Lifestyle: Workout outfits – BikiniBoost update

9 juni 2014 | Geplaatst in Lifestyle

Ik plaats veel artikelen in de categorie ‘Lifestyle’ de laatste tijd. Maar dat ligt gewoon aan het feit dat ik voor die categorie op dit moment meer inspiratie heb. Ik had beloofd dat ik jullie naar aanleiding van dit artikel iedere week een update zou geven over mijn voortgang met BikiniBoost van Bodieboost.  En dat ga ik daarom ook zeker doen. Ik ben nu een week bezig en het is wel pittig, maar ik weet waar ik het voor doe! In dit artikel vertel ik jullie mijn ervaringen van de eerste week, de workouts en laat ik jullie twee wishlist zien. Sporten is uiteraard leuk, maar dat wil je ook doen in een fashionable outfit en daarnaast ook op goede schoenen. Ik sport nu op mijn Adidas handbalschoenen, die inmiddels zo’n 6 jaar oud zijn. Dus ook nieuwe schoenen komen goed van pas. Dus wie weet ga ik mezelf daar ook mee belonen als ik de vier weken BikiniBoost goed door kom.

  Fotor0608175455

Follow on Bloglovin

BikiniBoost update

Zoals ik al zei ben ik vorige week maandag begonnen met BikiniBoost, het eerste artikel over het boek en de methode kun je hier lezen. Ik hou me niet zo zeer aan de menu’s die in het boek staan, omdat ik nog thuis woon en niet altijd zelf kook. Wel houd ik me aan de families en probeer ik altijd 2 porties van iedere familie binnen te krijgen. Het leuke aan dit boek van Bodieboost is dus de bikiniboostkalender, de 5 min workout en de total bodie workout. Ik ga zelf één keer per week naar de sportschool, waar ik een 45 min durende les ‘Boxercise’ volg. Maar thuis sporten was nog een beetje een ‘ver van mijn bedshow’. Ik wil toch graag een wat strakker lichaam en dan is het van belang dat je echt workouts doet. Tot nu toe gaat het eigenlijk verrassend goed! Ik heb gisteren de total bodie workout gedaan, ondanks de warmte. Daarnaast 4 km geskeelerd en iedere dag het 5 min workoutrondje. Een keer ben ik de squatchallenge vergeten.

Je zou denken dat het 5 minuten workoutrondje wel heel gemakkelijk zou zijn, maar dat viel in het begin behoorlijk tegen. Vooral met de wall sit en de oefening voor de buikspieren heb ik veel moeite. De wall sit hou ik wel 1 minuut vol, maar die buikspieroefening is echt heavy.

glamourmoes

De eerste total body workout uit het BikiniBoost boek. Is een pittige workout.

Sportkleding H&M wishlist

In het verleden trok je voor een uurtje in de sportschool gewoon een sportbroekje en een t-shirtje/hempje aan, maar tegenwoordig heb je super fashionable sportoutfits te koop. Niet alleen de echte sportmerken zoals Adidas, Nike en Puma hebben sportkleding, maar ook ketens zoals de H&M en de Bershka verkopen onwijs leuke, mooie en functionele sportkleding. Ik heb inmiddels al een aantal hempjes, sportbroeken en een sport-bh van de H&M, maar nu ik ook thuis sport kom ik eigenlijk wat te kort. Vooral met het warme weer zweet je veel meer en moet alles gewoon gelijk in de was. Ik ging daarom op de website van de H&M op zoek naar de leukste en mooiste sportitems! En dat is gelukt. Een vrolijk en kleurrijke collage met sportkleding is het resultaat.

H&M sportkleding, workout

Sportschoenen wishlist

Belangrijk bij het sporten zijn natuurlijk de schoenen die je draagt. Nu gebruik ikzelf de sportschoenen van Adidas, die ik nog kocht toen ik handbalde. Dat is inmiddels al zo’n 7 jaar geleden denk ik. Dit waren toen sportschoenen van € 120, maar die zijn meer ontwikkeld voor zaalsporten, dan voor fitness/workout. Daarom wil ik, als ik de BikiniBoost weken goed doorkom en echt resultaat boek, mezelf trakteren/belonen met nieuwe sportschoenen die speciaal voor het fitnessen/workout ontwikkeld zijn. Via Zalando zocht ik de mooiste en leukste sportschoenen uit die hieronder in de collage worden weergegeven. Heel opvallend dat veel schoenen roze tinten bevatten! Ik vind ze eigenlijk allemaal super vet, dus een keuze maken zal nog heel moeilijk worden.

Zalando sportschoenen - workout

1 – 2 – 3: Nike Performance FREE TR FIT 4 / 4: Nike Performance DUAL FUSION TR 2 / 5: Reebok STUDIO CHOICE / 6: Nike Performance LUNARELEMENT (nu €59,95) / 7: ASICS AYAMi-ZONE / 8: adidas Performance ADIPURE 360 / 9: adidas Performance A.T. 360 CONTROL / 10: Nike Performance FREE 5.0 TR FIT 4 PRT / 11: adidas Performance ADIPURE 360 / 12: Puma MOBIUM XT

Vorige post Volgende post

12 reacties

 • Reageer Jorien 9 juni 2014

  Sportkleding blijft leuk om te kopen en motiveert bij mij ook altijd 🙂

 • Reageer Denise 9 juni 2014

  Ah wat heb je leuke sportschoenen uitgekozen! Ik wil echt weer nieuwe aanschaffen, alleen er is zo veel keus.. <3

 • Reageer Bianca 9 juni 2014

  Op dit moment ben ik zelf aan het sparen voor goede sportschoenen wil daar wat meer aan gaan doen x

 • Reageer Svenja 9 juni 2014

  Hele mooie wishlist! Sportkleding heeft op mij ook een hele grote motiverende werking haha.

 • Reageer Claudia 9 juni 2014

  Wat ben je goed bezig! Ik sport ook nog steeds op mijn volleybalschoenen van een heel aantal jaar geleden. Maar ik ga mij na de examens ook trakteren op nieuwe schoenen. En die hemdjes van de H&M zijn ook erg leuk!

 • Reageer Manon 9 juni 2014

  Wat een mooie wishlisten en ik zou echt niet kunnen kiezen uit de sportschoenen ze zijn allemaal gaaf!! <3

 • Reageer Bente 9 juni 2014

  Ik ben ook dol op de sportkleding van de h&m. Lekker goedkoop dus dan kan je er voor het zelfde geld meer voor kopen 😀 altijd fijn

 • Reageer iiiThinkPink 9 juni 2014

  Mooie wishlist!

 • Reageer Anouk 9 juni 2014

  Wat een mooie wishlist! 🙂 xo

 • Reageer Sas 9 juni 2014

  leuke update en wishlist!

 • Reageer Florentine 9 juni 2014

  Wat klinkt dat goed en leuk allemaal!!! X

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Lifestyle: Londen baby!

  Ja het is een feit! Ik ga dit jaar nog een citytrip maken naar Londen! En ik ben echt helemaal...

  Close