Swatches: MUA Pistachio Ice Cream

21 april 2014 | Geplaatst in Beauty, Review, Swatches

De meeste van jullie zijn inmiddels op de hoogte van het feit dat de Kruidvat het budgetvriendelijke make up merk ‘MUA (Makeup Acadamy) heeft toegevoegd aan het assortiment. Het make up merk wordt verkocht in 70 Nederlandse filialen. Het Kruidvatfiliaal in mijn woonplaats heeft sinds deze week ook een prachtig schap met de producten van MUA. Ik was uiteraard heel nieuwsgierig en ging afgelopen vrijdag even naar binnen. Ik liep naar buiten met onder andere het mooie lakje dat ik vandaag ga swatchen.

Heb jij al lakjes van MUA gekocht/getest?

IMG_2646 copy

Follow on BloglovinMUA Pistachio Ice Cream

Dit hele mooie mintgroene lakje komt uit de £-lijn van MUA. In Engeland betekent dat dat deze lakjes 1 £ per stuk kosten. Hier in Nederland zijn de lakjes wel wat duurder, maar alsnog zeer betaalbaar en low budget dus. Ik was heel nieuwsgierig en had al wel wat gezien en gelezen over de make up en nagellak van MUA. Uiteindelijk koos ik in de Kruidvat voor het lakje: Pistachio Ice Cream. In dit artikel zie je de swatches en lees je wat ik er van vind!

IMG_2647 copy IMG_2651 copy

Product informatie

Merk: MUA (Makeup Academy)
Product: Pistachio Ice Cream nagellak
Prijs: € 2,49

The NEW Nail Varnish range from MUA – new shades, new bottle and a new and improved brush!

A great range of amazing shades to suit any occasion- includes 3 new shades ( Koala Bear, Bold Blue & Lush Lilac) that will keep you bang on trend!

Apply the colour flawlessly with the new and improved brush. Don’t forget to use the clear as a top coat too!

IMG_2649 copy IMG_2653 copy

Verpakking

De lakjes uit de £-lijn van MUA komen in fijne handzame potjes. Ze hebben veel weg van de Essie nagellakpotjes, maar zijn in kleiner formaat, namelijk 6 ml. Ik vind de glazen potjes met MUA erin verwerkt ontzettend leuk en stylish. De witte dop staat er mooi bij. Ik vind het leuke aan deze flacons dat het enige wat er op staat is MUA en er zit een sticker op met de barcode en de naam van het lakje. De ingrediënten lijst is weggewerkt in aan de achterkant van de sticker. Hierdoor oogt het flesje gewoon heel rustig en kun je het mooi laten pronken in je nagellak stash. Het formaat is heel handzaam en makkelijk mee te nemen.

IMG_2652 copy

Kwastje

Een klein potje nagellak kan natuurlijk geen groot kwastje hebben en daarom is bij deze nagellak gekozen voor een smal kwastje. Ik heb daar op zich niet zo veel problemen mee. Vooral nu mijn nagels allemaal erg kort zijn en het nagelbed van mijn pink heel smal is vind ik dat niet erg. Hierdoor knoei je minder snel naast je nagels. De haartjes van het kwastje zijn ook allemaal even lang en ook zitten er geen losse haren tussen, waardoor je mooi gelijkmatig kunt lakken.

Swatches

Op onderstaande foto zie je Pistachio Ice Cream met twee laagjes op mijn nagels. Ik ben echt heel blij met dit lakje, want hij geeft bij twee laagjes een hele mooie dekking en droogt ontzettend snel. Bij een laagje lakt hij heel streperig en zijn de tips van mijn nagels nog heel goed te zien. Zodra je het tweede laagje aanbrengt, als het eerste laagje gedroogd is wordt de kleur heel mooi dekkend en intens. Pistachio Ice Cream doet me ook echt denken aan ijs en is een prachtige mintgroene pastelkleur voor deze lente en zomer! Ik ga dit lakje waarschijnlijk heel vaak op mijn nagels aanbrengen. En waarschijnlijk ga ik nog meer lakjes van MUA aanschaffen uit deze lijn als ik mijn nagellakstash heb uitgezocht.

Ik heb nu nog de Essence Studio Nails – Better than gel nails top sealer over de lak aangebracht, zodat ik er nog langer van kan genieten. Ik ben echt een ramp met de houdbaarheid van nagellak op mijn nagels. Na een dag, soms nog niet eens een dag, begint de nagellak al te chippen. Ik hoop dat dit wordt voorkomen door de topcoat van Essence.

IMG_2655 copy

 

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Dionne 21 april 2014

  Wat een leuk kleurtje!

 • Reageer Marloes 21 april 2014

  Wat een mooi lakje. Lief kleurtje!

 • Reageer Manon 21 april 2014

  Ik vind het een mooi kleurtje.

 • Reageer Mariëlle 21 april 2014

  Hele toffe kleur!

 • Reageer femketje 21 april 2014

  gaaf kleurtje voor de zomer 😀

 • Reageer Tessabd 21 april 2014

  super schattig kleurtje voor de zomer!

 • Reageer Mandy 21 april 2014

  Mooi kleurtje, perfect voor de lente!

 • Reageer Nicky 21 april 2014

  Een mooi frisse kleurtje voor de lente en zomer.

 • Reageer Bianca 21 april 2014

  Mooi lentekleurtje 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Beauty: Mee naar Ibiza #2

  Vandaag vertrek ik naar Ibiza, JEEJ! Dit betekent uiteraard dat ik een koffer vol kleding, make up en andere verzorgingsproducten...

  Close