Fashion: Moschino Autumn/Winter 2014/2015

26 februari 2014 | Geplaatst in Fashion
Op het Instagramaccount van Chiara Ferragni zag ik het op Mc Donald’s geïnspireerde telefoonhoesje van Moschino al voorbij komen. Later kwam ik op blogs en internet nog meer foto’s van de nieuwe collectie ‘Autumn/winter 2014-2015’ tegen en ik vond het echt geniaal! De kleding die geïnspireerd is op onder andere Mc Donald’s, Spongebob en eetverpakkingen is geweldig! Daarom ging ik op zoek naar de complete collectie en die vond ik via Vogue. Misschien vind je het helemaal niks, maar ik vind het prachtig. Ik deel daarom ook graag de herfst/winter collectie, ontworpen door Jeremy Scott, van Moschino met jullie.

Follow Straight from my heart

Moschino Autumn/winter 2014-2015

Fotocredits: Vogue

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
Gezonde havermoutpannenkoeken met banaan

Sinds ik me bezig houd met Bodieboost heb ik heel veel nieuwe dingen gemaakt en gegeten. Zo heb ik banaan-ei...

Close