Beauty: Opgemaakt juli en augustus

13 september 2014 | Geplaatst in Beauty

Ok, ik heb de afgelopen twee maanden echt heel veel opgemaakt. In de maand juli viel het wel mee en vond ik het te weinig om er een heel artikel aan te wijden, maar toen kwam daar de maand augustus bij. Op onderstaande foto zie je alles wat ik heb opgemaakt. Daarnaast ook nog een aantal producten die niet op zijn, maar die ik gewoon echt niet fijn vond, of te lang hadden gestaan. Zoals je ziet een hele berg. Lees snel verder om te zien wat ik precies allemaal in mijn ‘opgemaakt’ lade gooide.

 opgemaakte producten juli en augustus

Follow on Bloglovin

Opgemaakt juli en augustus

Je zag het al op bovenstaande foto, er ging veel door heen de afgelopen twee maanden. Het zijn vooral verzorgingsproducten. Het zijn gevarieerde producten en verschillende merken. Ik licht kort toe welke producten ik heb opgemaakt en of ik ze wel of niet opnieuw zou kopen. Om het artikel niet te lang te maken heb ik de producten die ik heb opgemaakt gegroepeerd gefotografeerd. Zo blijft het overzichtelijk.

Balea

Van Balea maakte ik vier producten op. Uiteraard twee flessen krullenmousse, mijn all time favourite (holy grail). Deze koop ik dan ook keer op keer. Dan maakte ik ook nog een shamoo en een conditioner op uit de Professional lijn. De krullen shampoo had ik al heel lang liggen, maar die zou ik niet zo snel nog een keer kopen. De Beautiful Long conditioner vond ik lekker ruiken en ook fijn in gebruik. Die zou ik nog wel eens kopen in de toekomst.

opgemaakt juli en augustus

Andrélon en Fructis

Ik maakte twee producten op van Andrélon. Het Natuurlijk Puur Zijdeglans en Zen 1 minuut masker ruikt heerlijk en werkt ook fijn voor mijn haar. Zou ik zeker opnieuw aanschaffen. Dan de Oil & Care spray, daar heb ik heel lang mee gedaan. Iedere keer als ik mijn haar gewassen had, sprayde ik dit in mijn haar. Ruikt heerlijk en er zit argan olie in. Koop ik niet snel opnieuw. Dan twee producten van Garnier Fructis. Ruiken goddelijk en allebei aanraders!

opgemaakte producten

Nivea deodorant

Twee deodorantvarianten van Nivea gingen er afgelopen maanden door heen. De Nivea Satin Sensation deo is echt heel fijn en ruikt lekker. Heb er nog twee back ups van liggen volgens mij. De mini versie van de Stress protect deodorant zou ik niet nog een keer kopen. Ik vond de geur niet zo lekker.

opgemaakt juli en augustus

Gezichtsverzorging

Ik maakte aardig wat gezichtsverzorgingsproducten, waarvan ik een aantal heel fijn vond en een aantal wat minder. De Hema cleansing milk en tonic had ik gekocht voor mijn reis naar Ibiza, handig in mini variant zou je denken. Niets is minder waar. Er zit een hele grote opening op de flesjes, waardoor je veel verspilt. Daarnaast vond ik ze ook niet zo fijn in gebruik. Het  ‘It’s my beautyful skin day’ serum daarentegen vond ik dan wel weer erg fijn!

De Balance Me – Balancing Face moisuriser vond ik ook super fijn. 99 % natuurlijk en het rook lekker fris. Ik kreeg er ook een fijn en zacht huidje van. De Bebe Young Care ‘Feuchtigkeitspflege’ kocht ik in Duitsland bij de DM. Ruikt heerlijk en werkt fijn. Ik heb al meerdere versies geprobeerd, zeker een aanrader. Als laatste op deze foto zie je Iseree make up remover pads van de Lidl. Deze kocht ik op Ibiza. Heel fijn en zacht voor de huid. Helaas waren de laatste paar uitgedroogd. En in Nederland verkopen ze deze niet.

opgemaakte producten

Wattenschijfjes en – staafjes

Wattenschijfjes gaan erbij mij heel snel door heen. Meestal heb ik wattenschijfjes van Ebelin, maar nu had ik bij de Makro een multipack met zeven rollen meegenomen. Ik vond ze wel fijn in gebruik. Ik maakte in twee maanden drie verpakkingen leeg. Er zitten geen scherpe randjes aan en ze zijn lekker zacht. Enige nadeel vind ik dat je ze snel van elkaar aftrekt, waardoor je de schijfjes in tweeën hebt en dus van die pluizige schijfjes krijgt.

De wattenstaafjes van Ebelin vond ik super fijn. Bij deze zit namelijk aan de ene kant een dikke punt en aan de andere kant een hele smalle. Ideaal voor make up verwijdering onder de ogen. Ik knoei namelijk nogal met mascara aanbrengen. Deze heb ik ook al weer opnieuw gekocht.

IMG_6107 copy

Niet opgemaakt, niet fijn

Van onderstaande producten vond ik er twee echt helemaal niet fijn en de andere twee waren helemaal dik geworden, waardoor ik ze niet meer uit het flesje kreeg. De linkse twee producten zijn een showergel en bodylotion die ik in een Beautybox ontving. Ze ruiken veel te sterk naar citroen en er zitten totaal geen verzorgende ingrediënten in. De mini’s van Guhl moesten weg, omdat de substantie gewoon te dik was, waarschijnlijk al te lang in mijn kast gelegen.

opgemaakte producten

Overig

En op de laatste foto zie je de overige producten die ik heb opgemaakt. Of ze waren opgedroogd, of roken niet meer lekker. Links zie je een LE van DKNY Be Delicious. Dit vond ik een lekkere geur, maar nu ruikt hij echt niet meer lekker. Daarnaast het Pretty Peach masker van Dr. Van der Hoog, wel erg fijn en ruikt heerlijk. Een tester van BC hairtherapy, prima shampoo, maar ik zou er geen grote fles van kopen. De lash extension base van P2 was gewoon opgedroogd. Ik vond het wel een erg fijne base voor onder mijn mascara.

De Dip& Clean remover van de Hema vind ik erg fijn, de remover die er in zat was nu toch wel echt heel vies. Dus ik heb al een nieuwe staan. Als laatste nog een mini tandpasta van Dontodent. Dit wordt bij de DM Drogerie verkocht. Prima tandpasta, maar niet bijzonder.

opgemaakte producten

Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer Svenja 13 september 2014

  Wauw, lekker veel producten opgemaakt. Producten van Balea wil ik ook wel eens aanschaffen en proberen, ben daar erg benieuwd naar geworden!

 • Reageer Beautyjuf 13 september 2014

  Jeetje, wat heb jij veel opgemaakt/weggegooid! Dat ruimt lekker op 🙂 Ik gebruik ook een deodorant van Nivea: zo fijn! Ik ben trouwens erg nieuwsgierig naar de twee producten uit de Beautybox. Die liggen bij mij nog in een lade.

 • Reageer Malou 13 september 2014

  Wat veel!
  Ik hou echt van producten van Balea 🙂

 • Reageer Manon 13 september 2014

  Wauwie, jij hebt lekker veel opgemaakt. Ben benieuwd naar die Balea producten!

 • Reageer Madeleine 13 september 2014

  Wauw lekker veel! Ik snak echt naar een dagje Duitsland. Balea is geweldig! 🙂 ik ben nu aan t sparen van de maanden aug en sept, m’n tas raakt al aardig vol. Best maf hoeveel je opmaakt!

 • Reageer Michaela 13 september 2014

  Wat goed dat het je lukt om zoveel producten op te maken!

 • Reageer Mandy 13 september 2014

  Je hebt lekker veel opgemaakt. De wattenschijfjes van de DM zijn ook super fijn.

 • Reageer femketje 13 september 2014

  dat is aardig wat 😀

 • Reageer Petra 13 september 2014

  Tjonge inderdaad wel veel, soms is het bij ons ook zo veel maar ach, dan hebben weer een goede reden om nieuwe producten te kopen.. 😉
  groetjes Petra

 • Reageer Laura - Sunlight Dream 13 september 2014

  Wow, best wel veel spulletjes opgemaakt 🙂 Ik probeer nu ook een beetje spulletjes op te maken om meer ruimte te hebben

 • Reageer Chinouk 14 september 2014

  Woah wat veel! Had ik vorige maand ook, lekker is dat hè!

 • Reageer Tio 27 januari 2016

  Dat is heel wat. Ik zou er zelf langer over doen. Het lijkt soms niet veel maar als je alles bij elkaar doet dan is dat best wel veel. Ik heb ook wel alles wat op is bewaard en dan heb je toch wel wat wat op is. . Gedetailleerde beschrijving van hoe de werking is en hoe het bevalt. Zo weet je weer wat meer over de werking. Het zijn allemaal topproducten maar iets kan soms ook tegenvallen wat de werking aangaat en dat heb ik niet geweten. Van sommige merken heb ik nog nooit van gehoord.

 • Reageer Tio 27 januari 2016

  Het doet de zintuigen weer goed als iemand z”n best doet om er goed uit te zien en laat zien welke verzorgingsproducten verkrijgbaar zijn en informatie geeft van hoe het bevalt, en hoe het werkt. Zo weet je weer meer over de actuele stand van zaken. Er is zo veel dat je soms amper weet waar je voor moet kiezen.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Recept: Cinnamon rolls

  Zoals jullie misschien weten zit ik momenteel in het huis van mijn oom en tante, heerlijk even drie weken testen...

  Close