Beauty: Opgemaakte producten juni 2014

5 juli 2014 | Geplaatst in Beauty

Iedere maand bewaar ik alle lege verpakkingen van producten die ik heb opgemaakt. Ik spaar ze op, zodat ik aan het begin van de nieuwe maand weer een artikel online kan zetten. Ik vind het leuk om met jullie te delen welke producten ik opgemaakt heb, welke ik fijn vind en opnieuw zou kopen. Of juist welke producten me uiteindelijk zijn tegengevallen. Vorige maand kwam het artikel online met de opgemaakte producten van mei. Deze maand zijn het de opgemaakte producten van de maand juni.

Ik trok afgelopen week mijn la, waarin ik mijn opgemaakte producten bewaar, open en was echt verbaasd over het feit dat ik zoveel had opgemaakt. Dat heb je helemaal niet in de gaten als je het in een lade hebt liggen. Ik maakte namelijk gewoon 15 producten op in totaal. Het zijn heel verschillende producten, want ik maakte haarmousse (verrassend), shampoo’s, gezichtsmasker, reinigingsproducten en een hygiënische handgel op. Wil je weten wat precies? Kijk dan verder.

Opgemaakte producten

Follow on Bloglovin

Beauty: Opgemaakte producten juni 2014

Ik vind het altijd leuk om van andere bloggers te zien welke producten ze opgemaakt hebben. Soms krijg ik daardoor inspiratie en koop ik nieuwe producten. En ook is het leuk om te zien dat je de ene maand super veel opmaakt en de andere maand juist niet. Zo maakte ik vorige maand (mei) dus helemaal geen krullenmousse op en nu heb ik juist twee flessen opgemaakt. Verder heb ik best veel producten opgemaakt die ik al behoorlijk lang in mijn stash had.

Rituals

Rituals – Himalaya Wisdom body scrub en Cherry Blossom & Risemilk shower foam

Twee heerlijke producten van Rituals heb ik de afgelopen maand opgemaakt. De ene is heel kruidig en opent je neus- en luchtwegen heel erg. Zorgt voor een verkoelend effect als je onder de douche uitstapt. De andere heeft juist een hele zachte geur en schuimt lekker. Deze producten zou ik beide nog wel een keer aanschaffen als ik bij de Rituals kom of er is een mooie aanbieding. Deze producten zijn namelijk vrij prijzig.

L'Oreal Paris gezichtsreiniging

L’Oreal Paris – Hydra Active 3 Micellair water en Gezichtswater

Deze heerlijke gezichtsreinigingslijn van L’Oreal Paris is mijn favoriet op het gebied van gezichtsreiniging. Het Micellair water is super fijn als je een gevoelige huid hebt, er zit geen parfum in en verwijdert make up heel goed. Het Gezichtswater is ook heel fijn, deze gebruik ik altijd, nadat ik mijn reinigingsmelk heb gebruikt. Beide koop ik regelmatig opnieuw in Duitsland bij de DM Drogerie.

Gliss Kur

Gliss Kur – Million Gloss shampoo en Marrakesh Oil & Cocunut spray

De spray zou ik zo opnieuw kopen. Die ruikt zo lekker! En daarnaast vind ik het een fijne verzorging voor mijn haren. Ik gebruikte de spray in mijn natte haar na het douchen. Vervolgens bracht ik mijn haar gewoon in model met krullenmousse. Van de shampoo ben ik niet zo onder de indruk, die glans die beloofd wordt blijft helaas uit. Hij schuimt wel en ruikt ook lekker, maar zou hem niet opnieuw kopen.

Balea locken styling

Balea – Locken Styling

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar deze krullenmousse van Balea is TOP! Hoeveel flessen ik hier al wel niet van opgemaakt heb! Dat is echt ontelbaar. Voor € 0,85 zit mijn haar bijna iedere dag (op een bad hairday op zaterdag na) gewoon super goed. Het is een stevige mousse, ruikt lekker en mijn krullen worden er beter van! Dat is dus gewoon perfect. Opnieuw kopen? Dikke vette JA dus!

Shampoo

L’Oral Paris – Anti-roos shampoo / Kruidvat Moroccan Argan Oil shampoo

Een tijdje terug heb ik op aanraden van mijn kapster een goede anti-roos shampoo gekocht, omdat ik last had van schilfers, jeuk en roos in mijn haar. Ik koos voor deze blauwe fles van L’Oreal Paris Elvive shampoo. Het is een hele oranje shampoo, die heel lekker ruikt. Na een paar keer mijn haren wassen met deze shampoo merkte ik dat mijn hoofdhuid minder jeukte en dat de roos verdween. Daarna ben ik hem een keer in de zoveel tijd gaan gebruiken, zodat mijn hoofd en haren er niet aan zouden wennen. Als ik er weer last van heb, zou ik deze wel opnieuw kopen.

De shampoo van Kruidvat had ik al heel lang in mijn stash, het is ook een fles van 500 ml. Het is een prima shampoo, ruikt lekker, maar zou ik niet zo heel snel meer opnieuw kopen.

opgemaakte producten

Balea – Rasiergel Caribbean Dreams / Fa Pink Passion deodorant

De scheergel van Balea is heerlijk! Ruikt zo lekker exotisch naar kokos, dat je het liefst iedere dag je benen zou scheren. Ik ben heel slecht met benen scheren, maar pak wel snel een scheergel, zodat mijn benen lekker glad aanvoelen. Deze schuimt super goed en zorgt er voor dat ik lekker zachte benen krijg. Inmiddels heb ik twee nieuwe geuren in mijn stash om te testen.

De Fa deodorant heb ik volgens mij ook al super lang in mijn deo stash, het is een heerlijke zoete en warme geur die je lang blijft ruiken. Helaas bevat deze deodorant wel alcohol, waardoor ik hem niet zo snel meer opnieuw zou kopen. Ik moet er dan altijd aan denken dat ik deze deo niet pak als ik net mijn oksels heb geschoren.

opgemaakte producten

Dr Van der Hoog – Luxury Lotus Litchi scrub masker / Hema – It’s my beautiful skin day nachtcrème / Aloe Vera handgel van de Action

Als laatste maakte ik een gezichtsmasker, nachtcrème en handgel op. Het gezichtsmasker van Dr Van der Hoog had ik nog nooit eerder geprobeerd, maar het is echt een heel fijn masker met een lekkere geur. Mijn huid knapte er van op. Deze zou ik zeker opnieuw kopen als mijn maskerstash op is.

De nachtcrème uit de nieuwe gezichtsverzorgingslijn van Hema vind ik ook heel fijn. Ruikt lekker fris en ik krijg er een lekker zacht huidje van. Zou ik zeker opnieuw kopen. De handgel van de Action is goedkoop en lekker klein formaat. Deze heb ik altijd in mijn tas zitten voor onderweg. Als je plakhanden hebt, of naar een vieze wc bent geweest is dit een uitkomst. Ze worden per drie verkocht en kosten nog geen € 1.

 

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Madeleine 5 juli 2014

  Heerlijke producten heb je opgemaakt 🙂 Balea producten zijn O lekker… nog even een tip; de Himalaya wisdom scrub is nu in de sale bij Rituals voor €9,30. 😉 deze gaat er helemaal uit!

 • Reageer femketje 5 juli 2014

  dat is weer aardig wat 😀

 • Reageer Dionne 5 juli 2014

  Er staan mooie producten tussen!

 • Reageer Karin 5 juli 2014

  Zo, dat zijn veel producten! Die Balea scheergel lijkt mij erg fijn! X

 • Reageer Eline 5 juli 2014

  Dat is een hoop! Ik ga die Balea krullenmousse ook maar eens mee laten nemen door een vriendin als ze weer naar duitsland gaat. heb er al veel goeds over gehoord!

 • Reageer Kelly 5 juli 2014

  Mooie producten heb je opgemaakt!

 • Reageer Anna 5 juli 2014

  Aaah ik vind het altijd zo leuk om te lezen wat bloggers hebben opgemaakt! Dat micellair water klinkt enorm, fijn, erg benieuwd naar! Zelf maak ik ook wel eens zo’n artikel (als ik het product niet vergeet te bewaren, haha). Ik dacht dat ik je al volgde, maar blijkbaar niet (oeps). Nu wel, want je blog is super leuk! En je maakt hele mooie foto’s 🙂 X

 • Reageer Tio 15 december 2015

  Balea producten zijn voordelig in prijs en zijn van goede kwaliteit. Ik dacht hoe duurder het merk hoe beter. Heb eens shampoo gekocht van het merk Euroshopper bij Albert Heyn voor 49 eurocent en bij Dirk van den Broek een shampoo van 39 eurocent. Die shampoo van Dirk van den Broek schuimde amper. Je had er heel veel van nodig wou het schuimen dus dan is het toch nog onvoordelig. Ik struin meestal koopjes af bij Action, Zeeman, Kruidvat, Trekpleister, en Etos, en eigen merk. Dat scheelt weer wat geld. Je haar gaat in pieken en klitten zitten na dat je die shampoo van Dirk van den Broek hebt gebruikt. Ik weet het merk niet meer want dat is een onbekend merk shampoo wat Dirk van den Broek verkoopt. Bij mij ging het haar in pieken en klitten zitten na het gebruik van deze shampoo. Dan maar iets duurder.

 • Reageer Tio 15 december 2015

  Dove en Zwitsal zijn top merken, een A merk zoals ze dat zeggen. Ik heb ook wel eens shampoo”s van de Aldi gehad en die waren wel redelijk goed, ook de prijs was voordelig. Nog geen 1 euro. Ik had wel een betere geur verwacht maar het was wel een redelijk geconcentreerde shampoo.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  New in: The Body Shop & Garnier producten

  Ik heb afgelopen week weer wat nieuwe beauty producten toegevoegd aan mijn stash. Ik las op veel blogs dat er...

  Close