Beauty: Mijn gezichtsverzorging

22 mei 2014 | Geplaatst in Beauty

Gezichtsverzorging is een belangrijke dagelijkse routine voor mij als ik opsta en als ik weer ga slapen. Ik probeer mijn huid een goede reiniging en verzorging te geven. Daarom gebruik ik verschillende producten om mijn gezicht te reinigen en te verzorgen. Dit doe ik ‘s ochtends voor ik mezelf ga opmaken en ‘s avonds nadat ik gedoucht heb, voor het slapen gaan. Ik gebruik hiervoor veel verschillende producten. En in dit artikel wil ik jullie laten zien welke producten ik gebruik.

Ik gebruik voor mijn gezichtsverzorging ‘s ochtends een reinigingsmelk en – lotion, micellair water en dagcrème. ‘s Avonds reinig ik meestal mijn gezicht tijdens het douchen met een wasgel. Daarna verzorg ik mijn gezicht met een tonic/lotion en een nachtcrème of serum. Daarnaast probeer ik regelmatig mijn gezicht te verwennen met een maskertje. Welke producten en merken ik hiervoor gebruik lees – en zie je als je op ‘Read more’ klikt.

Dagelijkse verzorging

Follow on Bloglovin

 

Mijn dagelijkse gezichtsverzorging

Ik gebruik verschillende producten om mijn gezicht te reinigen in de ochtend en de avond. Ik heb twee reinigingsproducten van L’Oreal Paris, een reinigingsmelk, facewash en gezichtscrème van Balea. Daarnaast gebruik ik een nachtcrème en serum van Hema, een schuimende reinigingsgel van Demakeup en gezichtsmaskertjes van Balea en Dr Van der Hoog. Welke ik wanneer gebruik zal ik hieronder verder toelichten met tekst en foto’s.

gezichtsreiniging

Ochtend

In de ochtend gebruik ik het Hydra Active 3 micellair water van L’Oreal Paris om de laatste restjes mascara, die de vorige avond er niet vanaf zijn gegaan, te verwijderen. Dit is echt topspul voor je ogen, vooral als je snel last hebt van irritaties. Er zit geen parfum in en is speciaal voor de droge en gevoelige huid. Vervolgens gebruik ik de zachte reinigingsmelk van Balea met verzorgende abrikozenolie om mijn huid te reinigen en daarna gebruik ik het gezichtswater van L’Oreal Paris om de laatste restjes vuil te verwijderen.

Voor de gezichtsverzorging gebruik ik de verzorgende gezichtscrème van Balea. Deze crème kan je zowel als dag- en  nachtcrème gebruiken, maar ik gebruik hem alleen ‘s ochtends. En soms wissel ik af met het Hema ‘It’s my beautiful skin day’ serum dat je kunt zien op de foto’s onder het kopje ‘Avond’.

Reinigingsmelk Balea L'Oreal Paris gezichtswater Balea gezichtscrème

Avond

Mijn gezichtsverzorging in de avond bestaat uit het reinigen van mijn gezicht onder de douche en na het douchen de laatste restjes verwijderen en insmeren met een nachtcrème. Ik gebruik onder de douche momenteel de Demakeup schuimende reinigingsgel, dit is een hele milde gel die je gezicht heel goed reinigt. Omdat deze bijna op is, heb ik gisteren een nieuwe wasgel gekocht. Deze is van het merk Balea en speciaal voor de gevoelige en droge huid.

Na het douchen verwijder ik de laatste restjes vuil en make up weer met de L’Oreal Paris Hydra Active3 gezichtswater, een erg fijn product, die ook niet irriteert. Om mijn huid daarna lekker te verzorgen heb ik sinds april de nachtcrème van de vernieuwde gezichtsverzorgingslijn van de Hema. Dit is een heerlijke dikke crème met een frisse geur. Hij werkt prima en geeft mijn huid een goede verzorging. Daarnaast krijg ik er een lekkere zachte huid van. I like!

Ook het serum uit de ‘It’s my beautiful skin day’ lijn vind ik erg fijn. Deze is wat dunner en kun je aanbrengen voor je dag- of nachtcrème. Ik gebruik hem meestal in plaats van een van de twee producten. De geur is hetzelfde als de nachtcrème en is heel fijn in gebruik.

Balea wasgel, Demakeup schuimende reinigingsgel L'Oreal Paris micellair water Hema It's my beautiful skin day

 

Foundation/make up verwijderen

Als ik in het weekend of met een avondje uit foundation en dergelijke heb aangebracht vind ik het makkelijker om reinigingspads of – doekjes te gebruiken om mijn make up te verwijderen. Hiervoor gebruik ik momenteel de Iseree reinigingspads met Aloe Vera (Lidl Spanje) of reinigingsdoekjes voor de gevoelige huid voor van de Primark. Met twee pads of reinigingsdoekjes kan ik dan mijn hele gezicht schoonmaken. Vervolgens gebruik ik het Hydra Active3 gezichtswater om de laatste restjes te verwijderen. Ik verzorg daarna mijn huid met het serum of de nachtcrème van de Hema.

Op de tweede foto hieronder zie je een aantal gezichtsmaskers die ik momenteel in huis heb, om mijn gezicht af en toe een oppepper te geven. Ik ben vooral fan van maskertjes van Dr van der Hoog en Balea.

Iseree reinigingspads, Primark reinigingdoekjes

Dr Van der Hoog gezichtsmaskers

Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer Svenja 22 mei 2014

  Mooie & fijne producten gebruik je! Zelf ben ik nog eens erg benieuwd naar het serum van de Hema, die wil ik ook snel een keer kopen!

 • Reageer Vanessa 22 mei 2014

  Mooie producten gebruik je. Ik ben wel benieuwd naar de producten van L’oréal en Hema!

 • Reageer Manon 22 mei 2014

  Fijne producten, ik vind het altijd leuk om nieuwe producten te testen en die serum van Hema moet ik ook nog eens halen!

 • Reageer femketje 22 mei 2014

  fijne producten 😀

 • Reageer Manon 22 mei 2014

  Wat een fijne producten gebruik je!

 • Reageer alexa 22 mei 2014

  wat een fijne producten!

 • Reageer Rachel 22 mei 2014

  hmm lijken mij heerlijke producten zeg! ziet er goed uit en goed geschreven! liefs x

 • Reageer Rosanne 22 mei 2014

  Je gebruikt zo te zien fijne producten. Leuk om zo eens te zien 🙂 liefs x

 • Reageer Anouk 22 mei 2014

  Wat een fijne producten gebruik je! Ik wil ook heel graag nog een keer iets van Balea proberen.

 • Reageer Melanie 22 mei 2014

  mooie producten!

 • Reageer myrthezz Beauty 23 mei 2014

  Fijne producten gebruik je. Ik smeer mijn gezicht ook avond na het reinigen met een creme en serum.

 • Reageer Jamie 23 mei 2014

  Super nice om te lezen welke producten je gebruikt! x

 • Reageer Sara 28 mei 2014

  Die dagcrème van Balea ruikt zo lekker he?! Een heerlijk subtiel zoet zacht geurtje. Ik vind het ook echt een fijn product. Trekt lekker snel in de huid.

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Lifestyle: Dagje Apenheul 18 mei 2014

  Als ik ergens gek op ben is het fotograferen in een dierentuin. Met mijn 55-250 mm lens kan ik echt...

  Sluiten