Shoplog: H&M, Coolcat and more

10 augustus 2014 | Geplaatst in Fashion, New in

Jullie hebben al mijn Primark shoplog kunnen zien afgelopen vrijdag, klik hier als je de items die ik kocht nog niet gezien hebt. Vandaag laat ik jullie, wederom door middel van een video, zien wat ik gekocht heb bij andere winkels. Ik heb geshopt bij de H&M, The Sting, Coolcat en op de Huissense dag heb ik leuke schoenen gekocht. Ik ben ontzettend blij en enthousiast ook over deze aankopen. Dus kijk maar snel verder als je wil weten wat ik gekocht heb.

Coolcat

Follow on Bloglovin

Shoplog: H&M, The Sting, Coolcat and more

In mijn vakantie ben ik een dagje naar Apeldoorn geweest, daar kocht ik een erg leuk item bij The Sting. Ook ging ik naar Nijmegen, waar ik de Primark bezocht heb, maar ook de H&M. Ik paste en kocht voor het eerst peplumtops. Heb er gelijk twee gekocht en ben nu helemaal fan. Ben al lekker veel inspiratie aan het opzoeken op Pinterest, Lookbook en verschillende webshops. Er komt zeker nog een artikel over. Ook wil ik met één van de tops een outfitartikel maken. Peplumtops kun je namelijk op meerdere manieren dragen. Bij de Coolcat kom ik eigenlijk vrij weinig, maar omdat Tara en Larissa van KittehsCupcakes.nl een top hadden ontworpen heb ik online de tops besteld. Het verhaal over de top kun je hier en hier lezen. Voor nu zeg ik veel plezier met het kijken van mijn shoplogvideo.

Vorige post Volgende post

21 reacties

 • Reageer Fleur 10 augustus 2014

  Ohh die slip-ons zijn gaaf! Leuke shoplog ook 🙂

 • Reageer Dionne 10 augustus 2014

  Die bloemetjes topjes zijn leuk!

 • Reageer Larissa 10 augustus 2014

  Aaah super leuk dat je onze shirts hebt besteld, thanks!! 🙂 Verder ook hele leuke dingen geshopt!

 • Reageer femketje 10 augustus 2014

  super leuke aankopen 😀

 • Reageer Mandy 10 augustus 2014

  Leuke aankoopjes! Dat witte topje met roze bloemetjes heb ik volgens mij ook precies dezelfde 🙂

 • Reageer Madeleine 10 augustus 2014

  Leuke aankopen!!!!!!!!!!!!! 🙂 Slip ons zijn the bomb, ik heb net een paar besteld bij H&M 😀

 • Reageer Kelly 10 augustus 2014

  Wat een mooie aankoopjes!

 • Reageer Sarah 10 augustus 2014

  Zien er leuke spullen uit! Heb me onlangs ook een paar slip-ons gekocht bij H&M

  Sarah x

 • Reageer Anna 10 augustus 2014

  Wat een leuke aankopen, die schoenen zijn zo tof!

 • Reageer Rachella 10 augustus 2014

  Leuk!!!!!

 • Reageer Melissa 10 augustus 2014

  Heel leuke aankopen!
  x

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 10 augustus 2014

  Leuke aankoopjes!

 • Reageer Petra 10 augustus 2014

  wow de zebra print slip ons zijn superleuk!

 • Reageer Daniëlle 11 augustus 2014

  Gaaf dat je peplum tops hebt gekocht! Elke keer als ik naar de Vero moda ging, twijfelde ik of ik ze wel moest nemen. Jouw peplum tops zijn wel heeel gaaf! Ik twijfel nu weer haha

 • Reageer Manon 11 augustus 2014

  Wat een super leuke aankopen

 • Reageer Lisa 12 augustus 2014

  Leuke aankoopjes! Vooral de schoenen en de witte peplum top vind ik erg leuk 🙂

 • Reageer Rachel Kromdijk 12 augustus 2014

  erg leuk meid super leuke aankoopjes ik hou van peplum! liefs x

 • Reageer Bouchra 14 augustus 2014

  Leuke tops van Kittehscupcakes!

 • Reageer Claudia 14 augustus 2014

  Je hebt echt prachtig haar! En die zebra slip ons zijn te gek!

  • Reageer GLAMOURMOES 15 augustus 2014

   Thanks voor je compliment! 😀

 • Reageer Personal: GLAMOURMOES' WEEKLY #20 - Straight from my heart 19 augustus 2014

  […] droeg voor het eerst mijn zebra slip-ons die je in mijn shoplog al kon zien. Ik moet alleen nog andere sokjes […]

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Winacties: Bekendmaking winnaars

  Afgelopen maand konden jullie deelnemen aan twee winacties op mijn blog. Bij de eerste winactie maakte je kans op €...

  Close