Winnares winactie Beautypakket

16 februari 2014 | Geplaatst in Beauty
In december plaatste ik een nieuwe winactie, waarbij je kon meedingen naar een lekker verwenpakketje met verschillende producten van o.a. Essence, Primark en Treaclemoon. Vandaag ga ik dan eindelijk aankondigen wie het pakketje heeft gewonnen!
Er deden in totaal 59 mensen mee, dus het was nog een hele klus om de winnares te kiezen. Maar uiteindelijk heeft Random.org mij daarbij geholpen.

 

Follow on Bloglovin

Deelnemers

Zoals ik al zei deden er 59 deelnemers mee aan deze winactie. Het was nog een klusje om deze allemaal in een Excelbestandje te krijgen en te controleren of er geen dubbele namen tussen zaten. Uiteindelijk is het gelukt en heb ik onderstaand iedereen een getal tussen de 1 en 59 gegeven, op basis van volgorde waarin iedereen gereageerd heeft.

Winnares
En dan is de winnares gekozen via Random.org!

Wendy! Van harte gefeliciteerd met het winnen van het beautypakket. Ik heb je een e-mail gestuurd. Graag ontvang ik je adresgegevens, zodat ik het pakketje naar je op kan sturen.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
Shoplog: Primark Eindhoven februari 2014

Zondag 2 februari en zaterdag 8 februari heb ik weer eens voor de verandering een bezoekje gebracht aan de Primark...

Close