knalkleur, maar het is wel een kleur die opvalt. De nagellak zou tot 7 dagen moeten blijven zitten. Nou is dat bij mij vaak niet het geval, maar we zullen zien. Over het kleurtje ben ik in ieder geval te spreken!

NYC Perpetual Peony NYC Perpetual Peony

Kwastje

Op onderstaande foto zie je het kwastje van de NYC nagellak. Het is een simpel smal kwastje. Normaal gesproken geef ik hier niet de voorkeur aan, maar gelukkig zijn alle haartjes even lang. Het lakken ging ook prima met dit kwastje. Netjes en niet streperig. Het lakje dekte zelfs al na één dun laagje. Heel mooi! Deze roze kleur staat erg mooi op de nagels.

NYC Perpetual Peony

Essence Glitz & Glam

Essence Glitz & Glam is een nagellak uit de Effect nailpolish lijn. Een glitter topcoat. Ik ben nooit zo van de glittertopcoats, omdat ik altijd ruzie heb met het verwijderen van de lak. De glitters blijven altijd op mijn nagels achter en de rest gaat er wel vanaf. Maar toen ik het lakje tegenkwam in mijn stash was ik toch wel enthousiast over de mengeling van glitters in het potje. Het is een topcoat met fijne en grove glitters. In het licht weerkaatst het roze, maar ook een beetje aqua/turquoise en zilver. Heel benieuwd hoe deze op de roze NYC nagellak staat.

Essence Glitz & Glam Essence Glitz & Glam

Kwastje

Op onderstaande foto het kwastje van de Essence nagellak. Vergeleken met de NYC nagellak is dit kwastje breder en ook wat platter. Werkt naar mijn idee fijner, omdat je in bijna één beweging je nagels kunt bedekken. Doordat er grovere en fijne glitters in zitten is het lakje wel wat lastig te verdelen op je nagels. Maar uiteindelijk kun met je één laag je nagels voorzien van een mooi glitterend laagje. In het zonlicht lijkt het steeds een andere kleur.

Essence Glitz & Glam

Swatches

Op onderstaande foto’s zie je de swatches van de NYC Perpetual Peony nagellak en daarover heen de Essence Glitz & Glam topcoat. Ik was al enthousiast over de roze nagellak, omdat het gewoon een prachtig mooie roze kleur is, met een beetje een blauwe ondertoon. Toen ik de Essence topcoat er over heen aan bracht werd het alleen nog maar beter! Op de tweede foto in het licht bij het raam zie je dat de topcoat weer anders is gekleurd dan op de eerste foto. Ik vind de combinatie erg leuk en draagbaar!

NYC Perpetual Peony en Essence Glitz & Glam NYC Perpetual Peony en Essence Glitz & Glam

Vorige post Volgende post

24 reacties

 • Reageer Denise 15 september 2014

  Wat een leuke combinatie!

 • Reageer Laura - Sunlight Dream 15 september 2014

  Ziet er feestelijk uit!

 • Reageer Bianca 15 september 2014

  Ik vind het roze lakje vooral erg mooi maar de combinatie samen is ook leuk x

 • Reageer Mandy 15 september 2014

  Wat een leuke combinatie!! Glitternagellak verwijderen is inderdaad een ramp. De potjes met nagellakremover waar je je vinger in moet doen werkt al een stuk beter. Het schijnt dat NYC een speciaal glitternagellak verwijder lakje heeft.

 • Reageer Daphne 15 september 2014

  Superleuke en feestelijke combi! <3

 • Reageer Mirjam 15 september 2014

  Wat een mooie combinatie! Ik vind ze erg leuk zo!

 • Reageer Svenja 15 september 2014

  Heel mooi en party proof lakje <3

 • Reageer Mariëlle 15 september 2014

  Leuke combi, vooral de roze vind ik gaaf!

 • Reageer Dq 15 september 2014

  Ik vind vooral het roze lakje leuk! X

 • Reageer Ellis 15 september 2014

  Shiny! 🙂 Ik draag de laatste tijd niet zoveel glitter en shimmer meer, ben even helemaal van het creamy.

 • Reageer femketje 15 september 2014

  pretty als combinatie 😀

 • Reageer Bertine 15 september 2014

  staat leuk bij elkaar!

 • Reageer Manon 15 september 2014

  Leuke combinatie, ik heb die glitters ook en combineerde hem ook altijd met een roze kleur haha

 • Reageer TodaysLovely 15 september 2014

  Hele mooie kleur en coat!

 • Reageer Michaela 15 september 2014

  Hele gave combi!

 • Reageer Madeleine 15 september 2014

  Oehhhhhh I love it 😀 Ik houd van dit soort combi’s !

 • Reageer Tessa 15 september 2014

  Het staat echt leuk zo bij elkaar! Ik ben de laatste tijd dol op glitters!
  Liefs, Tessa

 • Reageer Dascha 15 september 2014

  Gaaf!!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 • Reageer Petra 15 september 2014

  wat een ontzettend leuke combinatie, het spreekt mij erg aan…

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 15 september 2014

  Mooie lakjes! Leuke combinatie ook!

 • Reageer Rachella 16 september 2014

  Mooie kleurtjes!

 • Reageer Chahrazad 16 september 2014

  Wat mooi gedaan!

 • Reageer Sarah 17 september 2014

  Dat roze vind ik echt zo’n mooi kleurtje! Tof resultaat!

  Sarah x

 • Reageer Kimberly 17 september 2014

  Ik vind de combinatie echt heel erg leuk! 😀

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  OOTD: Mintkleurige blazer Vero Moda

  OOTD Mintkleurige blazer Vero Moda - OOTD nummer drie in een iets meer dan een week tijd is een feit....

  Close