Forever21 & Beautygloss Party shoplog

5 mei 2014 | Geplaatst in Beauty, Fashion, Shoplog

Shoppen, shoppen en nog eens shoppen. Dat is iets wat ik de afgelopen weken behoorlijk veel heb gedaan. Vandaag in mijn video zie je dus mijn nieuwe aankopen van mijn bezoek aan Amsterdam afgelopen zaterdag. Samen met mijn vriendinnetje Jorien bezocht ik de Beautygloss Party in de Beurs van Berlage, maar eerst gingen we langs de Forever21 in de Kalverstraat.

Shoplog: Forever21 & Beautygloss Party

De Forever21 is een prachtige winkel, we waren vroeg gearriveerd en de deuren van het pand zaten nog dicht. Toch stonden er al aardig wat mensen te wachten om naar binnen te mogen. Ik vond vier hele leuke items, waaronder een ketting met Eifeltoren en een leuk gebreid vest. Toen we weggingen bij de Forever21, was het echt heel druk. Op de Beautygloss Party kocht ik ook ontzettend leuke dingen. Zo kocht ik een mascara van Benefit, een Bodysorbet van The Body Shop. Enjoy!

Kijk de video in HD voor de beste kwaliteit!

liefs marloes

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Svenja 5 mei 2014

  Prachtige items heb je gekocht! Het blauwe topje van de Forever21 sprint er uit voor mij, wat een prachtig zomers topje <3 Ik ben benieuwd naar de reviews van je beauty aankopen!

 • Reageer Bo 5 mei 2014

  Super leuke aankopen!

 • Reageer iiiThinkPink 5 mei 2014

  Leuke aankkopjes!

 • Reageer Manon 5 mei 2014

  Leuk dat je naar BG party bent geweest, je hebt leuke aankopen gedaan!

 • Reageer femketje 5 mei 2014

  super veel leuke aankopen 😀

 • Reageer Bertine 5 mei 2014

  leuke dingen heb je gekocht! dat boek van mascha lijkt me tegenvallen gezien de onderwerpen, ben heel benieuwd wat jij ervan vindt. wel goede acties hadden ze op de BGparty zeg!

 • Reageer Eline | Just Little Things 5 mei 2014

  Oh, mooie aankoopjes, wat leuk dat je bij de beautygloss party was!

 • Reageer Sandra Leiva 5 mei 2014

  Great stuff!! Love that blue & white printed dress <333

  xx

  http://www.madridforniagirl.com/

 • Reageer Bianca 7 mei 2014

  Ik ben zelf gek op shoplogs! Je hebt allemaal leuke artikelen gekocht xxx

 • Reageer Review: Benefit They're Real Mascara | Straight from my heart 23 juni 2014

  […] maar heb me er nooit in verdiept. Tot ik op de Beautygloss Party van Mascha was. De shoplog kun je hier terug kijken. Daar was een stand van Benefit en toen werd de ‘Benefit They’re Real […]

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Beauty: Opgemaakte producten maart & april 2014

  Normaal gesproken komt dit artikel één keer per maand in de eerste week online. Ik spaar namelijk iedere maand de...

  Close