New in: Jil Sander Sun Delight

26 maart 2014 | Geplaatst in Beauty, New in
Ik ben een ontzettende parfum liefhebber, heb behoorlijk veel parfums in mijn stash. Toch kan ik er niet genoeg hebben. Zo kreeg ik laatst een tester bij de IciParisXL, die ik in mijn make up tasje had gestopt, maar ik had er niet aan geroken. Afgelopen week besloot ik het testertje toch eens te openen en er aan te ruiken. Tot mijn verbazing was het een ontzettend lekker en warm geurtje en was ik eigenlijk al verkocht. Het duurde welgeteld één dag voordat ik ook dit geurtje aan mijn stash toevoegde.
Ik bestelde afgelopen donderdag Sun Delight van Jil Sander, een heerlijke warme geur, perfect voor overdag, maar ook voor een zwoele zomeravond. Het parfum bevat 30 ml en ik betaalde € 28,94 bij IciParisXL.
Follow Straight from my heart
Product informatie
“Jil Sander Sun Delight Eau de Toilette is een bloemige, fruitige geur voor vrouwen. De geur is gelanceerd in 2006. Topnoten van dit parfum van Jil Sander zijn reseda, passievrucht, Siciliaanse bergamot. Het hart van Sun Delight bevat noten van pure chocolade, vanille, plumeria en vanilleorchidee. De geur eindigt met vlagen van muskus, houdachtige noten en ceder.(ICIPARISXL, 2014)”
Merk: Jil Sander
Product: Sun Delight Eau de toilette
Overige producten: –
Prijs: € 28,94 – 30 ml (ICIPARISXL)
 

 

Geurnoten
Jil Sander Sun Delight is een warme geur en heeft net als de Sun een zoete ondertoon en aroma’s van passievrucht, Siciliaans bergamot, vanille orchidee, West-Indische rode jasmijn, chocolade, musk, kostbare houtsoorten en witte ceder.

 

Verpakking
Sun Delight komt in een mooi wit doosje met aan de zij- en achterkant een mooi ombre-effect van donkerrood naar goudbruin. Ook de strakke opdruk van de verpakking heeft dit zelfde effect. Ik vind het een prachtig design, simpel, maar warm. Chique en het gevoel van een zonsondergang. Dit parfum bevat 30 ml, een handzaam formaat, om makkelijk mee te nemen in je tas.

Het flesje heeft het zelfde mooie ombre-effect dat ook op het doosje zit. Doordat het flesje doorzichtig, komt dit effect nog veel meer tot zijn recht. De zonsondergang wordt prachtig uitgebeeld. De vorm van het flesje is verder niet bijzonder, maar dit hoeft ook niet als er zo’n mooi kleureffect is gebruikt. De opdruk is goud. Ik vind het flesje prachtig en hij staat te pronken tussen mijn andere parfums.De geur
Zoals ik al aangaf, was ik gelijk verkocht toen ik het testertje van dit parfum rook. Zo’n heerlijk warme en zoete geur. Ik vind het echt een geur die je een heel zomers gevoel geeft. Zo’n zomeravond waarbij je super lang buiten zit in je short, hempje en teenslippertjes. Het is een zwoel parfum met zoete accenten. Het is nu al een van mijn favoriete geurtjes uit mijn stash. Uiteraard houd ik van afwisseling, maar deze zal ik zeker als het zonnetje schijnt gebruiken. Als de geur wat langer op je huid zit, ruik je de warme geuren van chocolade en vanille. Heerlijk! Zeker de moeite waard als je van een warm en verleidelijk parfum houdt!

 

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Jorien 27 maart 2014

  Jaa deze is super lekker! Echt een zomers geurtje 🙂

 • Reageer Jill 28 mei 2014

  Wat leuk! We hebben echt de zelfde smaak qua geur! Zo heb ik ook the one, loverdose, sun delight. Ook vind ik la vie Est Belle lekker van Lancôme, guilty van Gucci en la petite robe Noir van guerlain!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Lifestyle: Bodieboost eetdagboek #2

  Ik heb al een aantal keer een artikel geschreven over de Bodieboost methode die ik volg. Die artikelen kun je...

  Close