Shoplog Kruidvat, Primark & DM Drogerie

17 april 2014 | Geplaatst in Beauty, Shoplog

Ik heb vandaag weer een shoplog voor jullie. Dit keer een verzamelshoplog van de aankopen die ik gedaan heb bij de Primark in Eindhoven, de Kruidvat en de DM Drogerie in Kleve. Ik heb voornamelijk dingen gekocht die ik nodig had voor Ibiza en daarnaast een leuke en grote pot Bubbles & Butters Crazy Chocolate van de Primark waar ik erg nieuwsgierig naar was. Ook kocht ik nieuwe mascara’s van Catrice, Eiffeltoren oorbellen en krullenmousse. Kijk je mee naar de shoplog Kruidvat, Primark en DM Drogerie?

Shoplog Kruidvat, Primark & DM Drogerie

Zoals ik al aangaf in de inleiding van het artikel is dit een verzamelshoplog met items die ik nodig had voor Ibiza. Ik kocht bijvoorbeeld een super handig make-up tasje, travelsetjes met miniflesjes om vloeistoffen zoals shampoo en badschuim in te doen. Daarnaast kocht ik ook nog een bikinibag bij de Primark. Deze kun je gebruiken om je natte bikini in te doen, zonder dat de rest van je spullen in de tas nat worden. Wil je weten wat ik nog meer kocht? Bekijk dan de video.

liefs marloes

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer femketje 17 april 2014

  super leuke aankopen 😀

 • Reageer Manon 17 april 2014

  je hebt weer hele leuke aankopen gedaan

 • Reageer Nina 17 april 2014

  Hele toffe aankopen!

 • Reageer Bertine 17 april 2014

  leuk filmpje! in duitsland kun je lekker goedkoop shoppen ja. ooh en die bikini bag wil ik ook, super handig! veel plezier alvast op ibiza:)

 • Reageer Rowan - Rebellious yet Romantic 17 april 2014

  Handig die bikini bag, die kan ik ook wel gebruiken. 🙂 Liefs

 • Reageer Naomi 17 april 2014

  Wat een super leuke dingetjes!

 • Reageer Edith 18 april 2014

  Wat een leuke aankoopjes en veel plezier in Ibiza!

 • Reageer Jorien 18 april 2014

  Handig die bikinibag! Hoop dat het zeewater zo warm is dat je hem al kan gebruiken 😉

 • Reageer Tamara 18 april 2014

  Super leuk! Ik ben gek op kruidvat. Fijne winkel.

 • Reageer Beauty: Mee naar Ibiza #1 | Straight from my heart 19 april 2014

  […] jullie mijn shoplog van woensdag hebben gezien, dan weten jullie dat ik morgen vertrek naar Ibiza voor vier heerlijke […]

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Fashion: Wishlist H&M Lente 2014

  Wishlist H&M - De H&M catalogus viel vorige week weer door de brievenbus en ik wil altijd weer even kijken...

  Close