Fashion: Primark herencollectie voorjaar 2014

28 februari 2014 | Geplaatst in Fashion
Spring is in the air en dat merken we ook bij Primark! In de voorjaarscollectie voor de heren zien we items met verschillende tropische prints. De prints komen terug in zowel de casual als de wat nettere collecties, met in de hoofdrol de floral print. Verder zien we sterke sportieve invloeden zoals baseball shirts en caps. Met de kleurrijke SS14 collectie krijg je direct zin in het voorjaar!
 
Ben je op zoek naar een zakelijke look? Ook daarvoor kan je nu terecht bij Primark. 
Follow Straight from my heart
Primark herencollectie voorjaar 2014
De Primark heeft natuurlijk vooral veel vrouwenkleding, maar ook de mannen kunnen hun slag slaan bij deze modeketen. Als ik rondloop in de winkel, dan vind ik het ook altijd leuk om de mannenafdeling rond te lopen. Ze hebben er altijd erg leuk en betaalbare dingen. Zo vind ik de shirt en truien vaak heel mooi, ook hebben ze hele toffe blousen! Dus alle vriendjes kunnen gewoon mee naar de Primark en hun mand vullen met toffe items dit voorjaar!
 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
Fashion: Moschino Autumn/Winter 2014/2015

Op het Instagramaccount van Chiara Ferragni zag ik het op Mc Donald's geïnspireerde telefoonhoesje van Moschino al voorbij komen. Later...

Close