Reminder winactie: Groot zomerpakket (laatste dag)

28 juli 2014 | Geplaatst in Beauty, Winactie

Het is zomer! Ik heb jullie twee weken geleden de kans gegeven om mee te doen aan de winactie. Vandaag is de laatste dag dat je mee kan doen met deze winactie. Heb je nog niet meegedaan? Doe dit dan voor vanavond 23:59 uur en maak ook kans op dit mooie grote zomerpakket. Ik laat nog graag een keer zien wat er allemaal in zit.

Bij de zomer horen natuurlijk hele fijne producten zoals bijvoorbeeld een zonnebrandcrème, lippenbalsem met SPF en een lekkere douchegel. Een leuk kleurtje op je nagels en na het zonnen een fijne ‘Aftersun’ shampoo en een ‘Aftersun’ douche gel. Laat ik die dingen nou onder andere voor jullie in een groot zomerpakket gestopt hebben. Klik op ‘Read more’.

zomerpakket

Follow on Bloglovin

Win een groot zomerpakket!

Ik heb een heerlijk pakket samengesteld waarmee ik één van mijn lezers blij ga maken! Ik heb voor jullie allerlei producten gekocht en daarnaast mag ik ook twee dagentree vouchers van SpaOnline weggeven. Ik vond het wel toepasselijk om deze toe te voegen aan het zomerpakket.

Met meer dan 80 sauna’s, thermen en sparesorts is SpaOnline.com de grootste boeking site van Nederland en België. Wij verwerken dagelijks meer dan 200+ vouchers, hanteren geen reserveringskosten, hebben een 14 dagen “niet goed geld terug-garantie” en zijn aangesloten bij Thuiswinkel.org.

Wij werken al meer dan 3 jaar voor grote en kleine spa’s, sauna’s en thermen in heel Nederland en België: Wellness Ridderkerk, Thermae 2000, Thermen Holiday, Landal Palestra, Thermen Bussloo, Spa Gouda, Wellnessboot, Lucaya, Westcord Hotels, Thermen Zeeland, De Thermen, Thermae Son, Easyfeeling, Thermen Papendrecht, Sauna Thermen Zuidwolde, Fort Resort Beemster, Spa Zuiver en vele andere.

Wat kan je dan allemaal winnen? Hieronder een lijstje met alle producten die je kan winnen. Daarnaast heb ik ze ook nog eens gefotografeerd voor je!

 • SUNDANCE – Zonnebrandcrème met kokosgeur
 • Balea Professional – After Sun 2 in 1 shampoo en conditioner
 • Balea – After Sun douchegel
 • SUNDANCE – Lippenbalsem met SPF 20
 • Balea – Douchegel Beautiful Feelings
 • Balea – Bodymilk
 • Rituals – Hammam Delight showerfoam
 • Dove – Beauty Blossom douchegel
 • Balea – Scheergel Caribbean Dreams
 • Balea – Scheermesjes
 • P2 – Catch the Glow nagellak (2x)
 • Catrice nagellak (2x)
 • Balea – Aardbeien gezichtsmasker
 • Catrice – Made To Stay Smoothing Lip Polish
 • Max & More – oogschaduwpalettes (5x)
 • Dagentreevouchers van SpaOnline (2x)
 • Elle tijdschrift
 • GLAMOUR tijdschrift

Winactie zomerpakket Winactie zomerpakket

Wat moet je doen?

Om deel te nemen aan deze winactie moet je de volgende stappen voltooien:

– Volg mij op Bloglovin‘ en like dit artikel;
– Like mijn Facebookpagina;
– Geef in een comment aan dat je meedoet (belangrijk) en vermeld een geldig e-mailadres. Vermeld dus iets van ‘Ik doe mee’ of ‘I’m in’. Anders kan ik soms niet achterhalen of iemand nou wel of niet meedoet.

DEELNAME ALLEEN VOOR NEDERLAND EN BELGIË!

Winactie zomerpakket Balea

Wat mag je doen?

Je kunt meer kans maken op het pakket (+1 per optie) door de volgende dingen te doen:

– Volg mij op Instagram (@glamourmoes);
– Abonneer je op mijn Youtube kanaal

P2 nailpolish - Catrice nailpolish Balea masker - Catrice Made To Stay

Max & More eyeshadow
Deadline

Je kunt aan deze winactie deelnemen tot en met 28 juli 2014, 23:59 uur. Daarna kies ik uit alle deelnemers een winnaar.

Winactie zomerpakket

 

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Mandy 28 juli 2014

  Yes, ik had al alles gedaan wat moest en wat mag! Dus van alle kansen gebruik gemaakt! Spannend!!!!! Lijkt me gaaf om dit te mogen winnen. 😉

 • Reageer Anna 28 juli 2014

  Wauw, wat een geweldig pakket heb je samengesteld! Ik doe op het laatste moment nog graag mee! 🙂 Ik heb alles gedaan wat moest. X

 • Reageer Ryanne 28 juli 2014

  waaauw, mooi pakket! ik doe op het laatste moment nog mee en ik heb alles gedaan wat moet en mag 🙂
  globelove92@gmail.com

  Liefs xx

 • Reageer Wendy 28 juli 2014

  Ik doe graag mee! Natuurlijk volg ik je op bloglovin’ en heb ik het bericht geliked!

 • Reageer Jenn 28 juli 2014

  Leuk pakket, ik doe graag mee! Ik volgde je al op IG en bloglovin’, nu ook op FB 🙂

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 28 juli 2014

  Ik doe al mee! Hoop dat ik win! Haha, maar wie wil dat nou niet?

 • Reageer Melissa 28 juli 2014

  Wat een fijne winactie! Ik wil mijn kans op het laatste nippertje wagen.
  Ik heb alle stapjes uitgevoerd (ook de extra stapjes).
  Mijn email is: melissa_keppens@hotmail.com
  x

 • Reageer wendy 28 juli 2014

  Ik doe mee , superleuke winactie. Ik volg je nu via fb en bloglovin 🙂 Mijn email is w.vanuem@hotmail.com 🙂

  Groeten vanuit Zevenaar!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Review: Robijn Zwitsal wasverzachter en geurbuiltjes

  Ja Zwitsal! Als ik ergens gek op ben, dan is het wel de geur van Zwitsal. Het doet me denken...

  Close