Review: H&M Lip tint, BeautyUK Posh Pout & Revlon Super Lustrious Lip Gloss

24 februari 2014 | Geplaatst in Beauty
Rood is een tint die erg mooi en klassiek is op je lippen. Ik dacht eerder altijd dat de kleur mij helemaal niet zou staan. Maar toen ik in de Beautybox van november een rode twisted lipbalm/crayon van BeautyUK kreeg, was ik toch overtuigd dat de kleur mij wel kon staan. Nu heb ik inmiddels drie tinten rood in mijn make up stash en die wil ik vandaag graag voor jullie reviewen. Het zijn drie verschillende lipproducten en drie verschillende roodtinten, maar toch vond ik het leuk om deze juist in één artikel te combineren.
Helaas kan ik geen foto’s maken waarop ik de drie producten op mijn lippen heb, omdat ik al langere tijd last heb van droge/kapotte lippen en mondhoeken. Ik heb hier ontzettend last van en ben er ook al voor naar de huisarts geweest, maar er is nog niks uitgekomen. Toch hoop ik dat jullie aan de hand van de swatches en foto’s een goede indruk krijgen van de kleuren en verschillende ‘substanties’.
Follow Straight from my heart
Productinformatie
Merk: H&M / BeautyUK / Revlon
Product: Lip Tint / Posh Pout tinted lipbalm / Super Lustrous Lip Gloss
Overige producten: –
Prijs: € 3,95 / € 4,50 (via TheMakeUpSpot) / € 9,99 (via Bol.com)
Verpakking
De producten hebben alle drie een andere verpakking en moeten op een andere manier aangebracht worden. Hieronder geef ik kort een beschrijving per product en wat ik ervan vind. En daarnaast geef ik aan op welke manier je het lipproduct moet aanbrengen.
H&M Lip Tint
De H&M Lip Tint komt in een kleine doorzichtige tube en een zwarte plastic dop. Het is een handig formaat dat je makkelijk meeneemt in je tas of tasje. Het design van de tube is simpel en strak. Op de voorkant zie je in zilveren opdruk ‘LIP TINT’ by H&M staan. Daarnaast staat de inhoud vermeldt, 12,5 gram. Op de achterkant zit een zwart stickertje met witte tekst en de ingrediëntenlijst vind je, na veel gepruts aan het hoekje, onder de zwarte sticker. Ik vind het een leuke en simpele verpakking. De kleur is goed zichtbaar, doordat de tube van doorzicht plastic is gemaakt.
Als je de zwarte plastic dop eraf haalt krijg je een klein smal tuitje te zien met bovenin een gaatje. Door erin te knijpen kom de liptint eruit. Je moet wel aardig hard knijpen om een beetje een goede hoeveelheid eruit te krijgen.
Beauty UK Posh Pout tinted lipbalm
De Beauty UK Posh Pout heeft een hele leuke verpakking. Het is een twisted lipbalm, die je dus kunt uitdraaien. Een soort jumbo lippotlood met een verzorgende werking. Het lettertype dat gebruikt wordt vind ik erg leuk en daarnaast vind ik het zilveren draai gedeelte onderaan de balm een mooi effect geven. Er zit een plastic dop op waardoor je al goed kan zien welke kleur de balm heeft.
Je brengt heel eenvoudig aan met de potloodgevormde balm. De balm glijdt gemakkelijk over je lippen en is daardoor snel en goed aan te brengen. Let er wel op dat je hem netjes aanbrengt, zodat je mond niet groter lijkt.
 
 
Revlon Super Lustrous Lip Gloss
De Revlon verpakking oogt wat luxer en chiquer door het gouden detail en het stevige plastic. Deze gloss heeft heel weinig extra tekst op de verpakking. Een mooie glanzend zwarte dop. Het merk staat in het zwart vernoemd op de gouden rand onder de dop. Alleen een eenvoudig witte sticker op de achterkant geeft wat informatie. De ingrediënten ontbreken.  Ik vind het bij deze gloss wel erg mooi dat er zo weinig tekst op staat. Het geeft wel een luxe uitstraling.
Je brengt de gloss gemakkelijk aan met de sponsapplicator, die bij de meeste standaard glosses zit. Er zit voldoende van het product aan de applicator, waardoor je niet heel vaak opnieuw met applicator in het flesje hoeft.
 
 
Product
Zoals je op onderstaande foto kunt zien zijn de drie producten eigenlijk allemaal vrij goed gepigmenteerd. Je ziet dat de Lip Tint van de H&M er absoluut uit knalt en de meeste pigmentatie heeft.
H&M Lip Tint
Een crèmige, halfmatte liptint als alternatief voor de traditionele lippenstift. De tint is eenvoudig aan te brengen op de lippen en geeft een gelijkmatig en langdurig resultaat. 12,5 gr.[H&M]
 
De H&M Lip Tint in de kleur ‘Deep red’ heeft de substantie van een lipgloss, maar is iets dikker. Daarnaast geeft hij de dekking van een lipstick. De Lip Tint is verder gewoon geurloos. Ik breng hem liever eerst op mijn hand aan en dan met mijn vingers op mijn lippen deppen.
 
Beauty UK Posh Pout tinted lipbalm
De Beauty UK Posh Pout Corally Incorrect is een lippenbalsem in potloodvorm die zorgt dat je lippen heerlijk zacht en gehydrateerd zijn en geeft ze een hele mooie koraaloranje kleur.[TheMakeUpSpot]
 
Meerdere merken zoals NYC en Rimmel hebben al van deze jumbo twisted lippotloden uitgebracht. Ik heb die nog niet getest, maar ik ben wel te spreken over de Beauty UK versie. Gemakkelijk aan te brengen door de potlood vorm en een mooie pigmentatie voor een lipbalm. Daarnaast heeft tinted lippenbalsem ook nog een ‘Mint flavour’. Ik moet zeggen dat me dit pas was opgevallen, toen ik de verpakking goed ging lezen en er aan ging ruiken. Ja, hij ruikt inderdaad mintachtig.
 
Revlon Super Lustrous Lip Gloss
Super Lustrous Lipgloss is perfect voor diegenen die een niet plakkende, voedende en hydraterende lipgloss (met vitamine E en Avocado Olie) zoeken in high fashion kleuren. Het resultaat: volle lippen met een mooie kleur en een briljante glans. [Bol.com]
 
Deze lip gloss van Revlon kreeg ik in de goodiebag van de Mari Experience, klik hier voor het artikel. Het is een mooie gloss met een prachtige kleur, daarnaast vind ik de naam ook wel erg leuk: Fatal Apple. Het is geen plakkerige gloss, wat ik wel erg fijn vind. Ook bevat de gloss een hele lichte gouden shimmer. Erg mooi voor feestjes.
 
 
 
Ervaring
H&M Lip Tint
Deze Lip Tint van H&M is een echte budget topper! Geweldige pigmentatie voor een klein prijsje. Het nadeel van deze vind ik wel dat het heel lastig te verwijderen is. Ook met make up remover blijft het een klusje. Het geeft mijn lippen wel een prachtige rode kleur, ook blijft de tint lang zitten, maar als je gegeten hebt is het van belang dat je bijwerkt. Het wil dan wat vlekkerig ogen. De tint is verkrijgbaar in meerdere kleuren, zo is er voor ieder wat wils. Gemakkelijk mee te nemen en aan te brengen.
 
Beauty UK Posh Pout tinted lipbalm
Deze twisted lipbalm is heel handig in gebruik, makkelijk uit te draaien en daardoor geen gedoe met een puntenslijper. Het is een mooie lichte rode tint. Belangrijk is dat je hem goed aanbrengt en regelmatig bijwerkt om de kleur te behouden. Ideaal natuurlijk ook dat het een verzorgende balm is. Deze balm is wat moeilijker te verkrijgen, omdat het een buitenlands merk is. Maar zoals eerder is aangegeven via The Make Up Spot wel voor een leuk prijsje te verkrijgen. Hij blijft wat minder lang zitten dan de lip tint, maar ook deze neem je gemakkelijk mee in je tas.
 
Revlon Super Lustrous Lip Gloss
Ook deze mooie gloss van Revlon is de moeite waard om in je stash te hebben. Hij blijft niet zo lang zitten, maar dat vind ik persoonlijk met de meeste glosses wel. Een erg mooie rood/roze kleur met een gouden shimmertje erin. Hij is in prijs wat duurder in vergelijking met de andere twee, maar ook € 10 is nog te doen. Deze gloss zou ik wat sneller op doen voor een avondje stappen, omdat je deze niet zo precies hoeft aan te brengen als de andere twee.
 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
Beauty: Opgemaakte producten januari 2014

De maand februari is eigenlijk ook al bijna ten einde, maar ik wil jullie toch nog graag mijn opgemaakte producten...

Close