New in: Telefooncase van Webprint

13 augustus 2014 | Geplaatst in New in, Review

Een aantal weken geleden, vlak voor mijn vakantie, werd ik benaderd door Webprint voor een samenwerking. Ik vond het erg leuk dat ik een fotogeschenk mocht uitzoeken van Webprint en deel graag mijn ervaringen met jullie. Ik ontving een telefooncase voor mijn Samsung Galaxy S4 met een eigen foto.

Wie is Webprint?

Webprint.nl geeft jou de mogelijkheid om eenvoudig een blikvanger te creëren met je eigen foto’s. Ontdek ons veelzijdige aanbod, en profiteer van topkwaliteit tegen lage prijzen. Laat je mooiste Foto op canvas drukken en laat je bijzondere momenten voor eeuwig vastleggen, en geniet er elke dag van.

Al onze fotoproducten en geschenken worden met hoogwaardige materialen bewerkt, en worden in de beste Prijs/kwaliteit verhouding geleverd. Omdat onze service en fotoproducten van hoge kwaliteit zijn, hebben wij al meerdere prijzen gewonnen. Bekijk onze awards. [Webprint]

Webprint

Follow on Bloglovin

Website Webprint

De website van Webprint is erg overzichtelijk en lekker clean. Gewoon een witte achtergrond en in de tekst gewerkt met kleuren. Ik vind het bij een webshop waar je foto’s en andere fotoproducten kan bestellen altijd fijn, dat de layout niet te druk is. Dan ben ik snel afgeleid.

Je kunt in de menubalk boven aan de pagina kiezen voor verschillende categorieën; wanddecoraties, foto’s afdrukken, fotoalbum, kaarten, fotogeschenken, kalenders/agenda’s en zakelijke producten zoals visitekaartjes. Op de homepage krijg je ook gelijk een indruk van prijzen voor verschillende producten. Ze gebruiken een mooi en strak lettertype en iedere categorie is onderverdeeld in subcategorieën, zodat je gemakkelijk uitkomt bij het product dat je graag wilt hebben.

Kortom mijn eerste indruk van de website was erg positief en ik kon ook gemakkelijk dat product vinden wat ik zelf graag wilde bestellen namelijk: een case met foto voor mijn telefoon.

Webprint

De website van Webprint is een mooie en cleane layout.

Bestellen

Ik bestelde via Webprint een telefooncase voor mijn Samsung Galaxy S4, waarbij ik een eigen foto erop kon laten drukken. Dit was iets wat ik al langer wilde doen, maar ik bestelde mijn hoesjes heel gemakkelijk altijd via Ebay. Nu ik toch de kans had om een product met foto uit te kiezen, koos ik voor de telefooncase.

Het was al vrij snel duidelijk dat ik één van mijn Ibiza foto’s op de case wilde laten drukken. Nadat ik had gekozen voor een witte hardcase, ging ik door naar de ontwerpmodule. Het is van belang dat je je registreert bij Webprint, voordat je de bestelling kan doen. Je kunt er vervolgens voor kiezen of je een aantal tips wilt zien voor het gebruik van de ontwerpmodule. Als je dit niet wilt, klik je ze weg. Daarna upload je een foto die je wilt gebruiken en voeg je eventueel tekst toe.

Het ontwerpen en bestellen werkt heel eenvoudig. Als je tevreden bent met je resultaat plaats je het ontworpen object naar je winkelwagen en rond je de bestelling af. Je kunt betalen met iDEAL, Bancontant/Mister Cash, Creditcards, PayPal of Klarna.

Webprint

Ontvangen product

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, ontving ik al vrij snel de case via de post. Ik weet helaas niet meer precies hoe lang de bestelling er over gedaan heeft, maar ik had de case binnen een paar werkdagen binnen.  Op de allereerste foto in dit artikel zie je hoe ik mijn telefoonhoesje van Webprint heb ontvangen. Deze werd bezorgd in een stevige witte kartonnen doos. Daarin zat een envelop, zoals je deze ook krijgt, als je foto’s besteld bij een Kruidvat of Hema. Kortom mijn telefooncase kon onmogelijk beschadigen, want ook na het openen van de envelop zat de case nog in bubbeltjesplastic! Top!

Op onderstaande foto’s zie je mijn bestelde telefooncase. Hij past perfect om mijn telefoon heen en heeft voor de knoppen aan de zijkant en de camera aan de achterkant uitsparingen. De knoppen zijn nog goed in te drukken en ook de speaker aan de achterkant is vrij. Het is een mooie hardcase cover die de zij- en achterkant van mijn telefoon beschermt tegen krassen en beschadigen.

De foto die erop gedrukt is ziet er super tof uit, als je echt van heel dichtbij bekijkt, zie je dat hij ietwat pixelig is, maar niemand gaat met zijn neus op de case hangen. Ik ben dus echt heel blij met deze case, die nu al een tijdje om mijn telefoon heen zit. Ik denk dat de kwaliteit ook wel goed is en voor het bedrag van € 14,95 vind ik het een goede deal. Wellicht was het nog leuk geweest als de foto op de hele achterkant van de case was gedrukt, maar desalniettemin wordt ik helemaal vrolijk van het hoesje.

Webprint

Webprint

Zelf bestellen?

Wil jij ook een telefooncase met je eigen foto bestellen? Klik dan hier. De cases zijn beschikbaar voor de iPhone 4(s) en 5(s), de Samsung Galaxy S3 en S4. Daarnaast kan je bepalen of je een witte of zwarte en hard-  of soft case wil.  De case voor de Samsung Galaxy S2 is beschikbaar in het zwart en een hard- of softcase. Je betaalt voor de case € 14,95 en de verzendkosten zijn € 2,95 (+ € 1 bij meerdere producten).

Ook zijn er hardcases beschikbaar voor de iPad 2 en 3.

Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer Raounak 13 augustus 2014

  Handige site, dank voor de tip!! Wat is je foto mooi geworden !

 • Reageer Svenja 13 augustus 2014

  Onwijs leuk zo een persoonlijk hoesje <3

 • Reageer Manon 13 augustus 2014

  Wat is je hoesje leuk geworden!

 • Reageer Daphne 13 augustus 2014

  Dat hoesje is zó leuk!

 • Reageer Daphne 13 augustus 2014

  Superleuk hoesje!

 • Reageer Jorien 13 augustus 2014

  Aaah supercool! Die foto is ook echt leuk (goede fotograaf 😉 ) Mooi ook met die witte rand eromheen 🙂

 • Reageer Denise 13 augustus 2014

  Oh wat een gaaf hoesje is het geworden! Bedankt voor de tip! <3

 • Reageer Bianca 13 augustus 2014

  Leuk hoesje, origineel is het zeker 🙂

 • Reageer melissa 13 augustus 2014

  Leuk hoesje ♥

 • Reageer Valerie 13 augustus 2014

  Wat een leuk hoesje! Zoiets wil ik ook graag eens maken 🙂

 • Reageer priscilla 13 augustus 2014

  Ziet er leuk uit zeg! Zelf heb ik een Sony telefoon en heb eigenlijk nooit een hoesje

 • Reageer Mariëlle 13 augustus 2014

  Ik ken de webshop omdat ik shoptegoed heb gewonnen, echt een fijne webshop!

 • Reageer Anna 13 augustus 2014

  Ah wat tof, leuke foto heb je gekozen! X

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Personal: GLAMOURMOES’ WEEKLY #19

  GLAMOURMOES' WEEKLY #19 - Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn...

  Sluiten