Lifestyle: Wishlist vakantiebestemmingen

20 maart 2014 | Geplaatst in Lifestyle, Travel, Uncategorized
Ah vakantie! Iedereen wil het liefst het hele jaar door vakantie, maar dat is helaas niet het geval. We moeten het doen met de weken die we krijgen van school of werk. Maar we hebben wel altijd een heleboel bestemmingen in ons hoofd waar we graag nog naar toe willen gaan, tenminste, als je van reizen houdt natuurlijk.
Ik heb nog niet zo heel veel van de wereld gezien, ben alleen nog maar binnen Europa op vakantie geweest. Maar ik heb wel een wishlist van bestemmingen/steden waar ik nog graag naar toe wil. Ik ben inmiddels al in Rome, Parijs, Wenen, Newcastle en London geweest. Daarnaast ben ik vaker op vakantie geweest in Duitsland, Luxemburg en België.
Parijs, Newcastle, Wenen en Cochem. Steden waar ik onder andere al eens ben geweest.
Follow Straight from my heart
Wishlist vakantiebestemmingen
In dit artikel laat ik jullie de bestemmingen zien waar ik nog graag een keer naar toe wil, of nog een keer wil bezoeken. Er zijn namelijk een aantal steden waar ik graag nog een keer naar toe wil, omdat ik nog niet alles gezien heb in de stad en ook alle foto’s van kwijt ben. Mijn bestemmingenlijst varieert van steden en eilanden, binnen Europa en daarbuiten.
Bron
Ibiza
Het stond echt al een tijdje op mijn wishlist, om naar dit prachtige eiland bij de Spaanse kust te gaan. En na het zien van de film en serie ´Verliefd op Ibiza´ was ik helemaal verkocht! De prachtige stranden, natuur en bouwstijl spreken me heel erg aan. De rotsen en blauwe zee zijn geweldig. En het leukste is dat ik dus in april vier dagen naar dit prachtige eiland ga met mijn beste vriendin. De temperatuur ligt dan al rond de 20 graden en het is nog niet zo druk. Dus ik kijk ontzettend uit naar deze trip.
Barcelona
Toen ik nog studeerde aan de Hoger Toeristische Recreatieve Opleiding aan Saxion had ik in mijn eerste jaar de keuze om naar Rome, Berlijn, Barcelona of Istanbul te gaan. Ik koos er toen voor om naar Rome te gaan, maar de stad Barcelona spreekt me nog steeds heel erg aan. Een citytrip naar deze stad in Spanje staat dan ook nog steeds heel hoog op mijn wishlist. Ik ben een groot voetbalfan en ben daarom ook onwijs benieuwd of het ‘Camp Nou’-stadion echt zo mooi is. Daarnaast heeft Barcelona zoveel mooie bezienswaardigheden en een heerlijke klimaat. Ook kan je er goed terecht om te shoppen.
Bron
Rome
Ja Rome, jij bent zo mooi en prachtig! Ik ben er in 2007 al eens geweest met mijn studie en heb onwijs mooie dagen beleefd in april. Het was 25 graden en dan ziet de stad er nog zoveel mooier uit. De reden dat ik terug wil is, omdat ik alle foto’s die ik toen gemaakt heb helaas kwijt ben. Maar daarnaast heb ik nog zoveel dingen niet gezien. Graag zou ik mijn moeder, nichtje en tante meenemen naar deze prachtige stad vol culturele, historische bezienswaardigheden.
Bron
Milaan
Ook de Italiaanse stad Milaan staat op mijn wishlist voor een bezoekje. Op de een of andere manier trekken Italiaanse steden steeds mijn aandacht. Door de bouwstijlen en imposante gebouwen. Daarnaast is Milaan natuurlijk bekend om de Fashion Week en de modehuizen die er gevestigd zijn.
Bron
Curaçao
Ook het tropische eiland Curaçao zou ik graag een keer willen bezoeken in de toekomst. Ik denk dat ik hier dan wel meer dan een paar dagen wil verblijven. Van alle beelden en foto’s en andere reisverhalen ben ik ontzettend enthousiast geworden over dit prachtige eiland met natuurlijk Nederlandse roots. De gekleurde huisjes, de Antillianen, het eten, de stranden en blauwe zee. Het lijkt me een geweldige ervaring om dit zelf met eigen ogen te zien.

 

Bron

 

Australië
Australië is een werelddeel wat al heel lang mijn aandacht trekt. Maar als ik hier heen wil, dan moet het echt voor minimaal drie weken zijn om optimaal te genieten van al het moois wat Australië biedt. Sydney, Melbourne en Perth zijn sowieso de steden die op mijn lijstje staan, maar Australië biedt nog zoveel meer. Oud studiegenoten van mij hebben een prachtige reis door Australië en Nieuw Zeeland gemaakt en ik heb de foto’s met mond open zitten bekijken. Wat is het daar toch mooi!
Bron

 

 
London
Ook London heb ik al eens bezocht, maar dat was in de tijd dat ik nog naar de middelbare school ging en nog niet zo heel veel interesse in de cultuur, gebouwen en historie van de stad had. Nu wil ik er toch nog wel heel graag een keer naar terug en dan het liefst in de december periode, wanneer alles in kerstsfeer is. Ook van mijn bezoek aan London heb ik helaas geen aandenken meer, omdat ook deze foto’s foetsie zijn. Misschien ga ik er dit jaar wel heen in december!
Bron

 

New York
New York, the city that never sleeps! Een citytrip die ik nog heel graag wil maken. De stad verbaast me, fascineert me en wil ik graag met eigen ogen zien. De immense gebouwen, de drukte, billboards en het Central Park. Ik ben nieuwsgierig naar alles wat deze stad te bieden heeft! Wie sponsort me ;)?
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
Gorgeous photoshoot: Keira Knightley for Chanel

Dit keer in de 'Gorgeous photoshoot' rubriek een prachtige advertentie foto van Keira Knightley voor Chanel. Ik vind haar een...

Close