Lifestyle: Burgers’ ZOOmeravonden

15 augustus 2014 | Geplaatst in Lifestyle

Dierentuinen bezoeken zijn denk ik wel een van mijn favoriete dagjes uit. Afgelopen zaterdag ging ik met mijn ouders en zus weer eens een dagje, of nou ja eigenlijk middag en avond, naar Burgers’ Zoo. Dit is de dichtstbijzijnde dierentuin bij onze woonplaats. Uiteraard ging mijn geliefde Canon EOS500D ook weer mee om foto’s te maken. Er was een Cheetahzesling die voor het eerst naar buiten mocht en ook een jonge giraf liep rond in het safari gedeelte.

Burgers ZOOmeravonden

Follow on Bloglovin

Burgers ZOOmeravonden

Burgers’ Zoo organiseert in de zomer vaak Burgers’ ZOOmeravonden. Dit jaar kun je alle zaterdagen van augustus het park tot 21 uur ‘s avonds bezoeken. Als je na 16:00 uur komt, krijg je € 9 korting op de toegangsprijs. Wij zijn twee jaar geleden ook naar deze ZOOmeravond geweest en vonden het heerlijk.

Veel mensen gaan namelijk al rond een uur of vijf/zes naar huis, waardoor het park steeds rustiger wordt. Ik vond het weer een geslaagd bezoekje en ik heb genoten van de tijgers, ik heb 3 van de 6 cheetahwelpjes gezien, helaas niet kunnen fotograferen en ook de giraffen waren weer geweldig om te zien.

Ik vind Burgers’ Zoo echt een ontzettend leuke dierentuin. Je kunt door het park lopen, maar je hebt ook de verschillende gebieden zoals de Ocean, Rimba, Safari, Desert en Bush. De variatie van dieren vind ik ook onwijs leuk en ik raak niet uitgekeken bij de stokstaartjes en tijgers. Helaas waren dit keer de stokstaartjes al naar binnen. Bij de Brillangoer apen was ook een kleintje geboren. Het grappige is dat deze totaal anders van kleur is als zijn ouders. Dit trekt uiteraard later nog wel bij. Ik vind de Brillangoer apen echt super schattig! Hieronder zie je een selectie uit de vele foto’s die ik heb gemaakt.

Burgers' Safari Burgers' Safari Burgers' Safari Burgers' Safari Burgers' Safari Burgers' ZOOmeravonden Burgers' ZOOmeravonden Burgers' ZOOmeravonden Burgers' Rimba Burgers' Rimba Burgers' Rimba Burgers' Rimba IMG_4786 Burgers' Rimba Burgers' ZOOmeravonden Burgers' ZOOmeravonden Burgers' ZOOmeravonden Burgers' Rimba Burgers' ZOOmeravonden Burgers' ZOOmeravonden Burgers' ZOOmeravonden Burgers' ZOOmeravonden Burgers' ZOOmeravonden Burgers' ZOOmeravonden Burgers' Bush Burgers' Bush Burgers' Bush Burgers' Bush Burgers' Bush Burgers' Bush Burgers' Bush Burgers' Bush Burgers' Bush Burgers' Bush Burgers' Bush Burgers' Bush IMG_4889 IMG_4891 IMG_4896 IMG_4903 IMG_4906 Burgers' Rimba

Vorige post Volgende post

21 reacties

 • Reageer Raounak 15 augustus 2014

  Handige tip, ga ik zeker overwegen! En jouw foto’s, WAUW

  • Reageer GLAMOURMOES 15 augustus 2014

   Hihi dank je voor je compliment!

 • Reageer Jorien 15 augustus 2014

  Mooie foto’s 🙂 Die van die giraffes is echt cool haha! En dat kleine aapje, hoe lief!!

 • Reageer Oum Feerozah 15 augustus 2014

  Zo zeg je hebt hele mooie foto’s gemaakt

 • Reageer Manon 15 augustus 2014

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik wil snel ook weer naar de dierentuin.

 • Reageer Denise 15 augustus 2014

  Waaauw, wat heb je prachtige foto’s gemaakt! Ik ben al veel te lang niet bij een dierentuin geweest, ik krijg er helemaal zin in!

  • Reageer GLAMOURMOES 15 augustus 2014

   Dank je! 😀

 • Reageer Daphne 15 augustus 2014

  Wat een supermooie foto’s! Dierentuinen blijven leuk <3

 • Reageer Madeleine 15 augustus 2014

  Wat een mooie foto’s ! Ben al heel lang niet meer in de dierentuin geweest.. Heb begint nu wel weer te kriebelen!

  • Reageer GLAMOURMOES 15 augustus 2014

   Haha ja herkenbaar. Ik vind dierentuinen echt leuk!

 • Reageer Jenny 15 augustus 2014

  Wat veel mooie foto’s! Leuk al die kleine beestjes.

 • Reageer femketje 15 augustus 2014

  awesome foto’s 😀

 • Reageer Sara - Window On My Wardrobe 15 augustus 2014

  Wat een leuke foto’s en prachtige diertjes!

  X Sara

 • Reageer Elien 15 augustus 2014

  Ahh zo’n leuke fotos!

 • Reageer Mandy 15 augustus 2014

  Ahh hoe lief, al die baby diertjes! Mooie foto’s heb je gemaakt.

 • Reageer Vanessa 15 augustus 2014

  Mooie foto’s heb je gemaakt. De apen en giraffen zijn mijn favorieten! Een tijdje terug ben ik naar Paira Daiza geweest, de mooiste dierentuin van België. Zeker een aanrader als je eens in ons land bent 😉

  • Reageer GLAMOURMOES 15 augustus 2014

   Thanks voor de tip! Ik zal het onthouden.

 • Reageer Petra 15 augustus 2014

  wat is de dierentuin toch een heerlijke plaats om te zijn, heerlijk kijken, foto’s maken…geweldig…

 • Reageer Mariëlle 15 augustus 2014

  Dieren zijn zo fotogeniek, heel mooie foto’s!

 • Reageer Bertine 15 augustus 2014

  wat een geweldige foto’s! die van de apen zijn mijn favoriet

 • Reageer Claudia 17 augustus 2014

  Wat een mooie foto’s. Ik vind het ook super leuk om mijn camera mee te nemen naar een dierenpark.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  New in: Lidl sportkleding

  Een tijd geleden, tijdens mijn vakantie, had de Lidl sportkleding in de aanbieding. In de folder stonden vier pagina's vol...

  Close