Winactie: Groot zomerpakket

14 juli 2014 | Geplaatst in Winactie

Het is zomer! Als ik het artikel schrijf schijnt de zon door mijn dakraam en voelt het aangenaam warm. Vandaag overdag (als het artikel online komt, gisteren) ben ik wezen ‘suppen’ met een groep vrienden.  Suppen is ‘Stand up Peddle’. Je peddelt staand op een soort surfboard. Het was een ontzettend leuke dag, ondanks dat in eerste instantie de weersvoorspellingen heel slecht waren, hebben we genoten van de zon en het mooie weer!

Bij de zomer horen natuurlijk hele fijne producten zoals bijvoorbeeld een zonnebrandcrème, lippenbalsem met SPF en een lekkere douchegel. Een leuk kleurtje op je nagels en na het zonnen een fijne ‘Aftersun’ shampoo en een ‘Aftersun’ douche gel. Laat ik die dingen nou onder andere voor jullie in een groot zomerpakket gestopt hebben. Ik wilde graag een winactie organiseren om mijn volgers en bezoekers te bedanken. Daarom maken jullie nu kans op een groot zomerpakket met veel lekkere en fijne beautyproducten! Wil je weten wat er in zit? En wat je moet doen om te winnen? Klik dan op ‘Read more’.

zomerpakket

Follow on Bloglovin

Win een groot zomerpakket!

Ik heb een heerlijk pakket samengesteld waarmee ik één van mijn lezers blij ga maken! Ik heb voor jullie allerlei producten gekocht en daarnaast mag ik ook twee dagentree vouchers van SpaOnline weggeven. Ik vond het wel toepasselijk om deze toe te voegen aan het zomerpakket.

Met meer dan 80 sauna’s, thermen en sparesorts is SpaOnline.com de grootste boeking site van Nederland en België. Wij verwerken dagelijks meer dan 200+ vouchers, hanteren geen reserveringskosten, hebben een 14 dagen “niet goed geld terug-garantie” en zijn aangesloten bij Thuiswinkel.org.

Wij werken al meer dan 3 jaar voor grote en kleine spa’s, sauna’s en thermen in heel Nederland en België: Wellness Ridderkerk, Thermae 2000, Thermen Holiday, Landal Palestra, Thermen Bussloo, Spa Gouda, Wellnessboot, Lucaya, Westcord Hotels, Thermen Zeeland, De Thermen, Thermae Son, Easyfeeling, Thermen Papendrecht, Sauna Thermen Zuidwolde, Fort Resort Beemster, Spa Zuiver en vele andere.

Wat kan je dan allemaal winnen? Hieronder een lijstje met alle producten die je kan winnen. Daarnaast heb ik ze ook nog eens gefotografeerd voor je!

 • SUNDANCE – Zonnebrandcrème met kokosgeur
 • Balea Professional – After Sun 2 in 1 shampoo en conditioner
 • Balea – After Sun douchegel
 • SUNDANCE – Lippenbalsem met SPF 20
 • Balea – Douchegel Beautiful Feelings
 • Balea – Bodymilk
 • Rituals – Hammam Delight showerfoam
 • Dove – Beauty Blossom douchegel
 • Balea – Scheergel Caribbean Dreams
 • Balea – Scheermesjes
 • P2 – Catch the Glow nagellak (2x)
 • Catrice nagellak (2x)
 • Balea – Aardbeien gezichtsmasker
 • Catrice – Made To Stay Smoothing Lip Polish
 • Max & More – oogschaduwpalettes (5x)
 • Dagentreevouchers van SpaOnline (2x)
 • Elle tijdschrift
 • GLAMOUR tijdschrift

Winactie zomerpakket Winactie zomerpakket

Wat moet je doen?

Om deel te nemen aan deze winactie moet je de volgende stappen voltooien:

– Volg mij op Bloglovin‘ en like dit artikel;
– Like mijn Facebookpagina;
– Geef in een comment aan dat je meedoet (belangrijk) en vermeld een geldig e-mailadres. Vermeld dus iets van ‘Ik doe mee’ of ‘I’m in’. Anders kan ik soms niet achterhalen of iemand nou wel of niet meedoet.

 

DEELNAME ALLEEN VOOR NEDERLAND EN BELGIË!

Winactie zomerpakket Balea

Wat mag je doen?

Je kunt meer kans maken op het pakket (+1 per optie) door de volgende dingen te doen:

– Volg mij op Instagram (@glamourmoes);
– Abonneer je op mijn Youtube kanaal

P2 nailpolish - Catrice nailpolish Balea masker - Catrice Made To Stay

Max & More eyeshadow
Deadline

Je kunt aan deze winactie deelnemen tot en met 28 juli 2014, 23:59 uur. Daarna kies ik uit alle deelnemers een winnaar.

Winactie zomerpakket

 

Vorige post Volgende post

37 reacties

 • Reageer Denise 14 juli 2014

  Oh wauw Marloes, wat een onwijs gaaf pakket heb je samengesteld! Ik volgde je natuurlijk al op Bloglovin en Instagram en heb meteen je Facebookpagina geliked en me geabonneerd op je kanaal. Ik doe graag mee, wie slaat er deze leuke giveaway nou over!? Mijn mail adres is dvankalmthout@hotmail.com. Een hele fijne dag vandaag! Liefs, Denise

 • Reageer Rachella 14 juli 2014

  Wat een super leuke actie! Ik heb nogal een gevoelige huid dus kan niet alle producten, daarom geef ik een ander de kans om te winnen. Wel echt heel erg leuk deze winactie!

  • Reageer GLAMOURMOES 14 juli 2014

   Ah dat is te begrijpen!

 • Reageer Svenja 14 juli 2014

  Waaaauw, wat een onwijs toffe winactie! Ik doe mee <3 en heb meteen je FB en YT acount geliked!

 • Reageer wendy 14 juli 2014

  Hoi Marloes,
  Leuke actie! Ik doe graag mee! Heb alle moet en mag opties gedaan!
  Mijn e-mail is: g_wendy@outlook.com
  Groetjes,
  Wendy

 • Reageer Claudia 14 juli 2014

  Oeeh ik doe mee!!

 • Reageer Sabrina 14 juli 2014

  Wow, wat een gaaf pakket, ik doe graag mee! Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb daar ne bericht geliked (6e liker). Ik volgde je ook al op Facebook (Sabrina Cat) en heb daar je bericht geliked en gedeeld. Ik ben je ook gaan volgen op Youtube.

  Groetjes,
  Sabrina
  miss_tattoo@hotmail.com

 • Reageer Laura A 14 juli 2014

  Ik doe mee!
  Ik volgde je al op bloglovin, ik heb me geabonneerd en je artikel geliked. Ook heb ik je fb geliked.
  Verder wou ik je volgen op instagram maar ik vond je niet …

  Wat leuk dat je deze winactie organiseert! Love it 😉

 • Reageer Cindy 14 juli 2014

  Wat een leuke actie. Ik sla deze alleen even over, heel veel geluk voor de andere deelnemers!

 • Reageer Sara 14 juli 2014

  Ik heb de verplichte dingen gedaan. Ik volgde je al op Bloglovin’ en ik volg je nu op Facebook (Sara Naus). Super leuke winactie!

 • Reageer femketje 14 juli 2014

  ik doe graag mee 😀 volg en like overal 😉

 • Reageer Nienke 14 juli 2014

  Ik doe mee! Leuke actie 🙂

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 14 juli 2014

  WAAAAAAT? Wat een supertof prijzenpakket! Ik doe zeker mee! Geweldig!

 • Reageer Mandy 14 juli 2014

  Jeetje wat een gave winactie!!!! Ik doe graag mee en heb alles gedaan wat moest en wat mag! 😉 lieve groetjes Mandy

 • Reageer Ilse prins 14 juli 2014

  Wauww wat een superleuk en groot pakket zeg!!! Super leuk samengesteld zo, ik doe heel graag mee voor een kansje.. Natuurlijk volg ik je al op fb en bloglovin… En de rest van de dingetjes heb ik ook gedaan hoor… Fijne avond en de groetjes

 • Reageer Susanne 14 juli 2014

  Wat een leuke winactie! Ik doe natuurlijk graag mee.
  Ik ga dit jaar niet op vakantie maar ik krijg instant summer vibes van dit vrolijke pakket!
  Ik ben zelf ook gek op Balea producten en er zitten ook nog wel een heleboel producten van andere merken bij die ik graag nog wil gaan proberen. Dit pakket lijkt me echt genieten!

  Echt een heel erg leuk pakket met veel afwisseling, maar allemaal zomerse relax producten. Lekker met een boekje (die zitten er zelfs ook al bij) in de tuin gaan liggen en lekker relaxen. Heerlijk! Een hele, hele, hele toffe winactie vind ik dit, net als je blog trouwens.

  Ik wens je een fijne vakantie en laat het zonnetje maar fijn schijnen!
  Ik volg je trouwens op bloglovin en facebook.

  Love,

  Susanne

 • Reageer Valerie 14 juli 2014

  Wat een geweldige winactie! Uiteraard doe ik hier aan mee. Ik heb alle stapjes gevolgd (ook de extra’s), ben benieuwd! 🙂
  valerie_denridder@live.nl
  Liefs <3

 • Reageer Anne 14 juli 2014

  Leuk zeg! ook lekker zomers 😀 ik heb de verplichte dingen gedaan 😉 I’m in 😉

 • Reageer Nynke 14 juli 2014

  Ik doe mee hoor! Ik volg je via bloglovin, youtube en FB

 • Reageer Larissa 14 juli 2014

  Mooie actie! Ik sla hem even over…
  Misschien vindt je het wel leuk om mee te doen aan mijn win actie?
  WIN: €50 shoptegoed voor Winkelstraat.nl; in een giveaway op mijn blog!
  €50 GIFTCARD VOOR Winkelstraat.nl GIVEAWAY HIER
  xo.
  FROM HATS TO HEELS

 • Reageer Rachel Kromdijk 14 juli 2014

  Ik doe mee ik heb alles gedaan! liefs xx

 • Reageer Gabriëlle 14 juli 2014

  Leuke actie! Zelf doe ik niet mee, omdat ik het andere meer gun.

 • Reageer Personal: GLAMOURMOES' WEEKLY #15 | Straight from my heart 15 juli 2014

  […] veel spullen op mijn bed. Onder andere die voor de winactie, die gisteren online kwam. Hier kun je […]

 • Reageer Naomi 15 juli 2014

  Wat een super leuke winactie! Ik doe zeker mee en heb alle verplichte dingen gedaan.

 • Reageer melissa 15 juli 2014

  Wow wat een supergaaf pakket; ik doe zeker mee. Ik volg en like je via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) / FB (melissa.vanstipdonkmaas) / Instagram (melissamaas1984) / Youtube (melissa van stipdonk). Gr. Melissa

 • Reageer Kim / Vintage & Beauty 15 juli 2014

  Waauw wat een heerlijk pakket! Ik ga deze zomer niet op vakantie maar zou instant het vakantie gevoel hiermee krijgen 🙂

 • Reageer Henderica 15 juli 2014

  Tof, ik doe graag mee :). Ik volg je via Bloglovin’ (bericht geliked), Facebook en YouTube (alledrie onder de naam Henderica en/of HendericaVisser)

 • Reageer Dinja 15 juli 2014

  Waaaauw wat een leuk pakket zeg!
  IK doe mee (:
  Ik volgde je al via Bloglovin, heb dit bericht geliked en ik heb ook je facebookpagina geliked!

 • Reageer Merly 15 juli 2014

  Wat een super pakket! Wil heel graag iets van Balea proberen. Ik doe mee en heb alles gedaan.

 • Reageer Petra 15 juli 2014

  Tjonge wat een indrukwekkende actie, ik doe graag mee…en volg je op Bloglovin en Facebook, ook heb ik dit artikel een like gegeven en ben ik je gaan volgen op YouTube…Ik doe dit overal onder mijn volledige naam, Petra Krommenhoek.
  Ik ben wel supernieuwsgierig naar Balea producten, ik heb deze nog nooit gebruikt…
  groetjes Petra

 • Reageer Denise 16 juli 2014

  Jaaaaaaaaa ik doe mee! Ik krijg zomerkriebels van dit pakket, alles wat je nodig hebt om de zomer door te komen! Ik heb de verplichten dingen gedaan 🙂

  Liefs X

 • Reageer Dionne 16 juli 2014

  Wat leuk! !ik doe graag mee
  Diolifestyle@gmail.com

 • Reageer Jolijn 17 juli 2014

  Zoooo gaaf! Ik doe heel graag mee (:
  Ik volg je ook op youtube.
  Liefs, Jolijn.

 • Reageer Lina 18 juli 2014

  wow superrreuke winactie! ik doe mee! 🙂
  ik heb alleen geen instagram … maar wel youtube en ik heb geabboneerd jeej 😉

  mijn emailadres:
  linajansen123@hotmail.com

  xxxx-jes Lina

 • Reageer Evatius Philips 20 juli 2014

  Wat een gaaf pakket!! Ik volg je overal, ook op instagram en you tube!! Nu Duimen!! Groetjes Evatius ( evatius@msn.com )

 • Reageer zoe 21 juli 2014

  ik doe mee!
  alles gedaan
  bloglovin en facebook; zoelouwerse

 • Reageer Kirsten 28 juli 2014

  Wat een fijne winactie!
  Ik doe erg graag mee 🙂
  Op Instagram volg ik je met @DreamerKirsten en straks abonneer ik me nog op je Youtube-kanaal..
  Liefs x

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Lifestyle: #100HappyDays update 3

  Op 24 april 2014 postte ik mijn eerste artikel over de challenge die ik met mezelf ben aangegaan. Namelijk de...

  Close