New in: Foto op canvas van Pixum.nl

2 maart 2014 | Geplaatst in New in
Zo’n twee weken geleden kreeg ik van Malou van MadeByMalou een e-mail dat ik de winactie op haar blog had gewonnen. Ik won een tegoed van € 30 om te besteden bij Pixum.nl. Toen ik las dat ik gewonnen had, was ik uiteraard blij verrast en helemaal enthousiast. Ik wilde namelijk al heel lang een foto van mijn hond op canvas laten drukken, maar het was er iedere keer nog niet van gekomen. Dit heb ik nu wel gedaan en ik ontving afgelopen donderdag het pakket! Ik ben er ONWIJS blij mee, thanks Malou en Pixum!
Pixum is de toonaangevende, onafhankelijke aanbieder van online-fotoservices in Nederland en Europa. Naast de mogelijkheid gratis online-fotoalbums aan te leggen en foto’s te delen, biedt Pixum ook goedkope en professionele belichting van digitale foto’s op fotopapier, professioneel gedrukte en gebonden fotoboeken en fotocadeaus (bijvoorbeeld bekers, puzzels, T-shirts, kaarten, kalenders, fotolijsten en meer).
 
Pixum drukt en belicht uitsluitend op hoogwaardige materialen en gebruikt de modernste en milieuvriendelijkste technologieën.[Pixum]
 
Follow Straight from my heart
Foto op canvas via Pixum.nl
Op 22 februari bestelde ik de foto, van mijn hond, die ik had uitgezocht. Het is het formaat 40 x 60 cm en de foto is horizontaal. Op de site kan je heel simpel je foto uploaden, een formaat kiezen en de foto bijsnijden. Vervolgens ga je door met je bestelling en kies je hoe je wil betalen. Mijn foto op canvas (40×60 cm) kost normaal € 39,99 en € 5,99 verzendkosten.
Ik gebruikte de kortingscode die ik had gewonnen op de blog van Malou en toen bleek dat ook mijn verzendkosten betaald werden. Uiteindelijk hoefde ik maar € 9,99 te betalen voor een prachtige foto van mijn hond! De levering is sneller gegaan dan vooraf was aangegeven (3 maart). Ik kreeg op 25 februari een bericht dat mijn pakket onderweg was. Op donderdag 27 februari heb ik hem al ontvangen. Super service dus.
En wat ben ik blij met het resultaat! Helemaal verliefd op de prachtige foto en kleuren van het canvasschilderij. Wil jij ook een foto op canvas of een ander product met jouw persoonlijke foto? Ga dan naar Pixum.nl
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
Fashion: Shoplog Amsterdam + Vero Moda (24 en 28 februari 2014)

Vandaag een shoplog van mijn aankopen uit Amsterdam (Lush, Bershka & NewYorker) en de Vero Moda. Bij de Vero Moda...

Close