Beauty: Top 5 favoriete producten #5

11 september 2014 | Geplaatst in Beauty

September is al weer een week oud en dat betekent natuurlijk ook dat ik een artikel over mijn favoriete producten van augustus plaats. Het heeft allemaal wat langer opzich laten wachten. Maar hé geduld is een schone zaak. Vandaag mijn top 5 favoriete producten #5

Iedere maand laat ik jullie mijn top 5 favoriete producten zien. Dit zijn beauty – en make up producten die ik het fijnste vind en het meest gebruikt heb. Vandaag die van augustus. Van de vijf producten die afgelopen maand favoriet waren, zit er één non beauty item bij. Het is namelijk een horloge. Het is zo’n leuk en mooi horloge, dat hij vandaag gewoon in mijn top 5 zit. Verder zijn het de nieuwe compressed deodorants van Dove, een concealer, parfum en een verzorgende spray voor mijn haren. Nieuwsgierig?

 Top 5 favoriete producten #5

Follow on Bloglovin

Top 5 favoriete producten #5

Dit keer vond ik het eigenlijk best wel lastig om nieuwe favoriete te kiezen. De meeste producten die ik de afgelopen maand heb gebruikt, zijn die gene die ik in de maanden er voor ook al gebruikt heb en favoriet waren. Maar toch heb ik uiteindelijk wel fijne producten in deze top 5 favoriete producten #5. Ik begin met drie deodorants van Dove. Het zijn de nieuwe compressed deo’s. Vervolgens heb ik nog een product van Dove, die op de tweede plaats staat: Dove Nourishing Oil Care spray. Dan heb ik weer een concealer in deze top 5 staan, dit keer die van Manhattan. Het non beauty product is het rosé gouden horloge van Ernest. Als laatste het nieuwe parfum van Katy Perry: Killer Queen Royal Revolution. Op de valreep hoort deze bij mijn top 5, want ik kocht hem op 30 augustus, een beetje cheaten mag best.

 photo IMG_5862copy.jpg

1.  Dove – Go Fresh deodorant

Ik was al bekend met de Dove Go Fresh deodorant, maar nog niet met de compressed versie ervan. Laatst waren ze in de aanbieding bij de Kruidvat ter introductie. De compressed deodorant is kleiner, compacter en beter voor het milieu. Er zit namelijk minder drijfgas in de bussen. En het mooiste is, je doet er net zo lang mee als met de normale versie. De deo’s zijn maar 75 ml, maar je doet er net zolang mee als de verpakkingen van 150 ml. En wat zijn deze geuren toch lekker. Ik heb de geuren Pomegranate & Lemon Verbena, een zoete en frisse geur, Go Fresh Fresh Touch met komkommer en groene thee, een hele frisse geur en Go Fresh Energise spray met Grapefruit en citroengras. Ook fris en zoet. De geuren blijven echt de hele dag hangen en geven een heel fris gevoel.

 photo IMG_5863copy.jpg

2. Dove – Nourishing Oil Care spray

Je ziet al dat deze spray van Dove bijna leeg is. Ik heb hem de afgelopen maand echt ontzettend veel gebruikt. Het is een verzorgende haarspray die je in je haar sprayt na het douchen of gebruikt op droog haar. Ik gebruik hem het liefst als ik onder de douche vandaan kom. Ik verdeel dan rijkelijk de spray over mijn haar en doe er daarna pas krullenmousse in. De spray bevat amandel- en arganolie die je haar verzorgen, voeden en lekker zacht maken. De geur is ook echt zo lekker! Het is een lichte formule die je haar ook niet vet maakt. Ideaal dus voor een beetje extra verzorging van je haar.

  photo IMG_5868copy.jpg

3. Manhattan – Wake Up! Concealer

Ik schreef over de nummer drie, de Manhattan Wake Up concealer al een review, die kun je hier terug lezen. Toen had ik hem getest op de vlekjes op mijn kin, daar waar hij eigenlijk niet voor bestemd is. Nu heb ik hem onder mijn ogen gebruikt, daar waar hij wel voor is. Het moet je ogen een frisse uitstraling geven. Ik gebruik de concealer inmiddels iedere dag en vind dat hij zijn werk goed doet. De dekking had iets beter gekund, maar door de licht reflecterende deeltjes krijg je een frissere uitstraling.

  photo IMG_5870copy.jpg

4. Ernest rosé gouden horloge

En dan het non- beauty item uit de top 5 favoriete producten #5. Ik heb best wel veel horloges in allerlei kleuren, soorten en maten, maar een rosé gouden horloge had ik nog niet. Tot ik deze beauty kocht op de Oud Veluwse Markt in Barneveld. Ik betaalde er maar € 15 voor en heb er nog steeds geen spijt van. Het is een prachtig rosé gouden horloge met een mooi klokje. Je kunt hem bij veel outfits dragen. Het horloge heeft een chique uitstraling en ziet er absoluut niet goedkoop uit! Daarom vond ik dat dit horloge een plaatsje in mijn beauty top 5 mocht hebben.

  photo IMG_5866copy.jpg

5. Katy Perry – Killer Queen Royal Revolution

Als laatste het product dat ik op de valreep nog heb gekocht in de maand augustus. Een product waar ik dan ook direct fan van ben geworden. Katy Perry’s Killer Queen Royal Revolution (review). De nieuwe geur met onder andere roze freesia, granaatappel en sandelhout is een absolute favoriet. Ik heb dit parfum denk ik wel bijna iedere dag gedragen, nadat ik hem gekocht had. Het is een hele zoete geur, die langzaamaan steeds warmer wordt. Het enige nadeel van dit parfum vind ik wel dat hij vrij snel vervliegd. Maar het was duidelijk dat dit parfum in mijn top 5 favoriete moest staan voor de maand augustus. Ik denk dat deze heel snel op zal zijn.

Vorige post Volgende post

17 reacties

 • Reageer Madeleine 11 september 2014

  Mooie favorieten! 🙂

 • Reageer Denise 11 september 2014

  Aah die Dove compressed deodorant heb ik ook, zo grappig dat het nu een kleine bus is en er toch evenveel uitkomt!

 • Reageer Eva | Realitijd 11 september 2014

  heel benieuwd naar de geur van katy perry haar parfum, moet hem eens gaan ruiken denk ik!

 • Reageer Bertine 11 september 2014

  die deo’s lijken mij ook fijn! heb nog wat staan, maar daarna wil ik deze eens proberen

 • Reageer Manon 11 september 2014

  Wat een mooie horloge heb je!

 • Reageer Daphne 11 september 2014

  Prachtig horloge <3

 • Reageer Marloes 11 september 2014

  Wat een fijne favorieten heb je!

 • Reageer Linda 11 september 2014

  Groene deo is mijn vaste deo, al lijken de andere mij ook erg fijn en fris. Mooi horloge ook!

 • Reageer jouvence 11 september 2014

  de go fresh deodorants lijken me erg fijn en de parfum van katy perry lijkt me ook heerlijk.!

 • Reageer Fleur 11 september 2014

  Ik vind die nieuwe verpakkingen van Dove er zo leuk uitzien!

 • Reageer Maaike 11 september 2014

  Die Wake Up concealer <3

 • Reageer Malou 11 september 2014

  Leuke favorieten 🙂

 • Reageer bymarlayne 11 september 2014

  De deo’s van Dove vind ik ook erg fijn!

 • Reageer Suavemente 11 september 2014

  Oh ja die Dove deo’s ruiken zo lekker! Al werkt Rexona bij mij het beste. Slaat wel erg op je keel trouwens.

 • Reageer Rosanne 11 september 2014

  Die parfum lijk me zooo lekker <3

 • Reageer WithlovefromS 19 september 2014

  Oh zo een leuke horloge!
  En ik ben ook fan van het merk Dove!

 • Reageer Tio 13 december 2015

  I love Dove passionately.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  OOTD: Cobalt blue top

  Ja, alweer een outfitpost! Wat is het ideaal als je een enorme tuin achter je huis hebt, waar je ongestoord...

  Close