Beauty: Top 5 favoriete producten #4

6 augustus 2014 | Geplaatst in Beauty

Omdat we weer in een nieuwe maand zitten, betekent het wederom een terugblik op de vorige maand. Ik heb de afgelopen maand weer hele fijne producten ontdekt of herontdekt. Stiekem heb ik daarom niet vijf maar zeven favoriete producten!

Iedere maand laat ik jullie mijn top 5 favoriete producten zien. Dit zijn beauty – en make up producten die ik het fijnste vind en het meest gebruikt heb. Vandaag die van juli.  Deze keer heb ik dus maar liefst zeven favoriete producten voor jullie.  Het zijn vier A-merk producten en drie budgetmerken. Ik heb dit keer drie bodyproducten, twee nagellakjes, een concealer en een haarmasker als favoriete producten. In dit artikel laat ik ze jullie allemaal zien met daarbij mijn mening.

Favoriete producten #4

Follow on Bloglovin

Top 5 (7) favoriete producten #4

Ik kon echt geen top 5 favoriete producten kiezen deze maand, daarom heb ik voor jullie een artikel met de zeven favoriete producten die ik in de maand juli met veel plezier heb gebruikt. Ik vind het wel lastig om ze in volgorde te zetten van 1 naar 5, laat staan van 1 naar 7, maar ik heb het toch voor jullie gedaan. Op nummer één staat de Victoria’s Secret Fragrance Mist – Pure Seduction. Deze fragrance mist heb ik tijdens de twee weken vakantie op de camping heel veel gebruikt. De tweede plaats is voor de Garnier Ambre Solaire Dry Protect, een erg fijne zonbeschermingsspray. Op plaats drie staat de Andrélon Natuurlijk Puur Zijdeglans en Zen. Dit is een 1 minuut haarmasker. Vervolgens als vierde het micellair water van Garnier. Op plaats vijf de Zwitsal zachte crème en als zesde de Fogan Cosmetics roze nagellak. Op de zevende plaats staat de Alverde concealer.

Top 5 favoriete producten #4 Victoria's Secret Pure Seduction

1. Victoria’s Secret Fragrance Mist – Pure Seduction

In dit artikel konden jullie zien dat mijn moeder voor mij vier verschillende Fragrance Mists van Victoria’s Secret had bemachtigd bij de Etos. De Pure Seduction variant heb ik de afgelopen maand ontzettend veel gebruikt. Vooral op de dagen dat het erg warm was en ik veel in de zon te vinden was. De geur is heerlijk zoet en fris. Je moet hem wel wat vaker bijwerken, maar dat vind ik geen probleem. Mijn absolute topper van de afgelopen maand dus.

Top 5 favoriete producten #4 Garnier Ambre Solaire Dry Protect

2. Garnier Ambre Solaire Dry Protect

Ik was op zoek naar een zonbeschermingsproduct die niet zo’n vieze, witte, plakkerige waas achterlaat op mijn huid als ik de zon in wil gaan. Ik zocht en vond de Garnier Ambre Solaire Dry Protect spray! Wat een fijne zeg! Deze laat geen witte waas achter, voelt droog aan en is heel snel ingetrokken. En uiteraard beschermd hij mijn huid ook tegen de schadelijke UV-straling van de zon! Deze heeft de afgelopen twee weken overuren ‘gedraaid’.

Top 5 favoriete producten #4 Andrélon Natuurlijk Puur ZIjdeglans & Zen

3. Andrélon Natuurlijk Puur – Zijdeglans & Zen 1minuut haarmasker

Over het algemeen ben ik niet zo te spreken over de shampoo’s en conditioners van Andrélon, maar de 1 minuut haarmaskers daarentegen vind ik wel erg fijn. Vorig jaar zomer had ik een conditioner, die ik bij wijze van uitzondering, wel erg fijn vond. Deze was van de Natuurlijk Puur lijn. Deze zomer kocht ik daarom het 1 minuut haarmaster van Natuurlijk Puur aan. Het is de Zijdeglans & Zen variant. Ruikt heerlijk en maakt mijn haar heerlijk zacht.

Top 5 favoriete producten #4 Garnier Micellair water

4. Garnier Skin Naturals – Micellair reinigingswater

Nadat ik al meerdere flessen micellair water van L’Oreal Paris heb versleten, wilde ik eens een keer een andere proberen. Ik nam bij de Etos het micellair water mee van Garnier Skin Naturals. Ik had er al veel goeds over gelezen, dus ik wilde het zelf ook wel ondervinden. Tijdens mijn twee weken op de camping heb ik een deel van het water over gegoten in een klein flesje en meegenomen. Ik ben erg enthousiast ook over dit micellair water. Ik gebruik het om de mascara van mijn ogen te verwijderen ‘s avonds en het werkt perfect! Ook prikt het absoluut niet en er zit geen parfum in.

Top 5 favoriete producten #4 Zwitsal zachte crème

5. Zwitsal zachte crème

Oef Zwitsal. Het zal een geur zijn die ik altijd zal aanbidden. Ik ontdekte afgelopen maand nog een pot zachte crème in mijn stash en gooide hem bij mijn beauty artikelen voor de vakantie. Ik was even vergeten hoe fijn deze crème is. Ik krijg er zo’n lekker zachte huid van en de substantie van de crème is zo fijn! Toppertje dus, die ik ook in de maand augustus zeker nog vaak zal gebruiken. De geur blijft gewoon heerlijk!

Top 5 favoriete producten #4 Fogan Cosmetics nagellak

6. Fogan Cosmetics nagellak #07

Sinds ik vakantie heb, heb ik veel meer tijd en geduld om mijn nagels weer in een leuk kleurtje te lakken. Deze maand heb ik dit knalkleurtje van Fogan een aantal keer op mijn nagels gehad. Het is helaas geen langhoudende nagellak, maar dat zijn ze bij mij bijna nooit. Het is een bijna neonroze kleur, op de foto lijkt ie niet zo knal, maar in real wel. Echt een zomers en vrolijk kleurtje. Zal nog wel vaker op mijn nagels zitten denk ik.

Top 5 favoriete producten #4 Alverde concealer

7. Alverde concealer

En dan als laatste in mijn top 5 (7) favoriete producten #4 deze concealer van Alverde. Ik heb er al een review over geschreven, samen met nog twee andere concealers. Je kon dit dat artikel al zien en lezen dat ik er erg enthousiast over ben. De afgelopen maand heb ik weer aardig wat puistjes en rode vlekjes op mijn kin en daar werkt deze concealer perfect voor! Het is een kleur die goed bij mijn huid past en de rode vlekjes mooi ‘concealt’. Deze ga ik zeker nog heel vaak gebruiken, zolang ik last heb van die irritante rode vlekjes en puistjes.

Vorige post Volgende post

18 reacties

 • Reageer Sara - Window On My Wardrobe 6 augustus 2014

  Leuke favorieten! Ik ben zelf ook gek op het Micellair water van Garnier en de Body Splashes van VS!

  X Sara

 • Reageer Jorien 6 augustus 2014

  Wat een fijn lijstje! Ik ben ook wel benieuwd geworden naar dat Micellair water, dus die wil ik binnenkort wel een keer proberen. Bedacht me vanochtend sowieso dat ik weer een keer naar de DM wil/moet 😉

 • Reageer Svenja 6 augustus 2014

  Wat een heerlijke producten. Vooral de body mists van VS blijven ook een super grote favoriet van mij <3

 • Reageer Manon 6 augustus 2014

  Leuke favorieten, die bodymist lijkt me heerlijk! Ik gebruik ook zwitsal het is zo een fijn product.

 • Reageer Anna 6 augustus 2014

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Ik ben heel erg benieuwd naar dat micellair water, lijkt me zo fijn 🙂 X

 • Reageer Dionne 6 augustus 2014

  Mooie producten! En Zwistal, tsja het blijft fijn en lekker!

 • Reageer melissa 6 augustus 2014

  Wat een fijne favorieten! Ik kocht onlangs ook het micellair water, maar ik heb het nog niet uitgetest 🙂

 • Reageer Madeleine 6 augustus 2014

  Mooie favorieten heb je! Ben best benieuwd naar dat water van garnier 🙂

 • Reageer Fleur 6 augustus 2014

  Ahh wat een leuk artikel! Ik ben zelf ook helemaal weg van de pure seduction van Victoria Secret en de micellair water van Garnier!

 • Reageer Sam @ Frills & Thrills 6 augustus 2014

  Excellent reviews, I would like to try a few of these

 • Reageer Linda 6 augustus 2014

  Wat een heerlijke favorieten, beide producten van Garnier heb ik ook en gebruik ik heel erg graag. Vooral omdat de zonnebrand niet plakt en het miccelair water, ik kan hem niet meer uit mijn routine wegdenken. En de producten van Victoria S. ik hoop er snel eens een aan te schaffen bij de Etos <3

 • Reageer iiiThinkPink 6 augustus 2014

  Die creme van Zwitsal is zo fijn!

 • Reageer Cindy 6 augustus 2014

  Ik heb met de body mist van Victoria’s Secret in mijn handen gestaan, maar uiteindelijk niet gekocht. En nu begin ik er toch spijt van te krijgen. Leuke favorieten!

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 6 augustus 2014

  Wat een fijne producten! Leuke top 5!

 • Reageer Marloes 6 augustus 2014

  Wat een fijne favorieten heb je! Ik ben benieuwd naar de Garnier zonnebrand!

 • Reageer sistersandsisters 6 augustus 2014

  Die spray van VS heb ik ook, heerlijk!

  Liefs,
  Hazal

 • Reageer Charlotte 7 augustus 2014

  Klinkt allemaal erg fijn, ik ben ook wel zwitsal fan:)
  x

 • Reageer Denise 13 augustus 2014

  Mooie producten ! En mooie foto’s heb je gemaakt. Aaah ik hou echt van Victoria Secret, de body mists zijn heeeerlijk ! x

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Personal: GLAMOURMOES’ WEEKLY #18

  GLAMOURMOES' WEEKLY #18 - Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn...

  Close