Shoplog: Primark Nijmegen juli 2014

8 augustus 2014 | Geplaatst in Fashion

Shoppen, shoppen en nog eens shoppen! Dat is wat ik best veel gedaan heb tijdens mijn vakantie. Ik heb nu nog een paar dagen vakantie, maar ik denk niet dat er nog veel gekocht word. Ik wil alleen nog even in mijn woonplaats naar een specifieke jurk kijken, die ik al op de Huissense dag had gezien, maar niet gekocht. Voor vandaag heb ik de eerste shoplog gepland, namelijk de Primark shoplog.

Het is alweer even geleden dat ik een shoplog in videovorm heb opgenomen. Ik kwam er steeds niet aan toe, of ik had niet super veel gekocht om het in een video met jullie te delen. Deze keer besloot ik dat het wel weer eens tijd was voor een video op mijn blog! Klik op ‘Read more’ om de video te bekijken.

Primark Nijmegen juli 2014

 Follow on Bloglovin

Shoplog Primark Nijmegen juli 2014

Op woensdag 30 juli ging ik met mijn ouders een ochtend richting Nijmegen om te winkelen. Uiteraard kon dit niet voorbij gaan zonder een bezoekje aan de Primark die aan Plein44 is gevestigd. Het is geen super grote Primark en ik vond dat het niet zo netjes was dit keer. We waren heel vroeg, het was rustig in de winkel, dus volgens mij hadden ze de avond ervoor lang niet alles weer netjes op maat gelegd en opgevouwen. Zo wilde ik bij de spijkerbroeken een mooie broek uitzoeken, maar ik kon mijn maat niet vinden. Alles lag door elkaar. Ook bij de lingerie afdeling lag al het ondergoed ongesorteerd en op één grote berg. Erg jammer, maar gelukkig heb ik wel de nodige leuke items gescoord.

 

Vorige post Volgende post

18 reacties

 • Reageer Dionne 8 augustus 2014

  Wat een leuke aankopen!

 • Reageer Manon 8 augustus 2014

  Oh leuk zeg, had even gezegd dat je in Nijmegen was. Ik woon daar hooguit 20 minuten vanaf en werk daar in het ziekenhuis hihi. Je hebt echt hele leuke dingen gekocht!

  • Reageer GLAMOURMOES 8 augustus 2014

   Haha, dat wist ik niet ;).

 • Reageer Anna 8 augustus 2014

  Wat een leuke dingen allemaal, je praat echt heel rustig, fijn om naar te luisteren! Ik wil ook weer een keer naar de Primark, ga denk ik naar de dichtsbijzijnde (voor mij is dat Bremen). Zou ook graag eens filmpjes maken voor mijn blog, maar ik durf het echt niet :’). X

  • Reageer GLAMOURMOES 8 augustus 2014

   Oooh ik had er in het begin ook moeite meer hoor, om mezelf te filmen en terug te horen, maar daar moet je even door heen :).

 • Reageer Daphne 8 augustus 2014

  Wat een leuke shopblog. Je hebt echt super leuke dingen gekocht!

 • Reageer Sarah 8 augustus 2014

  Leuke spulletjes! Heb direct weer zin om te gaan shoppen 🙂

  Sarah x

 • Reageer Lobke 8 augustus 2014

  Wauw, wat een leuke aankopen heb je gedaan! Primark is echt mijn fa-vo-riete winkel ooit! 🙂 Liefs, Xxx

 • Reageer Saskia | Former Parades 8 augustus 2014

  Leuke aankoopjes! Ik vind het ook altijd zo irritant dat alles door elkaar ligt.. En wat gek dat er Nivea op die Labello lippenbalsems stond haha. Maar goed, vier voor 6 euro is wel een prima prijs!

  liefs,
  Saskia

 • Reageer Madeleine 8 augustus 2014

  Wat een mooie aankopen zeg 🙂 Ik vind die hempjes met die hond erop supersweet 🙂 Ik krijg weer zin om langs de Primark te gaan 😀

 • Reageer Ryanne 8 augustus 2014

  Leuke dingen heb je gekocht! Die honden pyjama’s zijn ook echt schattig!

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 8 augustus 2014

  Leuk hoor! Ik krijg gelijk zin om naar de Primark te gaan!

 • Reageer Cindy 8 augustus 2014

  Wat een leuk filmpje! Het kobaltblauwe topje is superleuk, het is voor mij alweer een tijdje geleden dat ik bij Primark ben geweest, laatste keer was in Eindhoven.

 • Reageer Svenja 8 augustus 2014

  Primark shoplogs blijven leuk! Ik baal er ook altijd zo van als het zo een rommel in de Primark is en er vervolgens niks in je maat te vinden is. Ondanks heb je nog mooie items weten te scoren!

 • Reageer Joyce 9 augustus 2014

  Jammer dat ‘t zo een rommel was, maar desondanks heb je wel leuke dingetjes kunnen scoren!!! 🙂

 • Reageer Shoplog: H&M, Coolcat and more | Straight from my heart 10 augustus 2014

  […] hebben al mijn Primark shoplog kunnen zien afgelopen vrijdag, klik hier als je de items die ik kocht nog niet gezien hebt. Vandaag laat ik jullie, wederom door middel van […]

 • Reageer Claudia 14 augustus 2014

  Vet leuke items. Volgende week de opening van de Primark in Enschede. Ik heb geen uitnodiging ontvangen, maar no way dat ik dat aan mij voorbij laat gaan 😉

 • Reageer New in: Random items - Straight from my heart 24 augustus 2014

  […] vakantie heb ik veel nieuwe dingen gekocht. Jullie konden al mijn aankopen van de Primark Nijmegen hier zien en de aankopen van de H&M, Coolcat en The Sting hier. Ook de sportkleding die ik bij de […]

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Beauty: Unboxing Beautybox juli 2014

  Beautybox brengt de beste beautyproducten bij jou thuis! Met de expertise van verschillende beautyexperts, beautyjournalisten en andere beautypassionista's wordt maandelijks...

  Close