Review: Robijn Zwitsal wasverzachter en geurbuiltjes

26 juli 2014 | Geplaatst in Review

Ja Zwitsal! Als ik ergens gek op ben, dan is het wel de geur van Zwitsal. Het doet me denken aan die kindjes, die net gewassen zijn met Zwitsal. Zo lekker, zo zacht! En ook een volwassen huidje vind Zwitsal heel fijn! En laat nou net Robijn een samenwerking zijn aangegaan met Zwitsal! Hoe perfect is dat? Je lijf naar Zwitsal laten ruiken en dan ook nog je kleding die er naar ruikt! Heerlijk!

Om die reden wil ik graag een artikel schrijven over twee van de drie producten uit de Robijn Zwitsal lijn! Laatst waren de Robijn producten in de aanbieding bij de Albert Heijn en dus ook de Zwitsal variant. Het was 2+1 gratis, dus mijn moeder en ik hebben drie wasverzachters en drie pakjes met geurbuiltjes meegenomen!

Robijn Zwitsal

Follow on Bloglovin

Product informatie

Merk: Robijn
Product: Zwitsal wasverzachter, Zwitsal geurbuiltjes
Overig: Zwitsal Klein & Krachtig
Prijs: Wasverzachter (€ 2,99) – Geurbuiltjes (€ 3,49)

 Robijn Zwitsal

Robijn Zwitsal wasverzachter

Voor de optimale geur en een extra zacht resultaat gebruik je Robijn wasverzachter met Zwitsal geur. Met de wasverzachter geniet je van de heerlijke geur van Zwitsal en de zachtheid die je van de Robijn wasverzachters kent.

Robijn Zwitsal wasverzachter

De wasverzachters van Robijn zitten allemaal in dezelfde verpakking. Ik word er altijd ontzettend vrolijk van. De vorm en de dop. Het kleurgebruik. Ook deze flacon, die natuurlijk ook geïnspireerd is door het Zwitsalpoppetje, vind ik helemaal geweldig! De gele kleur is herkenbaar. Robijn staat samen met het Zwitsalpoppetje afgebeeld op de voorkant van de fles.

Mijn moeder doet mijn was, omdat ik nog thuis woon, haha. Ik vind het altijd super lekker als de was fris en schoon ruikt. Toen ik hoorde dat Robijn met een Zwitsal wasverzachter zou komen, wist ik gelijk dat ik deze in huis moest halen voor de was. Mijn moeder wast nu regelmatig de was met deze wasverzachter. En jeej, wat is dat lekker! Op Facebook las ik dat mensen de Zwitsal geur niet ruiken als ze hun was uit de wasmachine hebben gehaald, maar als je de wasverzachter gebruikt, dan ruik je die zeker! Gisteren is mijn dekbedovertrek gewassen en toen ik die ophing aan het wasrek, kon je overduidelijk Zwitsal ruiken! Zo lekker!! <3 Ik ben helemaal verliefd haha.

Robijn Zwitsal wasverzachter

De wasverzachter is lichtgeel van kleur en ruikt echt heel herkenbaar naar Zwitsal. Je hoeft maar een klein beetje in het wasverzachter vakje van de wasmachine te doen, om al je kleding naar Zwitsal te laten ruiken. En zeg nou zelf, we willen toch allemaal naar Zwitsal ruiken haha. In deze fles zit 750 ml, dus dat is een behoorlijke hoeveelheid waar je lang mee doet. Je hebt namelijk helemaal niet veel nodig. De adviesprijs is € 2,99. Bij de Jumbo heb ik hem goedkoper gezien, namelijk voor € 2,79. Koop ze vooral als ze in de aanbieding zijn en geniet van heerlijk geurende was!

Robijn Zwitsal geurbuiltjes

Robijn geurbuiltjes met Zwitsal geur laten je kleding en beddengoed tot 6 weken lang lekker naar Zwitsal ruiken. Een heerlijke opfrisser voor je kledingkast.

Robijn Zwitsal geurbuiltjes

Naast de Robijn Klein & Krachtig (wasmiddel) en Robijn wasverzachter hebben ze ook geurbuiltjes met Zwitsal geur. Zo kun je je hele kledingkast naar Zwitsal laten ruiken. De geurbuiltjes zitten in een kartonnen gele doosje. Ze bevatten drie geurbuiltjes. Ieder builtje laat je was tot 6 weken lang fris en naar Zwitsal ruiken. Ik vind het doosje er heel leuk, vrolijk en schattig uitzien. Ook hier is Robijntje afgebeeld samen met het Zwitsalpoppetje. De bloemetjes vind ik ook erg leuk. Op de achterkant staat informatie en tips hoe je de builtjes kunt gebruiken in je kledingkast/-lades of aan je kleerhangers.

De builtjes zitten per stuk verpakt in plastic met het Zwitsalhoofdje erop. Doordat ze in plastic verpakt zitten gaat de geur niet verloren. De builtjes zelf zitten in een stoffen/katoenen zakje. Als je het plastic open doet ruik je gelijk Zwitsal! Ik blijf het zeggen, want die geur is zo lekker! Ik heb een geurbuiltje bij mijn beddengoed gelegd en één bij mijn shirtjes. Vorige week had ik een shirtje aan en die rook heerlijk subtiel naar Zwitsal.

Robijn Zwitsal geurbuiltjes

Zoals je wel kunt merken ben ik ontzettend enthousiast over deze nieuwe producten van Robijn! Zwitsal is echt mijn favoriete geur. Laatst was ik op kraamvisite en toen rook het baby’tje ook helemaal naar Zwitsal. Zo lekker! Je was ruikt gewoon heerlijk. Het wasmiddel heb ik niet getest, maar met de wasverzachter en de geurbuiltjes heb je dat ook eigenlijk niet nodig. Ben je gek op de geur van Zwitsal? Dan zou ik zeker eens gaan kijken bij de supermarkt bij jou in de buurt.

Robijn Zwitsal

Vorige post Volgende post

12 reacties

 • Reageer Ceetje 26 juli 2014

  Deze lijken me echt zo lekker. Ik heb tot mijn vijftiende zwitsal als dagccreme gebruikt omdat ik het zo lekker vond ruiken:)

 • Reageer Sarah 26 juli 2014

  Dat ziet er echt zo’n heerlijk product uit, moet vast zalig ruiken!

  Sarah x

 • Reageer Jorien - JorLife.nl 26 juli 2014

  Oeehh lijkt me super lekker!! Die Zwitsel geur is zo fijn en herkenbaar 🙂 Ik ga straks even aan je kleren ruiken hoor 😛

 • Reageer iiiThinkPink 26 juli 2014

  Ik houd echt van zwitsal geur!

 • Reageer Kiss & Make-up 26 juli 2014

  Ooh ik ben dol op die typische Zwitsal geur 🙂 Ik maak mijn make-up borstels schoon met Zwitsal shampoo.

 • Reageer femketje 26 juli 2014

  ik ben zelf niet zo’n uber zwitsal fan maar die wasverzachter lijkt me wel nice 😀

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 26 juli 2014

  Deze producten wil ik ook nog steeds gaan uitproberen. Ben normaal gesproken al dol op Robijn en deze Zwitsalgeur lijkt me echt goddelijk!

 • Reageer Mariëlle 26 juli 2014

  Ik heb toen een proefmonster aangevraagd, ruikt heerlijk 🙂

 • Reageer Cindy 26 juli 2014

  Een heerlijke geur! Ik heb er laatst ook mee in mijn handen gestaan, maar ik heb een voorraadkast met wasverzachters die uitpuilt en zelfs ook geurbuiltjes. Dus ik wacht nog even totdat dat allemaal op is. Ik word heel vrolijk van de geur van gewassen was 🙂

 • Reageer Eva Realitijd 27 juli 2014

  Oh mannn, ik moet ze echt hebben maar ik vind ze nergens in België 🙁 too bad

 • Reageer Stiene 28 juli 2014

  Klinkt erg fijn!
  Ik vind trouwens de foto’s die je maakt voor bij je artikels altijd supermooi!
  x

 • Reageer Zwitsal deodorant original & poederzacht - GLAMOURMOES.nl 15 oktober 2019

  […] Zwitsal producten. Regelmatig heb ik in de afgelopen jaren dan ook de Zwitsal zachte crème, zeep, wasmiddel en – verzachter gekocht. Ook de geurbuiltjes en tegenwoordig de geurstokjes worden regelmatig aangeschaft. Toen […]

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  P2, Alverde en Manhattan concealers

  Ik heb een hekel aan rode vlekjes, donkere kringen en puistjes. Die probeer ik altijd weg te werken, maar ik...

  Close