Beauty: Goodiebag Mari Experience 25 januari 2014

12 februari 2014 | Geplaatst in Beauty
Mari van de Ven is de bekendste haar- en make up stylist van Nederland. In zijn carrière heeft hij talloze celebrities onder handen genomen en trends gezet. Naomi Campbell, Princess Stephanie van Monaco, Wendy van Dijk, Yolanthe Sneijder-Cabau, Sylvie van der Vaart en Tatjana Simic zijn een greep uit de namen die hij in zijn stoel heeft gehad.
 
Alle kennis die Mari heeft wil hij met u delen. Tijdens de Mari Experience op diverse locaties door het hele land deelt Mari al zijn geheimen over haar en make up. Mari vertelt u alle ins en outs van zijn vak. Al uw vragen worden door Mari beantwoord en u zult na een avond ruim 25 jaar ervaring rijker zijn…[Mari Experience]
 
Follow on Bloglovin
Zaterdag 25 januari 2014 ben ik samen met een vriendin naar de Mari Experience geweest in het Van der Valk hotel te Arnhem. Wij hadden deze tickets al in juni 2013 besteld en hebben er dus lang op moeten wachten, maar dat was het wel waard. We hadden gehoord over het event van Mari van de Ven via Radio538 en vonden eigenlijk wel erg leuk om er heen te gaan.
Tijdens het evenement heeft Mari allerlei tips en tricks geleerd over make-up haar en verzorging. Daarnaast stond Lucien Beijerinck hem bij met tips over het haar. Het was een ontzettend leerzame, leuke avond, met metamorfoses, tips om je haar op te steken, wenkbrauwen mooi aan te zetten en meer. Iedereen kreeg de kans om vragen te stellen en die werden allemaal beantwoord. Aan het einde van de avond kregen we allemaal een goed gevulde goodiebag mee naar huis. In dit artikel zie je de inhoud.
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
Beauty shoplog: DM Drogerie, The Body Shop, Kruidvat & Everyday Minerals

Het is weer tijd voor een heleboel shoplogs. In januari heb ik nogal vaak nieuwe producten en kleding gekocht. Ik...

Close