January: in pictures

4 februari 2014 | Geplaatst in Lifestyle
Vandaag blik ik terug op de maand januari van 2014. Een maand vol ontzettend veel leuke dingen, veel foto’s en lekker eten. In totaal maakte ik 133 foto’s, waarvan ik de leukste, mooiste en lekkerste laat zien. Ik ging naar verschillende evenementen en heb veel met vrienden afgesproken. Onvoorstelbaar dat er alweer een maand voorbij is in het nieuwe jaar. Ik startte weer met Bodieboost en hou het redelijk vol, met af en toe een dipje. Kijk je mee naar mijn maand in foto’s?

Follow on Bloglovin
January in pictures
 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
Beauty: Mijn beautystash deel 4 Shampoo & conditioner

In de maand februari wil ik een 'No-buy' maand invoeren om meer geld te besparen en niet onnodig veel nieuwe...

Close