New in: Marc Jacobs Oh Lola! parfum

9 februari 2014 | Geplaatst in Beauty
Afgelopen zondag ben ik in Eindhoven geweest om te shoppen. Omdat ik nog VVV-bonnen en cadeaubonnen van de ICI Paris XL had, bracht ik een bezoekje aan laatst genoemde. Ik had eigenlijk niet echt een parfum in gedachte die ik nog wilde hebben, maar kwam al vrij snel bij het parfum wat ik jullie vandaag laat zien.
Ik twijfelde heel erg tussen Repetto, het eerste parfum van L’atelier Repetto, zij staan bekend om hun handgemaakte Cendrillon ballerinaschoenen en Marc Jacobs’ Oh Lola. Uiteindelijk koos ik voor de net wat zoetere parfum, die van Marc Jacobs. Ik heb overigens nog bonnen over, dus Repetto kan ik zeker nog halen. Ook heb ik nog kortingszegels van de C1000 actie, die tot en met 28 februari ingeleverd kunnen worden.

Follow on Bloglovin

De flirterige kant van de originele Lola. Levendig en speels, onweerstaanbaar sophisticated. Een sprankelende, fruitige bloemengeur die opent met een vertrissende topnoot van wilde aardbeien. Het pioenrozen hart weerspiegelt vrouwelijklheid waarna de geur overgaat in een sensuele elegantie met verslavend vanille.

Topnoten: Wilde aardbei, framboos, peer

Hartnoten: Magnolia, Pioenroos en Cyclamen
Basisnoten: Sandelhout, Tonkaboon en Vanille
Mijn ervaring
Alleen al om de verpakking vind ik de parfum geweldig! Marc Jacobs’ Oh, Lola! 50 ml, komt in een enorme doos, die alleen zo groot is vanwege de dop met een grote bloem. Verder is het flesje heel sierlijk en vrouwelijk van vorm. Smal aan de onderkant en breder uitlopend naar boven. Het glas is roze, maar wel doorzicht. Ideaal om te zien hoeveel parfum er nog in zit ;). Ik ben gek op roze, dus dat zit bij dit parfum wel goed.
Ik heb al één parfum van Marc Jacobs in mijn stash – Marc Jacobs Daisy Sunshine – , deze kocht ik ook bij de ICI Paris XL, nadat ik deze in Wenen heel vaak had geroken. Ook ‘Oh, Lola’ is een heerlijk lekker en zoet parfum. De topnoten zijn lekker fruitig, maar aan het einde van de dag blijft er een heel warme geur op je huid achter van vanille, sandelhout en tonkabonen. Het is wel een parfum dat ik voor mijn gevoel vaker moet sprayen, omdat ik hem dan niet meer ruik. Maar dat kan ook aan mezelf liggen, dat ik hem graag heel vaak opnieuw wil ruiken. Die lekkere zoete geur van aardbeien, framboos en peer zorgen voor een lente- zomerachtige parfum, die ik ook gewoon de hele winter door opspuit.
Prijzen
Marc Jacobs – Oh, Lola! (30 ml) / € 52,15
Marc Jacobs – Oh, Lola! (50 ml) / € 71,05
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
Gorgeous Photoshoot: Cara Delevingne hits the street for Vogue Brazil Spread

Iedereen kent de jonge talentvole, en 'het zusje van Poppy' - Cara Delevingne wel. Ze heeft een prachtige uitstraling en...

Close