Shoplog: Primark Essen mei 2014

24 mei 2014 | Geplaatst in Shoplog

Shoplog Primark Essen – Ja het is weer zo ver! Ik heb geshopt, haha! Afgelopen woensdag ging ik met een van mijn vriendinnen een dagje naar Essen. Om 08:00 uur vertrokken we met mijn auto, goede zin en een vrij zomerse outfit richting Essen. We hadden geluk dat het niet druk was, aan de andere kant van de snelweg stond het verkeer wel stil. We arriveerden rond 9:00 uur bij de Limbecker Platz in Essen, daar parkeerde we de auto. Vervolgens zijn we op ons gemak naar de Primark gelopen. Het winkelcentrum zelf was nog niet open en dat betekent dat de roltrappen altijd nog stil staan.

De zes verdiepingen tellende Primark Essen is nog steeds mijn favoriete Primark! En vooral afgelopen woensdag! Het was zo heerlijk rustig, geen rotzooi, geen geduw en getrek en bovendien geen lange rijen bij de paskamers of kassa’s! In deze shoplog laat ik jullie mijn gekochte items zien van de Primark Essen, maar ook nog wat items die ik in winkelcentrum de Limbecker Platz kocht! Enjoy!

Via ‘Read more’ nog wat foto’s van mijn dagje in Essen!

 Bekijk in HD voor de beste kwaliteit!Follow on Bloglovin

Primark Essen en Limbecker Platz

De Primark in Essen is geweldig, dat blijf ik zeggen! Wij parkeren onze auto in de parkeergarage van de Limbecker Platz en lopen dan door het winkelcentrum naar buiten en dan omhoog door een winkelstraat richting het grote plein. De Primark heeft zes! verdiepingen, waarvan verdiepingen -1, 0, 1 en 2 voor vrouwen zijn. Op de derde etage is de mannenafdeling gevestigd en op de vierde verdieping zit de kinderafdeling samen met de woonaccessoires.

De Limbecker Platz is opgedeeld in drie etages en heeft vier punten waar je met de roltrappen naar boven en beneden kunt. Deze punten hebben ieder hun eigen stad toegekend gekregen namelijk: Essen, Amsterdam, Rome en Parijs. Het is een heel ruim en licht opgezet winkelcentrum met een ruime keuze aan winkels. Daarnaast vind je er genoeg eet- en drinkgelegenheden. Je vindt hier de H&M, NewYorker, Monki, Vero Moda en uiteraard ook de DM Drogerie! Parkeren is het eerste uur € 0,80, het tweede uur € 1 en ieder uur daarop € 1,50. Veel goedkoper dan in Nederland dus!

Primark in Essen Primark in Essen Primark in Essen Primark in Essen Primark in Essen Primark in Essen Primark in Essen Saturn Limbecker Platz Limbecker Platz Limbecker Platz Limbecker Platz Limbecker Platz Limbecker Platz Limbecker Platz Limbecker Platz Limbecker Platz Limbecker Platz Limbecker Platz Limbecker Platz Limbecker Platz

  Posted at www.primarkblog.nl

Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer bertine 24 mei 2014

  Ik wist helemaal niet dat de verdiepingen van dat overdekte winkelcentrum naar plaatsnamen zijn vernoemd. Ik vind het winkelen daar ook erg leuk. Ik vind die top van de festivalcollectie erg gaaf. En dat tasje voor uitgaan is ook heel handig, zoiets zoek ik ook nog.

 • Reageer Wendy (B) 24 mei 2014

  De tas en armbandjes vind ik tof!
  Het winkelcentrum ziet er ook wel goed uit.

 • Reageer femketje 24 mei 2014

  oeh op de foto’s ziet het er inderdaad lekker rustig uit 😀

 • Reageer Svenja 24 mei 2014

  Wat een hoop mooie zomerse items heb je gekocht, ik word helemaal vrolijk van die mooie printjes <3

 • Reageer Dionne 24 mei 2014

  Wat een leuke zomers items heb je gekocht!

 • Reageer Anouk 24 mei 2014

  Wat een mooie/leuke zomer spulletjes heb je gekocht!

 • Reageer Naomi 24 mei 2014

  Wat een leuke dingen heb je gekocht! De foto’s zijn ook heel mooi!

 • Reageer Jorien 24 mei 2014

  Leuke shoplog!! Leuke dingetjes heb je weer gekocht 🙂 En lekker uitgebreid fotoverslag! Moest echt lachen om die foto van de Hauself, hilarisch!

 • Reageer Natiza 25 mei 2014

  Wat leuke dingen gekocht! Ik ben afgelopen vrijdag bij de Primark in Eindhoven geweest ahah 😉

  • Reageer GLAMOURMOES 25 mei 2014

   Ook goed geslaagd in Eindhoven?

 • Reageer Claudia 25 mei 2014

  Wauw wat was het daar rustig. Ik vind je dino shirt leuk. En ik ben er ook een keer geweest, maar de volgende keer moet ik echt dat winkelcentrum naar binnen. Zoveel leuke dingen!

 • Reageer Personal: GLAMOURMOES' WEEKLY #8 - shoppen in Essen etc. | Straight from my heart 27 mei 2014

  […] mijn beste vriendinnen een dag shoppen in Essen, Duitsland. De shoplog en het fotoverslag kun je je hier terug lezen. We hebben heerlijk geshopt en veel foto’s gemaakt. Donderdag was een rustige […]

 • Reageer Sara 28 mei 2014

  Essen is echt een fijne winkelstad!!! Die primark is amazing.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Lifestyle: #100HappyDays update 1

  Op 24 april 2014 postte ik mijn eerste artikel over de challenge die ik met mezelf ben aangegaan. Namelijk de...

  Close