Beauty: Mee naar Ibiza #1

19 april 2014 | Geplaatst in Beauty, Lifestyle, Travel

Als jullie mijn shoplog van woensdag hebben gezien, dan weten jullie dat ik morgen vertrek naar Ibiza voor vier heerlijke dagen! Het enige waar ik eigenlijk altijd tegen opzie is, ja je raad het al, koffer inpakken. Wat neem ik mee, wat laat ik thuis, wat voor een weersomstandigheden zijn er, heb ik wel genoeg schone kleding etc. Je kent het wel.

Nu ben ik de afgelopen dagen/weken al in mijn hoofd bezig geweest met lijstjes maken en deze week heb ik dit ook geprobeerd zoveel mogelijk op papier te zetten. Toen ik het artikel ‘Ik ga op reis en ik neem mee.. van Jorien las, kwam ik op het idee om iets soort gelijks op mijn blog te plaatsen. Vandaar de titel: ‘Mee naar Ibiza’. #1 erachter betekent automatisch dat er dus nog een artikel online komt. Vandaag laat ik jullie zien wat er mee gaat naar Ibiza in mijn make up ‘tas'(je). Kijken jullie mee?

IMG_2635 copy

Follow on Bloglovin

Mee naar Ibiza #1

 Ik neem een make up tas en een toilettas mee naar Ibiza. Ik laat jullie graag zien wat ik mee neem aan beauty- en make up producten voor een vier daagse trip. Misschien heb je er wat aan voor je eigen reisje, of vind je het veel te veel, maar ik hoop dat je het in ieder geval leuk vind om te zien. Ik probeer uiteraard zo min mogelijk mee te nemen, omdat ik met het vliegtuig ga en dat betekent dat ik 10 kg hand- en 7,5 kg (Jorien en ik delen een koffer in het ruim) ruimbagage mee mag nemen.

IMG_2636 copy

Basis + highlighter

Ik neem van Catrice de ‘Prime and Fine – pore refining anti-shine base’ mee, daarnaast een Essence cream concealer om roodheid en wallen weg te werken. Ook neem ik de P2 Beauty Rebel – glowing face & body stick mee. Deze gebruik ik als highlighter.

IMG_2627 copy

Dekking + kleur

Als foundation neem ik de ‘Everyday Minerals foundation poeder’ mee. Een kleurtje op mijn wangen breng ik aan met de ‘Etos Blush Powder’. Ik gebruik daarbij de Essence blush kwast en voor de foundation gebruik ik de ‘Everyday Minerals’ poeder kwast.

IMG_2626 copy

Tools

De tools die ik naast de blush- en poederkwast mee neem zijn; een wimperkruller, wenkbrauwpotlood en wimkerkam. De wimperkruller is van de Etos. Het wenkbrauwpotlood met borsteltje is van Catrice. De wimperkam is er een van de Hema.

IMG_2632 copy

Oogmake-up

Ik gebruik alleen mascara om mijn ogen op te maken dus dat is gelukkig niet zo lastig. De keuze voor welke mascara ik meeneem uiteindelijk dan weer wel. Ik heb gewoon aardig wat mascara’s in mijn stash. Maar uiteindelijk ben ik gegaan voor de Catrice Glamour Doll mascara, de NYC Big Bold, Volume by the lash mascara. Daarnaast neem ik de Lash Extension Base mascara van P2 mee.

IMG_2630 copy

Lippen

Ik heb de laatste maanden ontzettend veel last van droge lippen, kapotte mondhoeken en velletjes. Dat betekent eigenlijk dat ik zo min mogelijk lipstick of andere lipproducten gebruik. Mijn favoriete lippenbalsem van Balea gaat daarom sowieso mee. Als ik af en toe toch een kleurtje wil op mijn lippen pak ik de Revlon Lipgloss of de NYC Twistable Intense Lip Color. De Lip Color neem ik mee in de kleur ‘Ballroom Blush’. De lipgloss van Revlon is de kleur Fatal Apple.

IMG_2631 copy

Overig

Als laatste gaat er in mijn make up tasje een pakje wattenschijfjes van Ebelin (70 stuks) en een plastic potje met 50 wattenstaafjes ook van Ebelin. Ik vind het fijn om voldoende wattenschijfjes en – staafjes bij me te hebben, zodat ik niet te kort kom als ik knoei met mascara of iets dergelijks. Verder neem ik nog de pil, hooikoorts- en allergietabletten en paracetamol mee, maar deze vond ik niet boeiend om op de foto te zetten.

IMG_2634 copy

Hieronder nog een overzichtje van de producten die allemaal mee gaan in de make up tas, zonder dat hij uitpuilt. Alleen de NYC Lip Color en de Revlon Lipgloss ontbreken op de foto. Deze heb ik later nog toegevoegd.

IMG_2625 copy

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Jorien 19 april 2014

  Ooohhh dat valt reuze mee! Ik pak vandaag mijn make-up tasje in!

 • Reageer Inge 19 april 2014

  Ik vind mijn koffer inpakken altijd een feestje! Voorbereiding op vakantie, heerlijk! Alleen het inpakken OP vakantie is wat minder leuk. Ibiza is geweldig, vergeet geen bezoekje te brengen aan de hippiemarkt en KIKO ofcourse!
  Leuke blog heb je, ik volg je nu 🙂 X

  • Reageer GLAMOURMOES 19 april 2014

   Haha op plaats van bestemming weer inpakken is inderdaad ook altijd een uitdaging. Dan moet alles er ook weer in passen!

 • Reageer Manon 19 april 2014

  Ik moet ook bedenken wat ik allemaal mee ga nemen, ik ga alleen maar een weekje naar italie haha

 • Reageer jennifer 19 april 2014

  Leuk artikel veel plezier

 • Reageer Thebeautydelivery 19 april 2014

  Wat leuk! En gaaf dat je naar Ibiza gaat, jaloersss 🙂

  Wat een leuke blog je ook, ik ga meteen volgen via bloglovin

  Liefs,
  Britt

 • Reageer Bertine 19 april 2014

  valt mee, knap gedaan! ik krijg mijn make-up tas nooit dicht:(

 • Reageer Marloes 19 april 2014

  Mooie producten neem je mee zeg! Ik vind het stiekem altijd wel leuk om beautyproducten in te pakken voor op reis. Dan ga ik echt nadenken over wat mijn favorieten zijn! X

 • Reageer Rosa 19 april 2014

  Veel plezier daar!! Lekker genieten van het weer 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog Kruidvat, Primark & DM Drogerie

  Ik heb vandaag weer een shoplog voor jullie. Dit keer een verzamelshoplog van de aankopen die ik gedaan heb bij...

  Close