Beauty: Unboxing Beautybox juli 2014

7 augustus 2014 | Geplaatst in Beauty

Beautybox brengt de beste beautyproducten bij jou thuis! Met de expertise van verschillende beautyexperts, beautyjournalisten en andere beautypassionista’s wordt maandelijks een verrassingsbox vol met luxe producten samengesteld; van prachtige high-end merken en niche brands, tot de nieuwste innovaties op de markt. Een box die je echt niet mag missen. [Beautybox]

Iedere maand vind ik het weer een feestje om op zaterdag de Beautybox te ontvangen. Het uitpakken van de doos en de mooie zwarte box met inhoud die tevoorschijn komt. Ik ben altijd nieuwsgierig naar de producten die in de box zitten. Ook dit keer is het weer een mooie verzameling van vooral fullsize producten! Ben jij ook nieuwsgierig?

juli 2014

Follow on Bloglovin

Unboxing Beautybox juli 2014

Elk jaar is het weer hetzelfde liedje; de wintermaanden lijken voorbij te kruipen, terwijl het na twee keer knipperen met je ogen alweer eind juli is. Toch hebben we nog zeker een paar mooie maanden te gaan als het gaat om het weer, én om beauty. Deze maand hebben we extra uitgepakt met de inhoud van de box, deze zit voller-dan-vol! Omdat veel mensen in juli en augustus met vakantie gaan, versturen we net als afgelopen jaren in augustus geen box. Maar daar staat dan ook wel heel veel tegenover. Deze maand loop de box letterlijk over van de mooiste merken en producten als het gaat om huid- en haarverzorging. We zijn heel erg benieuwd wat jullie er van vinden.

Ook in augustus zitten we niet stil. Ondanks dat we geen reguliere box zullen verzenden, bieden we onze abonnees wel graag een maandelijkse portie beauty aan. Daarom zullen wij, in samenwerking met een fantastisch beauty-concept, een gelimiteerde, one-off, musthave box uitbrengen! Met een waarde van boven de 60 euro en een verzameling van de meest luxe en leukste buitenlandse merken (waaronder hét celebritymerk Mario Badescu), is de box echt een moetje voor elke beautyliefhebber. Hou daarom onze facebook-wall én je emailinbox goed in de gaten. Vanaf september zijn we weer helemaal terug met de reguliere variant, die helemaal in het teken zal staan van het naderende fashion-seizoen. Kortom, er staan fantastische plannen op het programma van Beautybox, dus stay tuned!

Beautybox juli 2014 Beautybox juli 2014 Beautybox juli 2014

L’oreal Professionnel – Absolut Repair Lipidium Shampoo – 250 ml € 14,30

Het haar heeft in de zomer behoorlijk te lijden onder styling, maar ook zon en zee. Daarom deze maand in Beautybox een primeur: de nieuwste shampoo van L’Oreal Professionnel, voor zeer beschadigd haar. Test it, love it, buy it met bijgesloten voucher, onze absolute zomerhit!

Beautybox juli 2014

Himalaya Herbals – Neem Foaming wash – full size € 6,99

Met trots presenteren wij één van onze fav huidverzorgingsmerken: Himalaya Herbals! Dit merk is helemaal puur-natuur en werkt met kruiden en extracten uit het Himalaya-gebied. De Neem foam wash is ideaal voor de normale- tot vettige huid. Top voor de zomermaanden, wanneer de temperatuur oploopt en de huid snel vet wordt.

Beautybox juli 2014

Anatomicals – Footcream – full size € 4,00

Echte beauty-addicts smeren elke dag, maar onze voeten worden wel eens vergeten. Zonde, want in de zomer hebben deze behoorlijk te lijden onder eindeloze wandeltochten en hoge temperaturen. De footcream van Anatomicals biedt uitkomst door druk te verlichten en deze te verkoelen. Perfect na warme dagen.

Beautybox juli 2014

BEAUTYUK – French Manicure set – full size € 6,50

Felle kleurtjes zijn in de zomer helemaal hot, maar soms wil je het ook wel eens natuurlijk houden. Met deze French manicure-set van BeautyUK komen jouw handen en voeten helemaal verzorgd voor de dag! Een beetje oefenen, maar de French manicure-look is de ultieme afwisseling tussen zomerkleuren door. Enjoy!

Beautybox juli 2014

Greenland Bodycare – Huidverzorging – fullsize € 8,95

Greenland bodycare is een oer-Hollands merk. Alle Greenland producten zijn puur en authenthiek op basis van fruit, planten en kruiden. Wist je trouwens al dat Greenland net een gloednieuwe webshop heeft gelanceerd? Bewonder het kleurrijke assortiment direct en bestel jouw favo producten supersnel op www.greenlandbodycare.com. Treat your senses, naturally.

Beautybox juli 2014

Extra: Anatomicals – Mattifying Face Mask –  full size € 1,50

Transpiratie en poriën die overuren draaien als het gaat om talgproductie: niks nieuws in de zomer. Daarom als extraatje een zuiverend masker tegen de vette huid! Breng ‘s avonds gelijkmatig aan op het gezicht en laat het masker opdrogen. Met lauwwarm water afspoelen. Hoewel het masker in een klein sachetje zit, kan je deze qua inhoud zeker drie keer gebruiken, mits deze tussendoor wel koel wordt bewaard.

Beautybox juli 2014

Conclusie Beautybox juli 2014

Ik ben echt super enthousiast over de inhoud van deze box. Er zitten erg leuke producten in die ik zeker allemaal ga gebruiken! Ik heb al geroken aan de Greenland bodylotion en die ruikt echt heerlijk. Verder vind ik de producten van Anatomicals er alleen al super vrolijk en leuk uitzien, dus die ga ik zeker testen! Het French Manicure setje van BeautyUK is mooi, maar ik heb denk ik niet het geduld om dit op mijn nagels aan te brengen, maar wie weet. De shampoo van L’Oreal is denk ik wel het pareltje van de box, benieuwd of hij fijn is. Ook naar de foam wash ben ik benieuwd, gezichtsproducten die als een foam uit de verpakking komen vind ik erg fijn! Er zullen waarschijnlijk wel reviews over op mijn blog komen.

Waar zou jij een review van willen zien/lezen?

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Sara - Window On My Wardrobe 7 augustus 2014

  De shampoo van L’Oréal lijkt me erg interessant!

  X Sara

 • Reageer Anna 7 augustus 2014

  Wat een leuke inhoud! Zo tof, een manicure setje. Ben heel benieuwd naar de producten! X

 • Reageer Cindy 7 augustus 2014

  Soms denk ik: Ik moet ook zo’n box gaan bestellen, maar aan de andere kant denk ik “Ik heb altijd zo’n voorraad met van alles staan, laat maar”. Anatomicals is wel een heel fijn merk, ik heb er wat producten van.

  • Reageer GLAMOURMOES 8 augustus 2014

   Ja ik snap je wel. Soms zitten er dingen in die ik niet gebruik, maar de afgelopen maanden is de box erg leuk!

 • Reageer Eva | Realitijd 7 augustus 2014

  Wat een leuke goodies!!!

 • Reageer Manon 7 augustus 2014

  Leuke box he!!! Ik heb hem ook en ik ben vooral benieuwd naar de Shampoo van L’oreal.

 • Reageer Bertine 7 augustus 2014

  ik vind deze inhoud ook erg leuk! Ben benieuwd naar de reviews!

 • Reageer Petra 7 augustus 2014

  Ik ben stiekem wel een beetje verliefd op dat manicuresetje….het ziet er zo lief uit!

 • Reageer anna 7 augustus 2014

  leuke box, maar jammer dat t alleen maar zulke kleine dingetjes zijn ):

  xx Anna
  DON’T FORGET TO JOIN OUR GIVEAWAY, for a change to win a 14K gold Infinity Ring
  it takes 2 to fashion

  • Reageer GLAMOURMOES 8 augustus 2014

   Er zitten ook fullsize producten in :).

  Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Beauty: Top 5 favoriete producten #4

  Omdat we weer in een nieuwe maand zitten, betekent het wederom een terugblik op de vorige maand. Ik heb de...

  Close