Lifestyle: Dagje Dolfinarium in Harderwijk

17 augustus 2014 | Geplaatst in Lifestyle

Het was al zo lang geleden dat ik naar het Dolfinarium in Harderwijk was geweest, dat ik vorige week tegen mijn moeder zij dat ik daar graag heen wilde. En zo geschiedde, ik bestelde via Hema.nl kaartjes met € 10 korting per persoon. We bespaarde daarmee € 40 in totaal, want ik ging met mijn ouders en zus. En afgelopen zondag gingen we dan eindelijk een bezoekje brengen aan het Dolfinarium in Harderwijk. Er was heel toevallig de donderdag ervoor een dolfijntje geboren. Ook nam ik natuurlijk mijn spiegelreflexcamera mee om foto’s te maken. Nieuwsgierig? Klik op ‘Read more’.

Dolfinarium

Follow on Bloglovin

Dolfinarium in Harderwijk

Een dagje Dolfinarium is een ervaring vol ontdekkingen. Een dag die je nooit meer vergeet. Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Nergens anders in Nederland zie je zo veel bijzondere zeezoogdieren bij elkaar. Je ontmoet bruinvissen, dolfijnen, walrussen, zeehonden, zeeleeuwen, roggen en haaien. Zo’n fantastische ervaring staat of valt met een goede organisatie. Daarvan zijn wij ons erg bewust en dus zetten we alles in het werk om ervoor te zorgen dat jij het naar je zin hebt. [Dolfinarium]

Wat heb ik weer genoten van dit dagje Dolfinarium in Harderwijk. We arriveerde rond een uur of half 11 en vertrokken rond half 5. We zagen alle shows en presentaties, het babydolfijntje werd gespot en ook de zeeleeuwen, zeehonden, bruinvissen en walrussen hebben we bewonderd. Ik vind het ontzettend knap hoe de dieren allerlei trucjes geleerd word. Ondanks dat het aan de einde van de dag echt hard ging regenen, hebben we de meeste buitenshows droog bekeken. Het was een topdag en ik maakte veel mooie foto’s van alle dieren.

Dolfinarium Dolfinarium Dolfinarium Dolfinarium Dolfinarium Dolfinarium Dolfinarium Dolfinarium Dolfinarium Dolfinarium Dolfinarium Dolfinarium Dolfinarium Dolfinarium Dolfinarium Dolfinarium Dolfinarium Dolfinarium Dolfinarium Dolfinarium Dolfinarium Dolfinarium Dolfinarium Dolfinarium Dolfinarium Dolfinarium IMG_5152 Dolfinarium

Dolfinarium

Het babydolfijntje was moeilijk te fotograferen, omdat veel andere dolfijnen er steeds heel dichtbij zwommen en het water was behoorlijk troebel.

Dolfinarium Dolfinarium

Vorige post Volgende post

14 reacties

 • Reageer Bianca 17 augustus 2014

  Dolfinarium is echt zo mooi! x

 • Reageer Svenja 17 augustus 2014

  Super leuk zo een dagje weg <3 Prachtige foto's heb je gemaakt!

 • Reageer Sarah 17 augustus 2014

  Hihi ziet er leuk uit

  Sarah x

 • Reageer Petra 17 augustus 2014

  Wat heerlijk om die foto’s e bekijken, mijn man en ik waren er in de kerstvakantie, en hebben echt genoten op die dag van alle dieren….

 • Reageer femketje 17 augustus 2014

  Awesome foto’s! ♡

 • Reageer Mariëlle 17 augustus 2014

  Aah ik ben echt een ENORME dolfijnen fan <3

 • Reageer Jenny 17 augustus 2014

  Altijd leuk het dolfinarium al heb ik er wel een beetje gemengde gevoelens bij sinds ik die docu blackfish op netflix heb gezien..

 • Reageer Cindy 17 augustus 2014

  Haha die één na laatste foto is hilarisch! Prachtige foto’s. Voor mij is het ook al heel lang geleden dat ik naar het dolfinarium ben geweest.

 • Reageer Saskia | Former Parades 17 augustus 2014

  Superleuk!! Ik wil ook zo graag weer eens naar het Dolfinarium! Je hebt supermooie foto’s gemaakt 🙂

  liefs,
  Saskia

 • Reageer Annelie 17 augustus 2014

  Wat een leuke foto’s!! Ik ben 3maanden terug ongeveer ook naar t dolfinarium geweest. 🙂

 • Reageer Linda 17 augustus 2014

  Mooie foto’s en wat zijn het toch mooie beesten! <3

 • Reageer Anna 17 augustus 2014

  Wat een hoop leuke foto’s! Die shows zijn altijd zo tof om naar te kijken <3

 • Reageer iiiThinkPink 17 augustus 2014

  Mooie foto’s heb je gemaakt!

 • Reageer Kimberly 18 augustus 2014

  Wat een leuke foto’s heb je allemaal gemaakt 😀 Ik wil er snel weer eens heen!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Review: Essence & Hema lipstick

  Review: Essence & Hema lipstick - Ik heb een beetje een haat-liefde verhouding met lippenstift en alles wat er op...

  Close