Lifestyle: Mee naar Ibiza #4 – Es Vedrà & shoppen

27 april 2014 | Geplaatst in Lifestyle, Personal, Travel

Ik neem jullie mee naar Ibiza door middel van de foto’s die ik heb gemaakt tijdens mijn vierdaagse reis. Het is vandaag het vierde deel, twee delen gingen over de voorbereidingen, gisteren konden jullie het derde deel (dag 1) zien. De tweede dag op Ibiza stond in het teken van shoppen in Ibiza-stad, een bezoek aan Es Vedrà, de rots vlak voor de kust, prachtig uitzicht vanaf Es Cubells over zee en wraps eten in Sant Josep. ‘s Avonds zijn we weer het centrum in gegaan om te eten, D’alt Vila en de haven in schemer te bekijken.

Es Vedrà is een mysterieus rotseiland voor de kust van Ibiza. Vanaf strand Cala d’Hort heb je een perfect uitzicht op deze rotspartij. Het uitzicht is adembenemend. Onvoorstelbaar hoe zo’n rotspartij is ontstaan. Het strand is niet groot, maar je kunt er wel lekker relaxt zitten of liggen. Na het shoppen zijn we met de auto richting Cala d’Hort gereden en hebben de middag op het strand doorgebracht. Kijk je mee naar de foto’s?

Es Vedrà

Follow on Bloglovin

Mee naar Ibiza #4 – Dag 2

Vandaag dag 2 van mijn reis naar Ibiza samen met Jorien. Opnieuw een mooie zonnige dag, die we begonnen met shoppen in Eivissa (Ibiza-stad) en vervolgens bekeken we  Es Vedrà vanaf Cala d’Hort. We reden door heuvelachtige landschappen en over kronkelwegen met soms een dalings-/stijgingspercentage van 15%.

Haven Ibiza stad

Shoppen

 In Eivissa (Ibiza-stad) kun je prima winkelen. Het is geen overdreven groot centrum en ook zijn de winkels niet onwijs groot, maar het zijn wel leuke bekende en onbekende winkels. Vanaf het hotel konden we lopend richting de winkelstraat en we begonnen bij de The Body Shop, vervolgens door richting de Shana. Verder had je nog Pull&Bear, Kiko, Bershka, Pimkie, Blanco en Stradivarius. Ik heb leuke dingen gekocht, die jullie uiteraard nog zullen terug zien in een shoplog.

Pull & Bear Ibiza-stad

De Pull&Bear heeft een prachtige winkel in Ibiza-stad en een hele leuke collectie.

Bershka Ibiza-stad

Ook brachten we een bezoekje aan de Bershka.

Ushuaïa shop

Veel discotheken hebben hun eigen merchandise shop, zo ook de Ushuaïa.

Ibiza-stad

We zaten in de haven op een bankje, toen deze vrouw iets verderop ging zitten.

Ibiza-stad

Een winkel op de foto gezet ‘s avonds na het eten. Ik vond de verlichte letters in het donker tof.

Pull & Bear Ibiza-stad

Ook de Pull&Bear was ‘s avonds mooi verlicht.

Es Vedrà

 Na het shoppen hebben we een bezoek gebracht aan Cala d´Hort, een van de stranden waar vandaan je een prachtig uitzicht hebt op de magische, mysterieuze Es Vedrà. Dit was echt een bijzondere ervaring. Sowieso de rit er naar toe was al erg mooi. Vanaf het moment dat je vanuit de auto de zee ziet met Es Vedrà voor de kust wil je gelijk foto’s maken. Het was niet super druk op het strand, dus we konden een mooi plaatsje vinden om onze handdoek neer te leggen en te genieten van het uitzicht en de golven die op het strand komen.

Es Vedrà

Prachtig dat rotseiland in de zee.

Es Vedrà

Even poseren op deze prachtige locatie.

Es Vedrà

Ook ik wilde graag met Es Vedrà op de foto, dus ik overhandigde Jorien de camera.

Es Vedrà

Ik bleef foto’s maken.

Es Vedrà

Mijn slippers op het strand en Es Vedrà op de achtergrond.

Es Vedrà

De golven die op de rotsen voor bij het strand beuken.

Es Vedrà

Rechtsboven op de heuvel ligt een restaurant die uitkijkt op Es Vedrà.

Enjoy Es Vedrà

Een tekening op de muur vlakbij de plek waar we de auto geparkeerd hadden.

Es Cubells & Sant Josep

Nadat we bij Es Vedrà zijn geweest reden we richting Es Cubells & Sant Josep. Es Cubells ligt boven op een heuvel, waar een prachtig wit kerkje staat. Het uitzicht van Es Cubells over de blauwe zee, heuvels met villa’s is prachtig. Er liep een pad naar beneden, zodat we een nog mooier uitzicht hadden.  Het water is zo blauw en de natuur is ook echt prachtig.

In Sant Josep hadden we een late lunch van wraps met kip en tomatensaus, pittig maar wel lekker. Ik nam daarbij een heerlijke yoghurtsmoothie met aardbeien. Na ons bezoek aan Es Vedrà, Es Cubells en Sant Josep reden we terug naar Eivissa om ons te douchen en te gaan eten in de stad.
Es Cubells

Mooi kerkje op de heuvel bij Es Cubells.

Es Cubells

Bij Es Cubells.

Es Cubells

Luxe villa’s aan de kust.

Sant Josep

Late lunch in Sant Josep.

Es Cubells

Het uitzicht bij Es Cubells.

Es Cubells

Jorien geniet van het uizicht.

Es Cubells

Prachtige foto’s kon je hier maken.

Sant Josep

Kerkje van Sant Josep.

Es Vedrà

Genieten van het uizicht bij Es Vedrà.

Es Vedrà

Selfie bij Es Vedrà op het strand.

Es Vedrà

Prachtige foto gemaakt door Jorien.

Avond in Eivissa

Na het douchen liepen we samen de stad in om ergens te eten. We kwamen terecht bij een restaurantje op een pleintje vlakbij D’alt Vila. We aten heerlijke salade met kip en verse ananas. Als toetje hadden we homemade tiramisu. Genieten. Daarna maakte we nog een rondje langs de haven en uiteraard zijn hier ook foto’s gemaakt.

Ibiza-stad

Schaduw fotograferen.

Haven Ibiza-stad

Haven Ibiza by night.

Eivissa

Heerlijk eten ‘s avonds in Ibiza-stad.

Ibiza-stad

Ibiza-stad by night.

Ibiza-stad

Ibiza-stad by night.

Ibiza-stad

Another selfie :).

D'alt Vila

Foto’s maken van D’alt Vila.

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Mirjam 27 april 2014

  Wauw, wat een prachtige foto’s! Heerlijk zeg in je korte broek en shirt op het strand, kan niet wachten tot het hier ook eens zomer wordt 😉

 • Reageer Manon 27 april 2014

  Ibiza ziet er erg mooi uit!

 • Reageer Marloes 27 april 2014

  Wat een leuke foto’s weer. Ah ik krijg echt helemaal zin om er heen te gaan. Even aftellen hihi!

 • Reageer Thebeautydelivery 27 april 2014

  Wauw, het lijkt mij ontzettend gaaf om daar een keer heen te gaan!

 • Reageer Bertine 27 april 2014

  wat veel foto’s heb je gemaakt, leuk zeg! leuke winkels hebben ze daar zo te horen.

 • Reageer Personal: My september goals - GLAMOURMOES.nl 4 september 2014

  […] volgen weten, naar Ibiza geweest. Van dit eiland heb ik prachtige foto’s gemaakt die je hier, hier, hier en hier kunt bekijken. Ik heb die foto’s natuurlijk niet gemaakt om te laten […]

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Lifestyle: Mee naar Ibiza #3 Ibiza-stad

  Afgelopen woensdag 23:38, volgens mijn moeder en broertje, landden ons vliegtuig van Transavia weer op Schiphol. Want, ik ben vier...

  Close