Review: Dove Purely Pampering Pistache & Magnolia

11 mei 2014 | Geplaatst in Beauty, Review

Ik merk dat ik de laatste tijd meer beauty gerelateerde artikelen publiceer op mijn blog. Ik vind het leuk om er over te schrijven en producten te reviewen. Zo wil ik jullie vandaag kennis laten maken met een Dove doucheproduct waar ik helemaal ‘verliefd’ op ben!

Deze doucheschuim van de Purely Pampering lijn combineert een rijke verzorging met een geweldige geur. De combinatie van Pistache en Magnolia bloemen zorgt voor een geurende verzorging. De doucheschuim met pistache verwent de zintuigen en zorgt voor een mooie, soepele huid. Zoals alle Dove doucheschuim bevat deze hydraterende NutriumMoisture™ technologie.

Dove Purely Pampering Pistach Magnolia

Follow on Bloglovin

Product informatie

Merk: Dove
Product: Purely Pampering Pistache & Magnolia douchegel
Overige: Purely Pampering Pistache & Magnolia bodylotion
Prijs: € 1,35 (DM Drogerie Duitsland)

Dove Purely Pampering Pistach Magnolia

Verpakking

De Dove Purely Pampering Pistache Magnolia doucheschuim zit in de herkenbare en typische Dove verpakking. Een mooie strakke witte fles met een inhoud van 250 ml en bepaalde kleur accenten. Deze fles heeft mintkleurige accenten die refereren aan de pistache, een van de twee ingrediënten van de doucheschuim. Ik vind de verpakkingen van Dove erg mooi, ondanks het feit dat ze eigenlijk al jaren hetzelfde zijn. Ze zijn gewoon herkenbaar en gemakkelijk in gebruik. Deze fles is gemakkelijk mee te nemen op vakantie of in de badkamer te bewaren. De afbeelding aan de voorkant bevat een magnolia, het andere belangrijke ingrediënt naast de pistache. Uiteraard is er ook een pistache noot zichtbaar. De gemakkelijke klikdop is ook nog steeds hetzelfde. Op de achterkant bevindt zich de omschrijving, de werking en de ingrediënten lijst.

Dove Purely Pampering Pistache Magnolia

Dove Purely Pampering Pistache Magnolia

Product

De doucheschuim van Dove bevatten het NutriumMoisture™ technologie, waardoor je huid nog intenser gevoed wordt. Deze substantie van Dove Purely Pampering Pistache Magnolia is heerlijk. Het is een heel lichte mintkleurige substantie. Met een OVER-HEERLIJKE geur. Ik kan er aan blijven ruiken, zo lekker. Je moet het echt zelf ervaren, maar ik ben echt een ontzettende fan. Het is een warme en bloemige geur, maar ook wel een klein beetje zoet. Het is eigenlijk een heel moeilijk te beschrijven geur. Maar zodra je de doucheschuim uit de fles op je hand, washandje of douchepuff verdeeld ruik je het. Dove staat bekend om de heerlijke geuren en fijne substanties. Ook deze Dove Purely Pampering Pistache Magnolia is heerlijk in gebruik. Het is een lekker dikke textuur die heel snel gaat schuimen.

Ingrediënten

Op onderstaande foto zie je de ingrediënten van het doucheschuim. Zoals je kan zien zit er wel Sodium Laureth Sulfate in. Wel staan de Pistacia Vera Seed Extract en Magnolia Liliflora Flower Extract hoog op de lijst.

Ingrediënten

Ervaring

Ik ben sowieso al een fan van de Dove doucheschuimproducten en ook deze is erg fijn. Ik ben helemaal verliefd op de geur en de heerlijke substantie. Het is echt een feestje om het op mijn douchepuff aan te brengen en te laten schuimen. Door het gebruik van de douchepuff schuimt Dove nog veel meer en kun je het heel goed verdelen over je lichaam. De verzorgende bestanddelen zorgen ervoor dat mijn huid lekker verzorgd wordt en zacht aanvoelt. Ik zou deze ook zeker willen combineren in gebruik met de Dove Purely Pampering Pistache Magnolia bodylotion, maar in Nederland is die € 7,11, dat vind ik erg duur. Als ik binnenkort in Duitsland ben, neem ik de bodylotion mee. Zodat ik na het douchen met de bodylotion mijn lichaam kan verzorgen.

Ben je op zoek naar een heerlijk verzorgende, warm zoet geurende doucheschuim die lekker schuimt, dan is dit zeker een aanrader. Jammer vind ik wel dat deze versie dus niet in Nederland te koop is. In Nederland verkopen ze de doucheschuim met Pistache en Meiklokjes. Hier zijn veel reviews over te lezen, maar ik weet niet hoeveel deze qua geur verschilt van de Magnolia versie. Ik ga deze Dove in ieder geval nog heel vaak inkopen/inslaan als ik in Duitsland ben, want voor € 1,35 is dat best een koopje.

Dove Purely Pampering Pistache Magnolia Dove Purely Pampering Pistache Magnolia

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Beautyjuf 11 mei 2014

  Fijne review! De geur is heerlijk 🙂 Ik heb de body lotion. Die is ook zo fijn!

 • Reageer Dionne 11 mei 2014

  Hij lijkt mij erg lekker!

 • Reageer Bo 11 mei 2014

  Lijkt me heerlijk!

 • Reageer femketje 11 mei 2014

  Lijkt me fijn spul!

 • Reageer Eline 11 mei 2014

  De geur lijkt me echt heel erg lekker!

 • Reageer Simone Rosalie 11 mei 2014

  Hmm, ik hou van Dove producten! De volgende keer ga ik deze ook proberen! x

 • Reageer Review: Dove Pistache Magnolia Body Lotion | Straight from my heart 9 juli 2014

  […] over de Dove Purely Pampering Pistache & Magnolia badschuim. De review van de badschuim kun je hier lezen. Vandaag review ik de body lotion uit dezelfde lijn. Deze is overigens wel gewoon te koop in […]

 • Reageer New in: Zonbescherming, after sun en Dove bodyoil | Straight from my heart 30 juli 2014

  […] Ik heb de badschuim en de body lotion in mijn stash en beide al gereviewd. Die reviews lees je hier en hier. Nu heeft Dove ook een body oil met dezelfde geur uitgebracht. Die wil ik natuurlijk […]

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Beauty: Beautybox april 2014

  Beautybox brengt de beste beautyproducten bij jou thuis! Met de expertise van verschillende beautyexperts, beautyjournalisten en andere beautypassionista's wordt maandelijks...

  Close