New in: Lidl sportkleding

14 augustus 2014 | Geplaatst in Lifestyle, Personal, Shoplog

Een tijd geleden, tijdens mijn vakantie, had de Lidl sportkleding in de aanbieding. In de folder stonden vier pagina’s vol met kleding, schoenen en accessoires. Ik zag per toeval dat ze die aanbieding hadden, omdat we tijdens onze vakantie in de buurt een Lidl filiaal hadden. Dus ik ben op die bewuste donderdagochtend samen met mijn moeder vroeg richting de Amsterdamseweg in Arnhem gegaan. Het was nog heerlijk rustig en alle sportkleding lag nog netjes in het rek. Ik nam een aantal hele fijne items mee en die laat ik jullie in dit artikel graag zien.

Momenteel is er sport/vrije tijdskleding voor vrouwen in de aanbieding (vanaf 14 augustus). Je kunt hier klikken om de aanbiedingen te zien. Ik vind de kleuren erg leuk en de hotpants plus sweaters zien er tof uit! Misschien dat ik morgen even langs de Lidl rijd als ik uit mijn werk kom.

Lidl sportkleding

Follow on Bloglovin

Lidl sportkleding

Ik had al vaker gehoord dat Lidl sportkleding van goede kwaliteit was en dat voor een leuke prijs. Dus toen ik in de folder zag dat er sportkleding in de aanbieding zou komen, wilde ik heel graag een kijkje nemen. Uiteindelijk nam ik een aantal mooie sportitems mee naar de camping. Het heeft daarom wel wat langer geduurd voordat ik er foto’s van kon maken. Ik kocht twee sportshirts, – legging, – BH, -sokken en een lichtgewicht rugtas.

Lidl sportkleding

Sportshirts – € 6,99 per stuk

Ik had nog geen sportshirts met korte mouwen in mijn garderobe, tot nu toe alleen sporthempjes verzameld. Toen ik deze twee tops in de folder zag staan, was ik gelijk erg nieuwsgierig of het fijne shirts zouden zijn. Het zijn sportshirts met een v-hals en korte mouwen. Het ene shirt is oranje met een rood/paarse rand en het andere shirt heeft een mooie gemêleerde grijze print. Het oranje shirt schijnt iets door, maar als ik de sportbh in dezelfde kleur eronder draag vind ik dat helemaal geen probleem.

De shirts zijn van sneldrogende kwaliteit voor hoog draagcomfort, een optimaal vochttransport dankzij functionele TOPCOOL®-vezels en reflecterende elementen voor betere zichtbaarheid.

Lidl sportkleding Lidl sportkleding

Sportlegging – € 6,99

Deze grijs gemeleerde sportlegging kocht ik ook bij de Lidl. Het is een legging die tot net over de knie komt. Ik had alleen lange sportbroeken en hele korte, geen tussenmaatje. Deze is wel fijn als ik wil gaan skeeleren of ga fitnessen in de sportschool. Het is officieel een hardloopbroek, dus mocht ik ooit toch nog besluiten om te gaan hardlopen, dan is hij daar ook geschikt voor. Op de achterkant zit een klein zakje waar je je sleutels in kwijt zou kunnen. Afgelopen maandag heb ik hem al aan gehad in de sportschool en hij zakt niet af en zit ook lekker.

Lidl sportkleding Lidl sportkleding Lidl sportkleding

Sportbh – € 7,99 + sokken – € 2,49

Ik nam op aanraden van mijn moeder de ‘Laufsocken’ oftewel hardloopsokken mee. Ze vond die erg fijn voor het wandelen en sporten. Ik koos een leuke kleurencombinatie van grijs, roze/paars en wit. In maat 39-40. Bij de hiel zit een opstaand randje waardoor de sokken niet afglijden. Ik heb ze nog niet geprobeerd, maar ze voelen wel heel fijn aan.  De sokken hebben een zeer hoog draagcomfort. Stabilisatie rondom de voet door het moderne stability frame systeem.

Ik heb drie sportbh’s, maar omdat die niet altijd gelijk gewassen kunnen worden, kocht ik er nog één bij. Je had de keuze uit zwart of koraal/oranje achtig. Ik ging voor de zomerse koraal sportbh. Ik heb hem nog niet aan gehad met sporten, maar wel gepast. Hij zit lekker en ook vind ik het fijn dat hij voorgevormd is. Dit zit prettiger.

Lidl Lidl

Rugtas – € 11,99

Toen ik bij de kassa stond, bedacht ik me dat zo’n rugzak die ik had zien liggen bij de aanbiedingen, eigenlijk ook wel heel erg handig zou zijn. Ik ga nu wel eens een stuk skeeleren en als het dan warm is, draag ik geen vest met zakken, waardoor ik geen flesje water, sleutels en telefoon mee kan nemen. Mijn moeder is toen snel nog terug gelopen en heeft de lichtgewicht rugzak voor me gepakt. Ook deze heeft een mooie koraal roze kleur net zoals de sportbh. Het is echt een super lichte tas met drie vakken en nog een aantal kleine vakjes/zakjes in die vakken. Ik heb hem afgelopen zondag meegenomen naar het Dolfinarium en dat vond ik ook wel erg prettig in plaats van een handtas. Hij zit erg lekker en je krijgt er geen last van je nek of schouders van.

Lidl Lidl

Vorige post Volgende post

25 reacties

 • Reageer Jorien 14 augustus 2014

  Die legging en sport-bh lijken me echt heel fijn! Het ziet er ook gewoon goed uit! Als ik dit eerder geweten had… 😉 wij krijgen helaas nooit een Lidl folder thuis.

 • Reageer Manon 14 augustus 2014

  Wat een super leuke sportkleding zeg!!! Ik ben verbaasd. En ook helemaal niet duur.

 • Reageer Mandy 14 augustus 2014

  Wat een super leuke sportoutfits heb je gekocht! Leuke kleuren en printjes. Het is jammer dat de Lidl niet over zit, anders was ik ook zeker even gaan kijken.

 • Reageer Cindy 14 augustus 2014

  Wat een leuke kleding! Wij krijgen ook nooit een Lidl folder thuis, toevallig was ik er laatst en ik zag dat ze leuke hardloopgadgets vanaf a.s. maandag ook te koop hebben, dan ga ik wel even kijken.

 • Reageer Marloes 14 augustus 2014

  Wat een leuke sportkleding zeg. Ziet er goed uit!

 • Reageer Emmy 14 augustus 2014

  Wat een leuke items, gave kleuren ook! Liefs

 • Reageer Madeleine 14 augustus 2014

  Like! Wist niet dat Lidl zulke mooie kleding had 🙂 ik zal de folder van Lidl ook beter gaan bekijken 😀

 • Reageer Anna 14 augustus 2014

  Wat een leuke items! Ik had echt geen idee dat de Lidl dit had.

 • Reageer Natiza 14 augustus 2014

  Oeeh wat leuke spullen zeg!

 • Reageer Denise 14 augustus 2014

  Oh wat een super handig artikel! Ik wist helemaal niet dat Lidl van deze fijne sportkleding in hun assortiment had. Super!

 • Reageer iiiThinkPink 14 augustus 2014

  Leuke kleding!

 • Reageer Sarah 14 augustus 2014

  Leuke sportkledij heb je gekocht!

  Sarah x

 • Reageer melissa 14 augustus 2014

  Fijne sportkleding! De volgende keer ga ik ook zeker een kijkje nemen 🙂

 • Reageer Kelly 14 augustus 2014

  Wat een leuke kledingstukken!

 • Reageer sepatuholig 14 augustus 2014

  Very nice sports wear, great purchase dear…
  http://sepatuholig.blogspot.com

 • Reageer Claudia 14 augustus 2014

  Oeh die legging ziet er comfortabel uit. Vanaf vandaag zijn er wel leuke sport goodies!

 • Reageer Marlissa 14 augustus 2014

  Wat leuk! Ziet er super mooi uit, love the colours! Wist niet dat ze dat daar verkopen! 🙂 Liefs

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 14 augustus 2014

  Wat een leuke items! De Lidl heeft soms echt leuke dingen!

 • Reageer Tanja 14 augustus 2014

  Wow ik ben echt super blij dat jij dit vandaag gepost hebt! Ik ging naar de Lidl en daar lag echt nog ergens verstopt één van dat grijze shirt en één van die legging, allebei precies mijn maat! Ik heb echt geluk gehad haha!

  • Reageer GLAMOURMOES 15 augustus 2014

   Oh dan heb je inderdaad wel mazzel gehad zeg! 😀

 • Reageer sistersandsisters 14 augustus 2014

  wauwh goeie en super aankopen, ik was allleen te laat bij de lidl jammer x http://www.sistersandsisters.com

 • Reageer Jenny 15 augustus 2014

  Ziet er mooi uit! Ik kocht ooit eens wandelschoenen bij Lidl en die zitten super!

 • Reageer Eline 2 februari 2015

  Klinkt positief! Valt de sportkleding van de Lidl eerder groot of juist klein uit? Ze hebben wel vaker sportkleding in de aanbieding maar ik durf het niet zo goed te kopen omdat je in de winkel natuurlijk niet even kunt passen 😉

  • Reageer GLAMOURMOES 3 februari 2015

   Je mag kleding bij de Lidl gewoon terug brengen als het niet past. Ik heb van de sportshirts een maat M, maar vind ze persoonlijk wat aam de korte kant. Kruipen omhoog tijdens het sporten. De sportlegging is prima en valt gewoon normaal in maat M.

 • Reageer Monica 24 december 2017

  weet iemand hoe de dames fitness shirt in maat L
  vallen want ze hebben nooit geen xl wat ik wel jammer vind

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  New in: Telefooncase van Webprint

  Een aantal weken geleden, vlak voor mijn vakantie, werd ik benaderd door Webprint voor een samenwerking. Ik vond het erg...

  Close