Beauty: Top 5 favoriete producten #2

1 juni 2014 | Geplaatst in Beauty

Het is vandaag 1 juni, ja 1 juni alweer! We zijn halverwege 2014, hebben geen koude winter gehad en de laatste week van mei bijna alleen maar regen. Het lijkt de omgekeerde wereld wel. Als dit artikel online komt lig ik waarschijnlijk pas net in mijn bed, wat ik ben op stap geweest in Breda.

Iedere maand laat ik jullie mijn top 5 favoriete producten zien. Dit zijn beauty – en make up producten die ik het fijnste vind en het meest gebruikt heb. Vandaag die van mei. Het zijn dit keer vier A-merk producten en één huismerk product. De producten variëren van haar- tot lichaamsproducten, gezichtsverzorging en make up. Ik vind alle producten erg fijn, lekker ruiken of een goede werking hebben en het was daarom wel moeilijk om een keuze te maken in welke volgorde ze komen te staan. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

 Top 5 favoriete producten mei

Follow on Bloglovin

Top 5 favoriete producten #2

Het was een moeilijke keuze, maar uiteindelijk ben ik tot de volgende top 5 gekomen! Op de eerste plaats staat de Benefit – They’re real mascara, een super fijne mascara die het nipt wint van nummer 2. De Dove Purely Pampering Pistache Magnolia bodylotion. Vervolgens heb ik op de derde plek de heerlijke schuimende reinigingsgel van Demake Up. Gevolgd door de nachtcrème uit de It’s my beautiful day lijn van de Hema op plaats vier. Op de vijfde plaats staat de Gliss Kur Hairrepair spray. Allemaal super fijne producten die ik hieronder kort zal toelichten.

Top 5 favoriete producten mei - Benefit

1 Benefit – They’re Real mascara

Ah deze mascara! Zo veel goed over gelezen! En ja hij maakt het echt waar! Het is wel een investering, maar tjee wat heeft deze mascara een mooi effect op mijn wimpers. Ik betaalde € 24,50 voor deze mascara, mijn duurste mascara tot nu toe, maar hij is het absoluut waard! Mooie prachtige gesepareerde wimpers met volume en krul. Het liefst gebruik ik hem over een andere mascara heen, zodat het effect nog 10 x mooier is. Het borsteltje is superfijn, lekker siliconen/rubber, waar ik van houd. Ja toch absoluut wel mijn nummer een van deze maand! En nog wel nager denk ik.

Top 5 favoriete producten mei - Dove

2 Dove – Purely Pampering Pistache & Magnolia bodylotion

In het vorige artikel met mijn top 5 favoriete producten kwam de doucheschuim versie al als favoriet naar voren. Ik heb deze bodylotion pas vorige week gekocht bij de DM Drogerie in Essen, maar ja de geur is zo verrukkelijk! Na bijna iedere douche gebruik ik hem. Ik kan echt geen genoeg krijgen van de combinatie pistache en magnolia.  En niet alleen de geur is fantastisch, ook de werking van de bodylotion is super! Je krijgt er een super verzorgde en zachte huid van. Win-win dus!

Top 5 favoriete producten mei - Demake Up

3 Demake Up – Schuimende reinigingsgel

Dit product van Demake Up kocht ik al een tijd geleden bij de Action een keer samen met een reinigingstonic. Ik heb het iedere avond gebruikt onder de douche om mijn gezicht te reinigen. Het is echt een fijne gel, die lekker schuimt. Daarnaast ruikt het niet te overheersend maar wel lekker fris. Mijn huid wordt goed gereinigd, want ook al mijn make up gaat er af.  Het leek alsof de fles helemaal niet leeg ging, maar afgelopen week was hij toch echt op. Ik hoop dat ik hem nog weer een keer ergens tegen kom voor een mooi prijsje.

Top 5 favoriete producten mei - Hema

4 Hema – It’s My Beautiful Skin Day nachtcrème

Voordat ik naar Ibiza ging kocht ik deze nachtcrème van de vernieuwde Hema gezichtsverzorgingslijn. De naam van de lijn ‘It’s my beautiful skin day’ sprak me al erg aan en ik ben ook erg over de crème te spreken.  Het is een lekkere dikke verzorgende crème met een hele frisse geur. Mijn huidje wordt er heel vrolijk van, dus ik ook! Ik denk dat ik zeker ook eens de dagcrème en andere verzorgingsproducten ga proberen als mijn stash weer een beetje opraakt. Als je van een frisse en zachte crème houdt, zou ik zeker eens een kijkje gaan nemen bij de Hema.

Top 5 favoriete producten mei - Gliss Kur

5 Gliss Kur – Hairrepair Marrakesh olie & kokos

Als laatste een heel fijn haarproduct, die zoals je ziet al bijna leeg is. Dit is een leave in spray die ik kocht in Duitsland bij de DM Drogerie, al lange tijd terug. Deze maand heb ik hem eigenlijk weer een beetje herontdekt. Deze spray gebruik ik na het douchen als ik mijn haar gewassen heb. De geur is super lekker, want er zit kokos in! Daarnaast zitten er nog meer verzorgende oliën in zoals de Marrakesh Oil.  Je kunt veel sprayen zonder je haar vet te maken. Ik spray vooral in de puntjes en verdeel de rest over mijn haar. Het blijft best lang nog naar kokos ruiken, wat ik uiteraard geen probleem vind. Het product verzorgt mijn haar goed en maakt het absoluut niet vet.

Dit waren mijn top 5 favoriete producten van de maand mei! Uiteraard kunnen jullie in juli de favorieten van de maand juni weer verwachten op mijn blog. Wat waren jouw favoriete producten de afgelopen maand?

Vorige post Volgende post

12 reacties

 • Reageer femketje 1 juni 2014

  mooie producten 😀

 • Reageer Beautyjuf 1 juni 2014

  De hairrepair van Gliss Kur is heerlijk!

 • Reageer Svenja 1 juni 2014

  Klinkt als fijne fijne producten! Zelf heb ik alleen de laatste van Gliss Kur en die vind ik ook super fijn!

 • Reageer Lisanne 1 juni 2014

  Mooi lijstje! Ik heb al veel positieve dingen gehoord over de vernieuwde gezichtsverzorgingslijn van Hema. Eén van mijn favoriete producten op dit moment is de micellair reinigingswater van Garnier!

 • Reageer Jorien 2 juni 2014

  Die tijd gaat snel hè! Die producten van de Hema lijken me erg fijn (ook het serum). En fijn dat je zo tevreden bent over de Benefit mascara, dan is ‘ie de prijs meer dan waard 🙂

 • Reageer Bridesire 2 juni 2014

  tolles product Aktie. Dank fur die Buchung.

 • Reageer Natalia 2 juni 2014

  Guauu! great selection but in Spain we don´t have these products. ;D your blog is perfect ;D Kisses from Madrid ¡¡Muá!!

 • Reageer Florentine 2 juni 2014

  Klinkt super fijn allemaal!!!

 • Reageer Bianca 3 juni 2014

  Hmm die haarspray lijkt me fijn!

 • Reageer iiiThinkPink 3 juni 2014

  Lijken me fijne producten!

 • Reageer Beauty: Opgemaakte producten mei 2014 | Straight from my heart 4 juni 2014

  […] voor het gezicht stond ook in mijn top 5 beauty producten van afgelopen maand, het artikel lees je hier. Het is een fijne en zachte reinigingsgel die ik kocht bij de Action voor een mooi prijsje. Ik […]

 • Reageer flyejurken 31 oktober 2014

  2014 Lente Stijl Schede / Kolom Een Schouder Kralen Mouwloos Vloer-lengte Chiffon Galajurken / Avondjurken
  Avondjurken

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Swatches: Essence Viva Brasil

  Limited Editions van merken zoals Essence vind ik altijd erg leuk. Vorige week zaterdag was ik bij de DM Drogerie...

  Sluiten