Beauty: Mee naar Ibiza #2

20 april 2014 | Geplaatst in Beauty, Lifestyle, Travel

Vandaag vertrek ik naar Ibiza, JEEJ! Dit betekent uiteraard dat ik een koffer vol kleding, make up en andere verzorgingsproducten meeneem. Gisteren heb ik jullie de inhoud van mijn make up tasje laten zien. En navolging van dat artikel krijgen jullie vandaag een kijkje in mijn toilettas. Het is natuurlijk niet handig om grote flessen shampoo, badschuim en gezichtsreiniging mee te nemen, dus heb ik geprobeerd om alles in zo’n klein mogelijke verpakkingen te kopen of over te hevelen.

Op de foto’s staan de grote flessen nog wel afgebeeld, om jullie te laten zien welke producten ik meeneem. Uiteraard heb ik de producten zoals shampoo, conditioner en douchegel in de travelflacons gedaan. Ik heb ook nog wat losse aangebroken mini’s liggen. Als ik genoeg plek (lees gewicht) over heb, dan neem ik deze ook nog mee.

IMG_2637 copy

Follow on Bloglovin

Mee naar Ibiza #2

Ik neem mijn mooie en handige toilettas mee die ik heb gekocht bij de Etos. De toilettas heeft één groot vak en ook nog een zijvak, waar je kleine tubes en verpakkingen kwijt kunt. In het grote vak zitten ook nog twee kleine zijvakjes. Het is een toilettas die ik al langere tijd gebruik als ik weekendjes weg – of op vakantie ga. Er past veel in en hij heeft een mooi koraalroze/oranje kleurtje. Daarnaast is het een stevige tas met ritsen en handvatten.

Hieronder zie je de twee traveletui’s die ik bij de Primark in Eindhoven kocht. Hierin doe ik mijn shampoo, douchegel, conditioner, dag- en nachtcrème.

IMG_2638 copy

Haarverzorging

Voor het verzorgen van mijn haren neem ik de shampoo en conditioner van Gliss Kur mee.  Producten komen uit de Million Gloss lijn. Uiteraard kan mijn geliefde Balea krullenmousse niet ontbreken in mijn toilettas. Ook neem ik de Kruidvat Hairrepair Oil met arganolie mee.

IMG_2639 copy

Lichaamsverzorging

Voor het douchen neem ik de heerlijke Dove Purely Pampering – Magnolia Pistache mee, deze douchegel heb ik in Duitsland gekocht. In Nederland hebben ze deze geur alleen in de bodylotion versie. Dove gaat in een van de kleine flesjes. Daarnaast neem ik de Sundance zonnebrand met kokosgeur en de Sundance gezichtscrème van de DM mee om me te beschermen tegen de zon. En als laatste een lekkere bodylotion van Zwitsal in mini formaat.

IMG_2642 copy

Gezichtsreiniging en – verzorging

De verzorging van mijn gezicht vind ik heel belangrijk, ook tijdens mijn vakanties. Ik neem daarom altijd mijn volledige gezichtsreinigings- en verzorgingsproducten mee. Deze bestaan uit de Hem Cleansing milk, Cleansing Tonic en Eye make up remover. De Balea ‘Streichelzarte’ pflege en de It’s my beautiful skin day night cream van Hema. De dag – en nachtcrème neem ik in de kleine potjes mee die bij de travelsets in zitten.

IMG_2643 copy

Parfum

Uiteraard ga ik niet naar Ibiza zonder parfum. Ik ben gek op parfum en wil graag lekker ruiken. Ik heb daarom gekozen om twee lekker warme/zoete parfums mee te nemen. De parfum van Dior Addict is echt een geur waaraan ik een beetje verslaafd ben, blijft lang hangen en is perfect voor de avond. Jil Sander Sun Delight is ook een heerlijke geur, die moet je wel wat vaker bijsprayen. Beide parfums gaan in een klein formaat parfumverstuiver mee.

IMG_2645 copy

Deodorant

Uiteraard wil ik ook okselfris rondlopen op Ibiza en lekker ruiken. Daarom neem ik een deoroller en een spray mee in handig klein formaat. De roller is van Balea, de geur kokos met nectarine, zo heerlijk! En de deodorant is die van Nivea. De stress protection variant.

IMG_2644 copy

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Manon 20 april 2014

  Fijne producten neem je mee.

 • Reageer Inge MarieLouise 20 april 2014

  handig die travelsetjes!

 • Reageer huis huren ibiza 21 april 2014

  Ik hoop dat je badkamer net zo in orde is als je travelset. Ga je naar een hotel, of heb je een huis of apartement gehuurd?

  Groetjes, Olivia.

  • Reageer GLAMOURMOES 21 april 2014

   Badkamer is top! Zitten in een hotel midden in Ibiza-Stad.

  Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Beauty: Mee naar Ibiza #1

  Als jullie mijn shoplog van woensdag hebben gezien, dan weten jullie dat ik morgen vertrek naar Ibiza voor vier heerlijke dagen!...

  Close