Shoplog: Primark Enschede augustus 2014

21 augustus 2014 | Geplaatst in Fashion, Shoplog

Shoplog Primark Enschede – In het artikel van gisteren, konden jullie het verslag van de persopening van de Primark in Enschede al lezen. Ik vertelde dat ik de giftcard van de Primark goed had besteed en uiteraard heb ik dan ook een shoplog voor jullie. Je ziet alle gekochte items van de Primark, maar ook nog twee dingen die ik kocht bij de H&M.

Het beeld van de video is helaas niet helemaal scherp, ik had weer eens ruzie met scherpstellen, maar ik hoop dat jullie wel goed kunnen zien wat ik allemaal gekocht heb. Ik was eigenlijk van plan om ook nog foto’s te maken van de kleding als ik het aan heb, maar daar ben ik helaas niet aan toe gekomen.

Primark Enschede

Follow on Bloglovin

De collectie van de Primark Enschede sprak me heel erg aan. Ze hadden veel knitwear, jurkjes, shirtjes en mooie spijkerbroeken. Je zag veel gebreide kimono’s en fluffy vesten. Ook hadden ze nog erg veel jurkjes met vrolijke printjes. Daarnaast was er een ruime collectie blousjes en een enorme schoenenafdeling. Ik heb drie paar schoenen toegevoegd aan mijn eigen stash en daarnaast twee leuke ‘Neppy tees’. Ook kocht ik een super schattige pyjama en een heerlijke badjes. Dit keer heb ik geen items gekocht bij de beauty afdeling, omdat ik daar geen tijd meer voor had. Benieuwd naar de items? Bekijk dan mijn shoplog (in HD).

Vorige post Volgende post

21 reacties

 • Reageer Madeleine 21 augustus 2014

  Wat heb je een leuke dingen gekocht!! De jas en kimono vest is echt; liefde…

 • Reageer Claudia 21 augustus 2014

  Je hebt echt leuke dingen gekocht. Ik heb inspiratie opgedaan, want ik ga zeker nog terug.

 • Reageer Denise 21 augustus 2014

  Ooooh wat heb je leuke dingen gekocht zeg! Drie paar schoenen maar liefst, wauw!

 • Reageer Anna 21 augustus 2014

  Wat een hoop leuke aankopen! Je bruine schoenen zijn stoer, leuk! X

 • Reageer Nina 21 augustus 2014

  Je hebt leuke dingen gekocht!

 • Reageer Manon 21 augustus 2014

  Oh wat heb je super leuke dingen gekocht. Ik krijg weer kriebels om naar de Primark te gana!

 • Reageer Idwerd 21 augustus 2014

  Leuke shoplog! Wat heb je lekker veel gekocht zeg! Ik vond de collectie ook erg leuk, jammer dat ik je niet heb gesproken want ik heb je wel gezien! Maar volgende keer beter toch.

  Liefs

 • Reageer femketje 21 augustus 2014

  gave aankopen allemaal! ♡

 • Reageer Annelie 21 augustus 2014

  Leuke aankopen heb je gedaan! Ik krijg gelijk zin om ook weer naar de prinselijk te gaan. De bruine schoenen zijn leuk!!

 • Reageer Marjolein 21 augustus 2014

  Super leuke shoplog! Die schoenen zijn erg gaaf! x

 • Reageer julia 21 augustus 2014

  leuk zeg al die dingen die je gekocht hebt! 🙂
  en die schoenen zijn zooo cool!

  xx julia

 • Reageer Sas 21 augustus 2014

  leuke items!

 • Reageer Sara - Window On My Wardrobe 22 augustus 2014

  Leuke shoplog, ik vind de kaarsjes echt super!

  X Sara

 • Reageer Marjolein 22 augustus 2014

  Super leuke shoplog! iK ben toevallig vanmorgen bij de Primark geweest! x

 • Reageer iiiThinkPink 22 augustus 2014

  Leuke aankoopjes!

 • Reageer Rebecca 22 augustus 2014

  Waaauw die jas is echt heel erg mooi!
  Die zwart witte kimono heb ik ook ^^

 • Reageer Ceetje 22 augustus 2014

  Wat gaaf dat je bij de opening mocht zijn. En veel leuke dingen heb je gekocht. Ik moet ook snel weer gaan 🙂

 • Reageer Bettie 23 augustus 2014

  Leuke aankoopjes zeg! Vooral die bruine schoentjes en die luipaard ketting.

 • Reageer Marion 23 augustus 2014

  Oooh, van die Kimono ga ik spontaan een dansje doen!

 • Reageer Emily 23 augustus 2014

  Leuk dat je er ook weer was! X

 • Reageer OOTD: Lace peplumtop - GLAMOURMOES.nl 6 september 2014

  […] en afstandsbediening en maakte een nieuwe OOTD. Vandaag staat de lace peplumtop die ik kocht bij de Primark opening in Enschede centraal. Het is een zwarte kanten top met een lange achterkant, die wat wijder […]

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Event: Opening Primark Enschede

  Gisteren heeft de eerste Primark winkel in Overijssel haar deuren geopend. Om 11 uur ging de winkel aan het Hendrik Jan...

  Sluiten