Lifestyle: #100HappyDays update 1

23 mei 2014 | Geplaatst in Lifestyle

Op 24 april 2014 postte ik mijn eerste artikel over de challenge die ik met mezelf ben aangegaan. Namelijk de 100 Happy Days challenge. Inmiddels ben ik bij dag 29 en wil ik jullie graag een update geven over hoe het tot nu toe gaat.  Het eerste artikel kun je hier terug lezen. Ben je benieuwd welke dingen mij happy maken? Kijk dan gauw verder door op ‘Read more’ te klikken.

“We leven in een tijd waarin drukke roosters iets geworden zijn om over op te scheppen. De snelheid van het leven ligt steeds hoger, en ondertussen is er steeds maar minder tijd om te genieten van het moment waarin je je bevindt. De kunst om te genieten van het moment zelf, de omgeving en jouw plek daarin, is de basis voor een brug naar geluk op lange termijn voor ieder mens.

71% van de mensen die deze uitdaging aangingen, maar hem niet haalden, gaven ‘gebrek aan tijd’ op als voornaamste reden. Deze mensen hadden stomweg niet de tijd om gelukkig te zijn. Jij wel?[100happydays]”

#100happydays

Follow on Bloglovin

100 happy days update 1

Tot nu toe gaat het eigenlijk erg goed met de challenge. Ik denk iedere dag aan de 100 happy days en wat mij blij maakt. Ik post iedere dag een foto op mijn Instagram account @glamourmoes. Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van mijn 100 happy days challenge , dan kun je hier klikken om mij te volgen. Ik wil jullie graag de eerste 25 foto’s laten zien met de onderwerpen die mij heel erg blij maken! Het wisselt van foodfoto’s tot huisdieren en voetbal. Iedere dag word ik weer vrolijk als ik bijvoorbeeld aan mijn reis naar Ibiza denk. Door deze challenge word je je heel bewust van de kleine dingen die het leven eigenlijk zo mooi maken.

Dag 1 t/m 5

 • Dag 1: Happiness in the simplest of things
 • Dag 2: Best friends
 • Dag 3: Uitzicht op Es Vedrà vanaf Cala d’Hort
 • Dag 4: Bodybutter van The Body Shop
 • Dag 5: Nagels lakken in een leuk kleurtje

#100happydays

Dag 6 t/m 10

 • Dag 6:  Een veld met heel veel uitgebloeide paardebloemen
 • Dag 7:  Gezond ontbijt met smoothie
 • Dag 8:  Het Philipsstadion in Eindhoven
 • Dag 9:  Een middagje op kraamvisite bij een oud collega en heerlijk verwend worden
 • Dag 10: McFlurry Stroopwafel

#100happydays

Dag 11 t/m 15

 • Dag 11:  Mijn twee favoriete parfums
 • Dag 12:  Mijn hond Nani
 • Dag 13:  Vers fruit
 • Dag 14:  Forever21 in Amsterdam
 • Dag 15:  Smoothie met banaan, kokosmelk en bosbessen

#100happydays

Dag 16 t/m 20

 • Dag 16: Benefit they’re real mascara
 • Dag 17: Mijn nieuwe laptop
 • Dag 18: Abonnement op de GLAMOUR
 • Dag 19: Mijn konijn Cocu!
 • Dag 20: Helder blauw water tegen een prachtige achtergrond in Santa Eularia des Riu, Ibiza

#100happydays

Dag 21 t/m 25

 • Dag 21: Het vroege zonlicht tijdens het uitlaten van Nani
 • Dag 22: Altijd Radio538 in de auto
 • Dag 23: Ontbijten met Quaker Cruesli
 • Dag 24: Wildgroei bij ons in de woonwijk
 • Dag 25: Een Ringstaartmaki met tweeling

#100happydays

Dit waren mijn eerste 25 Happy Days! Ik vind de challenge tot nu toe erg leuk om te doen en ga vrolijk verder! Bij de 50 happy days foto’s krijgen jullie weer een update. Doen jullie zelf mee aan deze challenge? Of hebben jullie hem al gedaan?

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Jorien 23 mei 2014

  Fijn dat je elke dag iets hebt wat je happy maakt! Vind het echt een leuke challenge, denk dat ik hem ook nog wel ga doen! 🙂

 • Reageer femketje 23 mei 2014

  leuke challenge is dit 😀

 • Reageer Anouk 23 mei 2014

  Wat een heerlijke vrolijke lijst!

 • Reageer Denise 23 mei 2014

  Wat een leuk artikel! Ik heb inderdaad veel mensen die aan deze 100 days challenge begonnen zijn maar het niet hebben afgemaakt. Fijn dat het jou tot nu toe goed afgaat!

 • Reageer Janneke | Beautyroad 23 mei 2014

  Super leuke challenge! Ik ga deze denk ik ook wel doen!

 • Reageer Svenja 23 mei 2014

  Een hoop mooie dingen om gelukkig over te zijn en een gave challenge om echt wat meer bewust te worden van de mooie dingen om ons heen <3

 • Reageer Marloes 23 mei 2014

  Wat een leuke challenge, en mooie happy moments heb je opgeschreven.

 • Reageer Sam @ Frills & Thrills 23 mei 2014

  This is such a marvelous photo journal! Amazing pics! Thanks for your comment, have a wonderful start to the weekend.

 • Reageer Eline 23 mei 2014

  Wat een leuke challenge!

 • Reageer Kimberly 24 mei 2014

  Wat een vrolijke foto’s zitten er allemaal tussen zeg 😀 Ik word er blij van! Ik wil deze challenge ook nog een keer gaan doen

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Beauty: Mijn gezichtsverzorging

  Gezichtsverzorging is een belangrijke dagelijkse routine voor mij als ik opsta en als ik weer ga slapen. Ik probeer mijn...

  Close