High Tea bij de Intratuin Elst

21 juni 2014 | Geplaatst in Lifestyle

Gisteren ben ik met mijn nicht en oma naar de Intratuin in Elst geweest voor een High Tea. Sinds ik in oktober vorig jaar ben begonnen met thee drinken, vind ik een High Tea echt heel erg leuk. Eerder vond ik het ook wel leuk, maar omdat ik toen nog geen thee dronk, was het toch een beetje vreemd. Mijn nicht en ik waren aan het brainstormen wat we mijn oma cadeau zouden doen voor haar 88ste verjaardag. We kwamen op het idee om haar mee te nemen voor een High Tea.  Mijn moeder gaf aan dat de High Tea bij de Intratuin in Elst erg aan te raden was, omdat ze daar zelf al eens geweest was. Zo gezegd zo gedaan. We gaven mijn oma een tegoedbon om met ons gezellig een middag je naar de Intratuin te gaan.
High Tea bij de Intratuin

 

High Tea bij de Intratuin Elst

Gisteren, 20 juni, was het dan zover. Mijn nicht moest ’s ochtends nog werken, ik was vrij. Ik haalde mijn oma en mijn nicht op en we reden door naar Elst. In Elst is een aantal jaar geleden de Intratuin helemaal verbouwd. Ze hebben het restaurant gebouwd in een hele oude boerderij die er al stond. Het restaurant heeft daarom ook: Restaurant de Boerderij.  We arriveerde om 14:20 bij de Intratuin, het was lekker rustig, dus we konden de auto mooi dichtbij de ingang parkeren. In het restaurant was de tafel voor ons al gedekt. Wil je weten wat we allemaal voor een lekkers bij de High Tea kregen?

Restaurant de Boerderij

Terwijl u druk aan het shoppen bent in onze winkel is er ook de mogelijkheid om even tussendoor een rustmomentje te pakken in ons restaurant De Boerderij. Genieten van eerlijke, verse en authentieke maaltijden op een unieke locatie. Een nieuw sfeervol restaurant in een bijzonder gebouw. Een kas over een historische boerderij, om precies te zijn. [Intratuin]

De Intratuin in Elst ligt gunstig, vlakbij de afrit Elst op de A325. De Intratuin in Elst is een aantal jaren geleden volledig herbouwd, tegenover de oude locatie van de Intratuin. Het is een prachtige winkel, met daarbij dus ook een heel mooi verbouwde boerderij die als restaurant dient. Het restaurant is gevestigd in een hele oude witte boerderij. Als je er binnenloopt zie je nog de oude balken en muren. Ze hebben het heel sfeervol en gezellig ingericht. Bij de Boerderij heb je een ruime keuze voor ontbijt, lunch en zoetigheden.

Ontbijten

In De Boerderij zorgen we iedere ochtend voor een heerlijk ontbijtje zodat u dag goed kunt beginnen! Bij dit ontbijt krijgt u een pistolet, een croissant, een gekookt eitje, een plak kaas, een cupje jam, een cupje boter en een appel. En dat allemaal voor maar €1,- per persoon! U kunt bij ons komen ontbijten van maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 11.00 uur, op zaterdag van 09.00 tot 11.00 uur en op koopzondagen van 10.00 – 11.00 uur. [Intratuin]

Wij kwamen voor de High Tea en ik kan je zeggen: “Het was heerlijk!”. We kregen veel lekkers en hebben genoten. Ook mijn oma vond het geweldig. Hieronder eerst een sfeerimpressie van de Intratuin en de Boerderij.

Intratuin Elst Intratuin Elst Intratuin Elst Intratuin Elst Intratuin Elst Intratuin Elst Intratuin Elst Intratuin Elst Intratuin Elst Intratuin Elst Intratuin Elst

De High Tea bij de Intratuin in Elst

Samen met je vrienden, collega’s of familie bijkletsen onder het genot van een high tea? In De Boerderij is het allemaal mogelijk. Wij bieden wanneer u maar wilt een high tea aan met allerlei zoete lekkernijen en hartige hapjes. En dat allemaal voor maar €15,95 per persoon! [Intratuin]

Toen we binnen kwamen was de tafel voor drie personen al gedekt met een bordje, servetten, kopjes, bestek en een schaaltje met koekjes en chocolaatjes. Toen kregen we een grote ronde etagère met allerlei zoetigheden en sandwiches. En uiteraard niet onbelangrijk een pot thee. Zelfs verse munt en zoethout stonden op tafel. Ik nam lekkere groene thee met citroen en we begonnen met de koekjes. Later kregen we ook nog warme hapjes geserveerd. We hebben echt HEERLIJK gegeten en zaten bommetje vol van al het lekkers! De High Tea bij de Intratuin in Elst is echt perfect verzorgd en je betaalt € 16,95 per persoon. Daarvoor krijg je:

 • Sandwiches met zalm en eiersalade
 • Notentaart
 • Appelflappen
 • Appel- en chocolademuffin
 • Scones met jam en slagroom
 • Verschillende soorten fruit
 • Thee
 • Koekjes en chocolaatjes
 • Hartige hapjes zoals saucijzen- en kaasbroodjes en groentetaartjes.

High Tea Intratuin Elst High Tea Intratuin Elst High Tea Intratuin Elst High Tea Intratuin Elst High Tea Intratuin Elst High Tea Intratuin Elst High Tea Intratuin Elst High Tea Intratuin Elst High Tea Intratuin Elst High Tea Intratuin Elst High Tea Intratuin Elst High Tea Intratuin Elst High Tea Intratuin Elst High Tea Intratuin Elst High Tea Intratuin Elst High Tea Intratuin Elst High Tea Intratuin Elst

Openingstijden

Ma 9:30 uur 18.00 uur
Di 9:30 uur 18.00 uur
Wo 9:30 uur 18.00 uur
Do 9:30 uur 21.00 uur
Vr 9:30 uur 21.00 uur
Za 9:00 uur 18.00 uur
Koopzondag 10:00 uur  17.00 uur

de Boerderij Contactgegevens

Nieuwe Aamsestraat 94 A
6662 NK Elst
Tel.: 0481 371 700
boerderij@elst.intratuin.nl

Heb jij wel eens een High Tea bij de Intratruin gedaan?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer Ryanne 21 juni 2014

  wat een super leuk cadeau! het ziet er allemaal lekker uit 🙂

 • Reageer Denise 21 juni 2014

  Wat een onwijs leuke foto’s heb je gemaakt! Het ziet er heerlijk uit, bedankt voor de tip!

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 21 juni 2014

  Hmm, dat ziet er heerlijk uit! En ook niet zo duur! Leuk idee!

 • Reageer Mariëlle 21 juni 2014

  Hele leuke tip, mooie foto’s ook!

 • Reageer Miss Mags 21 juni 2014

  Wat een erg leuk cadeau !

 • Reageer jessy 22 juni 2014

  Wauw wat een gaaf idee zeg! Dit moet ik zeker onthouden!

 • Reageer Mandy 22 juni 2014

  Het ziet er super leuk en lekker uit! Leuk dat je je oma mee hebt genomen. Ik ben nog nooit bij de Intratuin geweest in Elst, snel maar een keer naartoe.

 • Reageer Bertine 22 juni 2014

  prachtige foto’s. het ziet er ook lekker uit. al lijkt het me niet zo gezellig om bij de intratuin een high tea te doen

  • Reageer GLAMOURMOES 22 juni 2014

   Als je daar binnen zit heb je helemaal niet het idee dat je bij de Intratuin zit.

 • Reageer Personal: GLAMOURMOES' WEEKLY #12 | Straight from my heart 25 juni 2014

  […] andere wedstrijden, slaapte te weinige. Had een high tea met mijn oma en nicht. Het verslag kun je hier […]

  • Reageer Loes 5 september 2018

   Hoi
   Wij zijn echt heel benieuwd we hebben van onze dochter schoonzoon en klein dochter ook een kado bon gekregen voor jullie High Tea voor ons 50 jarig huwelijk we gaan het binnen kort zien hoe het is ,maar inderdaad volg onze dochter kleindochter is het een toppie .
   Gr mevr Wilbers

 • Reageer ria 30 september 2019

  is er ook een lactose vrije high the.wij komen 29 okt ?met 15 pers.als alles door ga

 • Reageer High Tea cadeaubon 1 december 2019

  Ziet er gezellig uit 🙂 Voor de decembermaand zeker leuk om dit cadeau te doen.

 • Laat een reactie achter